sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns...

VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

-

„În 1999 am pornit construcția casei, trebuie să vă spun că nici acum nu este finalizată, cu toți acești ani în care am activat în Parlamentul European”. Așa spunea Viorica Vasilica Dăncilă acum câteva zile, în goana după voturi prezidențiale.

Video-jurnalistul independent Mălin Bot a mers în zona Predeal, pentru a vedea cu ochii lui șantierul Vioricăi Dăncilă. A descoperit o vilă impunătoare, un mic castel social-democrat!

Proprietatea șefei PSD e bine ascunsă într-o pădure de brazi, fiin plasată întrun peisaj de vis.

- Advertisement -

Smiorcăiala Vioricăi Dăncilă, că lucrează de 20 de ani la viloiul de la Predeal și încă nu l-a terminat, este o păcăleală ieftină. Banii pe care i-a câștigat în 9 ani la Parlamentul European (aproape două milioane de euro), chiar dacă i-ar fi împărțit cu tartorul care a impus-o pe listă (Liviu Dragnea), și tot i-ar fi ajuns să facă 4-5 vile de aceste dimensiuni, nu una singură. Dacă n-a finalizat lucrarea (deși pare locuibilă), a făcut-o nu din lipsă de bani, ci pentru că așa a vrut ea.

În plus, și soțul Vasilicăi Dăncilă are venituri frumoase, ca directoraș pe la OMV-Petrom. Și el putea furniza banii necesari finalizării acestei construcții.

- Advertisement -

Vila de la Predeal este a patra casă trecută în declarația de avere  Vioricăi Dăncilă, care susține că este doar o „casă de vacanță”. Construcția e trecut în declarația de avere a ex-premierului ca având o suprafață construită de 417 metri pătrați, având patru niveluri: subsol + parter + etaj + mansardă, cu o amprentă la sol generoasă.

Vila este amplasată chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier.

Conform declarației de avere, vila de la Predeal este cea mai mare proprietate a Vioricăi Dăncilă. Șefa PSD mai deține un apartament de 100 mp în Videle (jud. Teleorman), o casă moștenită în satul doljean Giurgița, precum și un apartament moștenit la Ploiești.

„Poate am avut ghinion să nu am șase case care să le iau din meditații. Eu tot ceea ce am făcut, am făcut prin munca mea și a soțului meu”, a spus Dăncilă săptămâna trecută, în stilul ei penibil-agramat („șase case care să le iau”).

Mesajul e și mincinos. Un mare semn de întrebare ridică absența din declarația de avere a vreunei proprietăți în București, acolo unde familia Dăncilă locuiește de mulți ani. Locuința de protocol de la RAAPPS, în care a stat cu chirie pe perioada mandatului de prim-ministru, nu e o explicație credibilă. Acum, că nu mai e premier, unde stă doamna Dăncilă? Se mută cu chirie prin Berceni sau Drumul Taberei?

Mălin Bot a insistat și asupra lipsei, din declarația de avere a Vioricăi Dăncilă, a unui ceas „de peste 25.000 de euro”.

Filmulețul lui Mălin Bot conține și imagini de la #RezistSkyTeam.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

11 COMENTARII

 1. Dancilă, o… HOAȚĂ-ORDINARĂ (!), Iohannis, un… „NOROCOS”-(Sic !)-cu-ȘASE-CASE (!!!), VAI DE NOIIIII…, POPOR-ROMÂN, ÎNTRE CE CREATURI (!!!!!!!) suntem nevoiti sa alegem !!!!!

   • Poate-i spune cineva din propriul „staff”, lu’ „Ioha”-MĂLAI-MARE, săăă… NU mai RÂNJEASCĂ (în fineee…, el numește STRÂMBĂTURA aiaaa… RÂS – Sic ! – !), căăă… NU-L AVANTAJEAZĂ (daaa’… DELOOOOOC !!!): seamănă cu un… CAL (Sic !) care vede-și-poftește la un morcov sau la o pătrațică de zahăr !!!

    (CREDEȚI-NE că… N-O SPUNEM CU/DIN RĂUTATE, căci NU avem nimic cu dânsa, darrr…: același sfat șiii… pentru soția președintelui-candidat !)

    • Apropo: discursul „iohan(n)escian” de la Ploiești a fost… ȘI MAI PENIBIL decât cel imediat-anterior, de la Bistrița !

     Darrr…, ce să facem…, asta e…, asta a vrut „boboru’ „, când a votat în primul-tur: o să ne ducem, duminică, la urne, și vom vota… RĂUL-CEVA/PUȚIN-MAI-MIC (!), adică vom da un vot… ÎMPOTRIVA lu’ Dăncilă, candidatul „CIUMEI-ROȘII” !!!

 2. Rusine celor din conducerea primariei predeal !!! oras condus de baba lina femeia de servici…pentru autorizatia de constructie data in mijlocul padurii…!!!…cum a obtinuta autorizatia de la fondul silvic???>..eu incerc de ani buni sa-mi fac o cabanuta si nici acum nu am obtinut autorizatie de constructie ….cica toata zona face parte din rezervatia biosferei protejata prin lege!!…atunci intreb si eu cum pastele ma-sii a obtinut proasta asta autorizatie de constructie???..”
  Predeal, orașul nimănui. Primarul și viceprimarul au condamnări, doar secretarul primăriei are funcție”…stire din 19.08 2019 stiri tvr…..cititi si va cruciti….

  • Adica aveai intentia s-o votezi pe dancila, si dupa ce i-ai vazut casoiul nesimtit, brusc te-ai razgandit? Cred ca esti postac, venit p-aci cu tupeu, si incerci sa manipulezi oamenii sa nu iasa la vot, cara-te, nesimtito! Si evident ca te duci sa votezi, tu o votezi pe dancila analfabeta si hoata! Fiecare euro pe care l-a primit in 9 ani de Bruxelles a fost de furat, pentru ca n-a facut nimic, a luat salariu greu degeaba. Fiecare leu pe care l-a luat javra asta ca prim-ministru este furat, pentru ca nu a facut nimic bun, numai si numai rele a facut pentru tara asta! Si tu o votezi, nesimtito, si vii sa ne influentezi pe noi sa nu iesim la vot, pentru ca noi il votam pe Iohannis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -