Oana Pellea: „Nu subestimați pericolul PSD! Putem distruge România prin neprezentare. Iohannis este unica opțiune”

10
29141

Admirabila actriță Oana Pellea e neobosită în eforturile sale de a mobiliza lumea la vot. Fiica legendarului Amza Pellea („Nea Mărin”) scrie zilnic pe această temă, încercând să-i convingă pe oameni că e vital să participe la alegeri și, în cazul de față, să-l voteze pe Klaus Iohannis.

Oana Pellea a fost o prezență constantă la protestele pro-justiție din „epoca Dragnea”, din ianuarie 2017 până în primăvara acestui an.

Într-o succesiune de postări pe Facebook, în ultimele zile, Oana Pellea a adus argumente pentru un vot rațional în favoarea lui Klaus Iohannis. Boicotul nu e o soluție, spune actrița.

Mesajele Oanei Pellea

„Dacă stai acasă sau îți anulezi votul… votezi Viorica Dăncilă! Asta vrei?”

„Nu subestimați PSD! Pericolul e real. «Nu mă reprezintă niciunul… sunt dezamăgit… degeaba votez… toți sunt la fel…. oricum iese Iohannis» sunt formule de neasumare. Putem distruge România prin neprezentare! Este ESENȚIAL să ieșim la vot.

Nu subestimați kilogramul în plus de făină, litrul de țuică și suta de lei! Foamea e mare, sărăcia cruntă, nevoia dureroasă, iar votul se cumpără cu o pungă de plastic, cu o găleată… și cu o amenințare că nu-ți mai dau pensia sau că te dau afară…

Nu judecați oamenii sărmani! Ieșiți la vot!

Dacă stai acasă sau îți anulezi votul… votezi Viorica Dăncilă! Asta vrei?”

„Nu te reprezintă Iohannis? Înseamnă că te reprezintă Dăncilă!”

„Nu mergi la votare pentru că nu te reprezintă Iohannis? Înseamnă că te reprezintă Dăncilă! Pentru că ea câștigă prin neprezentarea ta sau prin anularea votului tău!
Nu e glumă, e un adevăr!

Viorica Vasilica Dăncilă m-a convins din nou și definitiv: votez Klaus Iohannis.”

Actori la proteste: Oana Pellea și Marius Manole

„«ĂȘTIA» din diaspora”

„«ĂȘTIA» sunt oameni cinstiți, care muncesc și trimit bani în țară! «ĂȘTIA» au plecat din țară când puterea era deținută de PSD și pentru că această Putere nu le-a oferit condiții demne de muncă și de viață… «ĂȘTIA» din diaspora n-au plecat de bine… au plecat ca să-și câștige cinstit o pâine, au plecat ca să fie respectați și să poată trăi demn. «ĂȘTIA» și-au lăsat copiii și bătrânii în țară ca să poată să-și facă un rost și să-și susțină familia din țară… «ĂȘTIA» plâng de dorul celor de acasă… «ĂȘTIA» din diaspora știu să vorbească cel puțin o limbă străină. «ĂȘTIA» au stat ore întregi să voteze. «ĂȘTIA» sunt români!

Eu pe «ĂȘTIA» îi respect și pentru «ĂȘTIA» din diaspora și pentru «ĂȘTIA» din țară, care vrem o țară democratică și europeanaă… MERG LA VOT!

Mergeți la vot, oameni buni! Nu stați acasă!

Nu alegem între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Alegem între o Românie anti-europeană și o Românie pro-europeană.

Dacă stau acasă și nu votez sau dacă îmi anulez votul, Viorica Dăncilă – adică PSD – are de câștigat.

Deci: merg la vot și votez Klaus Iohannis! Este unica opțiune.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

10 COMENTARII

 1. De ce nu spuneți și că, la aceeași întrebare, Iohannis doar a rânjit! Daca ar fi știut, răspundea! Cred că de fapt amândoi știu formula, dar luați repejor și cu emoții, o mai dau in bara !

   • Nu te cred! Nu esti Userist! Ei sunt destepți! Niciodată n’ar vota cu o dăncilă. Cu ea votează doar cei care egalează neuronul muștei!🤣
    Votăm Klaus Iohannis, pentru a rămâne în Europa,bătrânul Continent reîntregit după 1989 și cu noi, dar forta centripetă a PSD e mereu amenințătoare!

    • Daca Dancila ar fi facut ce a facut Iohanis acum ar fi fost incatusata la Rahova, nu candidat la prezidentiale! Acum va fi chemata la DNA desi nu i se poate reprosa nimic, ia ganditi-va ce se va intampla unui simplu cetatean care va fi impotriva dictatorului? Pe mine nu ma reprezinta nici unul si nici celalalt, dar daca e sa aleg intre un prost cinstit si un hot prost si arogant, atunci aleg pe cel cinstit. Cat despre partidele pe care le reprezinta cei doi, ambele sunt organizatii mafiote puse pe capatuiala cu orice pret. Oricine va fi ales , va fi doar un presedinte onorific o marioneta in slujba stapanilor care ne-au luat tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here