Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

3
2645

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a anunțat, într-o intervenție la Digi 24, că liberalii vor depune plângere împotriva deputatului Lia Olguța Vasilescu (PSD), după ce aceasta a afirmat, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis „se și vede șef de lagăr de concentrare”.

Rareș Bogdan nu a precizat dacă plângerea va fi una penală, una depusă la Discriminare (CNCD) sau amândouă.

„Cei din PSD încearcă să activeze frica în rândul alegătorilor. Atunci folosesc această retorică periculoasă, îl prezintă pe preşedinte ca pe un om care va face rău oamenilor. E o neînţelegere a ceea ce înseamnă această ţară. România există ca naţiune pentru că în interiorul acestui popor minunat sunt etnici care au adus, prin contribuţia lor, un plus României. Olguţa Vasilescu nu înţelege, sau se face că nu înţelege, sau încearcă să presare frica, ura printre votanţi, pentru a-i radicaliza şi ostiliza”, a spus europarlamentarul PNL.

„Nu poţi să vii la nesfârşit să strecori ura de rasă într-o societate care trebuie să se europenizeze! Nu e prima dată când cei de la PSD folosesc ideea de etnic german, etnic sas, în încercarea de a-l poziţiona într-o istorie care a trecut de 75 de ani. O altă epocă, o altă zonă din Europa”,  a spus europarlamentarul liberal, adăugând că spusele lui Vasilescu reprezintă și o insultă la adresa tragediei evreilor din timpul celui  de-al Doilea Război Mondial.

„Poţi scoate un om din PRM, dar nu poţi scoate PRM-ul din om”, a mai spus Rareș Bogdan, cu referire clară la Olguța Vasilescu.

Deputata PSD a declaratsâmbătă seară, la Antena 3, că Iohannis „se și vede șef de lagăr de concentrare”. Ea este recidivistă: după 10 august 2018, când președintele Iohannis a acuzat Guvernul PSD că „a gazat” românii la proteste, Vasilescu a emis o frază infernală: „Ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

3 COMENTARII

  1. JEGOASA aia de Vasileasca a ramas o PEREMISTA-PRIMITIVA (!), darrr…, daca ne amintim cum cerea Rareș Bogdan sa fie… DATI AFARA DIN TARA UNGURII, in anii trecuti, la „RealitateaTV” (tot Clujul cunoaste siii… CAUZELE antimaghiarismului sau ISTERIC: absolut PERSONALE – ! –, legate deee… familia sa, parteaaa… „prin-alianta” !!!!!!!), NU unul de TEAPA acestui BUFON, IPOCRIT si MINCINOS, are dreptul-MORAL sa vorbeasca despre… P.R.M., daaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!

  2. Nu inteleg de ce echipa de campanie a lui Iohannis este atat de slaba. Trebuie realizate clipuri cu Iliescu – presedinte de ONOARE al PSD, acuzat de crime impotriva umanitatii – cu cimitirele pline de tineri morti la revolutie, cand Iliescu le multumea minerilor (scris cu litere mari pentru ce e inculpat criminalul), cu minerii care loveau oameni nevinovati, cu jandarmii care loveau in 10 august persoane nevinovate. Trebuie aratat non-stop Dragnea care le spunea pesedistilor sa-i fie alaturi LA CE VA URMA, Dragnea cu catuse, cu Dancila care a recunoscut dupa ce a fost inchis Dragnea ca de fapt fusese manevrata… Trebuie aratate cele mai mari nemernicii facute de regimul pesedist care a gazat batrani si copii care doreau justitie independenta, trebuie reluate non-stop declaratiile lui Codrin Stefanescu ca vor da amnistie si gratiere, Iordache cand spune ca vor continua sa schimbe legile justitiei cu toata opozitia UE, sunt numai cateva teme care trebuie date pe toate canalele de televiziune si pe internet. Niciodata PSD nu a fost mai toxic pentru natunea romana ca in ultimii 3 ani si asta trebuie evidentiat.

  3. Ce sa inteleaga asta mai Rares, asta e proasta de impunge, si vorba proverbului… cu prostul care e si fudul, exact asa e si obraznicatura asta!!! Te umfla si rasul, cateodata, va dati seama ce-i face aluia de-a luat-o de nevasta, cand nu executa ordinele sefei… privirea ucigatoare din poza de la nunta spune totul!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here