Dacian Cioloș anunță „o colaborare cu PNL la alegerile locale”, pentru a înlătura PSD din primării și din consiliile județene

4
4659

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, ne dă o vreste bună: „are în vedere” o colaborare strânsă între PNL și USR-PLUS, pentru „a înlătura PSD de la conducerea administrațiilor locale”. O astfel de înțelegere ar scoate, practic, PSD din primării și din consiliile județene.

Mesajul lui Dacian Cioloș (fragmente)

  • „E momentul ca forțele politice care doresc modernizarea României, care vor să întărească rolul țării în Uniunea Europeană, să colaboreze pentru ca votul vostru din 26 mai și cel din turul 1 și din turul 2 al alegerilor prezidențiale să nu se piardă.”
  • „Țara are nevoie de reforme urgente, iar pentru realizarea lor noi, Alianța USR-PLUS, trebuie să începem rapid discuțiile cu PNL pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Ne trebuie un nou Parlament, care să-și asume schimbarea în bine a României. Sperăm ca lucrul acesta să-l înțeleagă și reprezentanții celorlalte partide din Parlamentul actual.”
  • „PSD a fost învins, dar încă are pârghii prin care poate frâna dezvoltarea și modernizarea țării. De aceea este important să înlăturăm PSD de la conducerea administrațiilor locale. Alianța USR PLUS are în vedere o colaborare cu PNL acolo unde acest lucru ne poate ajuta să promovăm candidați de valoare și să trimitem PSD în opoziție. Ideal ar fi să modificăm legea, astfel încât primarii și președinții de consilii județene să fie aleși în două tururi de scrutin.”
  • „Prin votul vostru, ne-ați transmis foarte clar ce vreți. De acum înainte, ca oameni politici responsabili, trebuie să arătăm că am înțeles și că prețuim cum se cuvine votul acesta.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. va tavalti in asternutul penalistilor .de cate ori ati auzit ‘ma inseala’?simti cum ti se ridica parul pe ceafa si respiratia e tot mai sacadata spre lesin Nu poti sa digeri fraza ptr-ca nu-ti vine sa crezi ce ti se intampa..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.