Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

13
11103

În loc de mesaj adresat alegătorilor pentru turul 2, Cristian Tudor Popescu (CTP) a ales să citească o scrisoare. Scrisoarea unui român din diaspora.

Momentul a avut loc la emisiunea „Cap limpede” de la la Digi 24, cea în care CTP s-a „refugiat” după ce l-a părăsit pe Cosmin Prelipceanu.

„O să vă citesc ceva, nu mai spun nimic. Am primit, pe contul meu de Facebook, o scrisoare de la un om din diaspora. Pe care aş vrea să v-o citesc”, a spus jurnalistul.

Scrisoare din diaspora

„Merg la culcare într-o ţară care nu e a mea, într-o casă care nu e a mea, departe de mama mea şi de voi. Am votat ieri pentru noi toţi, dar voi nu aţi vrut. Noi am vrut. Acum, noi rămânem aici şi voi acolo. Cine-i fericit? Un popor care îşi merită soarta. Tineri care nu ies la vot, bătrâni care vă hotărăsc viitorul. Nu aţi înţeles nimic. Turul 2 nu era pentru votul preşedintelui. Aveam preşedinte. Votul era pentru altceva. Noapte bună, România! Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta. Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc. Te sărut, din diaspora.”

VIDEO: Secvența de la Digi 24 în care CTP citește scrisoarea

https://www.facebook.com/dan.craciun.549/videos/2503969149657973/

„Altceva eu nu am de spus celor care urmează să voteze în turul 2”, a spus Cristian Tudor Popescu, emoționat – moment rar! – după ce a citit scrisoarea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

13 COMENTARII

 1. Scrisoarea aceasta are… MULTIPLE INTELESURI/TINTE (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  (IN SPECIAL cei de laaa… p.n.l. – !!!!! –ar trebui sa reflecteze-aprofundat/aplicat la aceste MESAJE, pe care a vrut sa le transmita autorul sinteticului text !!!)

   • p.n.l. = p.s.d. = ACEEASI MIZERIEEEEE !!!

    Prin… „postacii” ANGAJATI (!!!!!) de catre p.n.l. (!!!), acest partid… VETUST, NĂRĂVIT-la-RELE-si-HOȚIE, ne arată căăă… ESTE-ÎN-MOARTE-CLINICĂ (!), iar la „parlamentarele” de la anul vaaa… FACE-LOC NOILOR-GENERATII de politicieni, reprezentate de catre „Alianta 2020” U.S.R.-PLUS !!!

    ADIO p.n.l., RUȘINE „Ioha”, daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    • Numai prostii nu fac diferenta intre PSD si orice alt partid actual. Cand un partid LEGALIZEAZA furtul din banul public (Ordonanta 13/2017, PSD) atunci face dovada incontestabila a ticalosiei si intentiei de a face rau tarii. Nu despre USR-PNL e vorba aici, tu faci de ras USR, ca pari simpatizant. Nu cred ca de tantalai are nevoie USR, ci de oameni cu discernamant. Acum, ticule, e vorba de PSD vs PNL. Trezeste-te si mergi la vot, ca altfel 3 ani ed stat in strada impotriva PSD ii pierdem degeaba. Esti un copil nemultumit ca si-a pierdut jucaria si din ambitie se arunca in fata masinii??? Ce dracu e in neregula cu mansardele tineretului de azi???

 2. După ce am citit mesajul fratelui nostru din diasporă nu m-am putut opri din plâns…de ce ne-ai blestemat Doamne??…când vom scăpa de nenorociții care au distrus tara? … frați români,tineri și bătrâni, ieșiți la vot ,nu lăsați ciuma roșie să cuprindă țara… citiți în fiecare seară acest mesaj al unui român de-al nostru din diasporă.. vreți să scăpați de comunism , duceți vă duminica la vot și prin votul vostru să dispară în veci partidul comunist….

  • Uite l-am citit si nu merg delic la vot sa mearga cei din tara sa voteze ei traiesc acolo singuri sa-si decida soarta cine suntem noi cei din diaspora care am plecat sa decidem soarta altcuiva

   • Mare paguba,pesedistule!Stim ca putem conta pe cei care nu mai vor sa fie condusi de hotii vostri,care au platit o cohorta de postaci sa convinga oamenii sa nu mai iasa la vot ,ca in 2016!

 3. Micimea sufletului din etică îndoielnică exprimare neutră a ministrului de razboi mă face să sper că dau colțul cât mai repede, fiindcă nu e loc de mai bine după Tralalache Andrușcă, care visa votca de dimineața până seara, ocolind drumuri și femei pe noapte. România nu o duce bine. Suflă greu. E un ienupăr roșu gâfâind ce are nevoie de apă nu de vin din țările de sud. România nu mai e pacient. E un războinic care a devenit virulent. Unii desconsideră nava „In Glorian Dacia”, alții ca mine explică greoi laturile negurii care vine peste marile republicane orașe. Ceața minților de pe urmă mă insultă. Nu am nevoie de Dacia sau de România. Sper ca Isus Christos să se fi dus dracului.

  Marcus Ulpius Traian

  • Tu esti real, existi cu adevarat?!? Sau esti un amarat de trol platit sa incite oamenii? varianta a doua pare mai aproape de adevar, nu poate exista un om atat de decazut si intunecat in simtire care sa debiteze enormitatile ce le-ai latrat aici… Sau poate esti nebun si in cazul asta ai toata compasiunea mea…. si apropo de nebunie, traducerea din ruseste (sau din idish) in romana pt. textul scremut de tine nu e satisfacatoare, e un pic „nebuna”, un Google Translate cam nauc….

 4. Ctp minti cu privire la scrisoare si eu stau in diaspora de 16 ani si nu merg la vot de ce sa decid eu de aici soarta celor de acolo sa- si duca fiecare crucea eu am ales ceva imi continui ce-am ales numai am acolo decat o casa la care vin in vacanta pt ce sa fiu eu injurat ca le-am decis viitorul netraind acolo

  • Eu am scris randurile acelea , unul dintre #astia. Il acuzi pe CTP de plagiat ?:) O postare initiala a devenit virala, cineva i-a trimis -o lui , nu stiu cine si nici nu conteaza . Ma bucur ca a facut-o. In nici un caz nu am scris postarea aceea ca tu sa lovesti intr-un ziarist care indeamna lumea sa voteze . Noua ne pasa ! Daca tu consideri ca ai trecut granita si nu mai esti roman , e strict alegerea ta. Dar nu si a noastra ! Sa-i ii spui lui CTP ca minte este o blasfemie .

 5. Băieți,nu Va îngrijorați deloc cu privire la turnul 2 al Alegerilor Statului Romania din ziua 24 a lunii acesteia.Iata ce zice Duhul Sfint: omul numit Klaus Iohannis va căpăta biruința mare și liniștită în privința aceasta.Sa auzim numai de Bine.Amin,amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.