joi, aprilie 18, 2024
AcasăAlegeri 2019VIDEO. Rebengiuc, apel pentru salvarea României de "mahalagism" şi "ţăţism" marca Dăncilă:...

VIDEO. Rebengiuc, apel pentru salvarea României de „mahalagism” şi „ţăţism” marca Dăncilă: „Ieşiţi la vot! PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări”

-

Rămas în memoria românilor pentru episodul celebru din 22 decembrie 1989, când a pus pe masă la TVR un sul de hârtie igienică dedicat tuturor mâncătorilor de „rahat” pe vremea lui Ceauşescu, venerabilul actor Victor Rebengiuc nu uită şi nu iartă cauzele decăderii României din ultimii 30 de ani şi cere un efort final pentru a îngropa cauzele răului naţional.

Spre deosebire de alţi artişti care şi-au vândut sufletul PSD după Revoluţie, acceptând să-şi pună la bătaie onoarea în schimbul banilor şi funcţiilor oferite de partid, Rebengiuc a rămas un om integru şi, desigur, un mare actor deopotrivă.

- Advertisement -

Prezenţa lui la protestele în apărarea democraţiei din ultimii trei ani, alături de mai tinerii colegi şi de toţi românii disperaţia de asaltul pornit de Dragnea, Dăncilă&co. asupra justiţiei, este cea mai bună dovadă de caracter – lucru aflat încă la mare preţ într-o ţară obişnuită să calce totul în picioare.

Invitat la Radio France International (RFI) pentru a comenta situaţia dinainte de turul 2 la prezidenţiale, apreciatul actor al Teatrului Naţional a făcut un apel disperat ca românii să iasă la vot în zilele ce urmează, începând cu votul care începe vineri în Diaspora.

Victor Rebengiuc a declarat la RFI că alegerile prezidențiale de reprezintă chiar un punct de cotitură pentru destinul României democratice. Dar a taxat şi felul în care candidata PSD la Palatul Cotroceni a înţeles să-şi întreţină campania electorală – unul deplorabil, sub condiţia unei astfel de poziţii.

Principalele declaraţii ale lui Victor Rebengiuc

  • „Alegerile de dumincă reprezintă un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre. Menținerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări.”
  • „De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră.”
  • Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Un mare actor,cu un la fel de mare caracter,spre deosebire de fostul coleg Caramitru care si-a pierdut constiinta civica odata cu functia sa de director”pe viata” la Teatrul National!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -