Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei

6
8145

Luni la prânz, cu circa 30 de ore înaintea dezbaterii organizate de SNSPA la Biblioteca Centrală Universitară (BCU), între candidatul Klaus Iohannis și reprezentanți ai societății, lista acestora era aproape definitivată.

Au fost agreate și confirmate 6 nume, în total vor fi, probabil, 10.

Conform G4Media.ro, cei 6 confirmați sunt: Moise Guran (Europa FM), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Ion M. Ioniță (Adevărul) și Cristian Pârvulescu (SNSPA). Așadar, 5 jurnaliști și un politolog.

Pe lângă aceștia, ar urma să mai fie invitați încă 3 sau 4 jurnaliști și analiști politici. Pe listă echipei de campanie, din care ar urma să fie selectate și confirmate cele 3 sau 4 nume suplimentare, se numără: Cristian Tudor Popescu (Digi 24), Cosmin Prelipceanu (Digi 24), Alina Manolache (Digi 24), Denise Rifai (Realitatea TV), Claudiu Popa (Realitatea TV), Marilena Mititelu (Realitatea TV), Tudor Mușat (B1 TV), Cristian Pantazi (G4Media.ro), Dan Tăpălagă (G4Media.ro), Clarice Dinu (HotNnews.ro), Liviu Avram (Adevărul.ro), Adriana Nedelea (Libertatea.ro), Magda Grădinaru (Ziare.com), Ioana Ene Dogioiu (Ziare.com), Dumitru Borțun (SNSPA).

Discuțiile cu unii dintre aceștia sunt complicate, nefiind vorba de o decizie unilaterală a stafului lui Klaus Iohannis, ci și de disponibilitatea celor ofertați.

Pe listă au mai fost și alte nume, însă acestea nu au fost disponibile, din motive de program.

Dezbaterea anunțată de președintele Klaus Iohannis pentru ziua de marți, la care nu va participa Viorica Dăncilă, va fi găzduită de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, a anunțat SNSPA într-un comunicat.

Deocamdată nu sunt cunoscute detaliile dezbaterii (ora de începere, durata, formatul etc.).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

6 COMENTARII

 1. pentru ca PSD a trimis 2 trepadusi mascati in gaina la Cotroceni, ar trebui sa fie multi liberali in fata cladirii SNSPA, in cazul in care vine Dancila sa faca circ, purtand pancarde cu imagini de la protestul din 10 august, cu vila roz de la Predeal, cu ceasul de aur de peste 20.000 euro nedeclarat. Asta e chiar infractiune de fals si nu ar trebui neglijata de liberali. Plus ca demonstreaza inca o data ca PSD nu are nimic de-a face cu social democratia, ci sunt doar un grup infractional organizat care se foloseste de naivi pentru a ajunge la putere Ceasul de aur care costa cat un apartament este o tema f buna de campanie

 2. Oooo… MIZERIE, marca… DERBEDEUL , MINCINOSUL si PROSTANACUL (!!!!!) Rareș Bogdan !!!!!

  Unde, in ce tara DEMOCRATICA, isi PERMITE cineva sa invite la o… „DEZBATERE-PUBLICA-de/cu-PRESA” (cu atat mai important: una… ELECTORALA !)… PE CINE VREA (!!!!!) CANDIDATUL, NOMINALIZAND pana siii… reprezentantul fiecarei redactii !!!

  Doi… IDIOTI sunt „capii” campaniilor-electorale ale celor doi candidati: Olguta Vasilescu si Rares Bogdan !!!

  • Iohannis… SE FACE DE RAS (!): va castiga, bineinteles, aceste alegeri, darrr… „FARA-GLORIE” (!!!), RUȘINOS chiar…, ceea ceee… RESUSCIEAZĂ (!!!!!!) un p.s.d. care… ERA -PE-MOARTE / „ERA-ÎN-MOARTE-CLINICĂ”, inainte de turul-ÎNTÎI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!!

   Asta-i… NENOROCIREA (cand te inconjori de… BUFONI, pe post de sfetnici !) !!!!!!!!!!!!!

   • Iata ceee… DISCUTII apar: DE CE ALA…, DE CE NU CELALALT… !!!!!!!!

    Avem si noi cateva… ASTFEL de întrebari:
    – De ce NU este invitat siii… cineva de laaa… „ZIARISTII.COM”: GRIGORE CARTIANU sau LAURENȚIU CIOCĂZANU ????????????!!!
    – De ce… NU sunt invitati si ziaristi din presa… LOCALĂ ??????!!!
    – De ce nu este invitata siii… TELEVIZIUNEA-PUBLICA/NATIONALA, care, indiferent cat deee… „CIUMATA” (!!!!!) este ea, totusi… este SINGURA (!!!) care este receptionata… PESTE-TOT (!), adica inclusiv in zonele… NECABLATE !!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here