Putin angajează mercenari sirieni cu 200-300 de dolari pe lună, pentru a lupta în Ucraina

1
1178

Invadatorii ruși par să ajuns la capătul puterilor și al resurselor de război. Conform oficialilor SUA, Putin și-a aruncat deja în luptă 95% din potențialul militar (excluzându-l pe cel nuclear, evident). În plus, pierderile suferite în primele 10 zile sunt catastrofale, apropiindu-se de cele din războiul cu afganii, întins pe 10 ani (1979-1989). Atunci au murit aproape 15.000 de oameni în 10 ani, acum – peste 11.000 în numai 10 zile!

Faptul că puterea criminală de la Kremlin și-a epuizat resursele în conflictul armat din Ucraina e confirmat de disperarea acoliților lui Putin de a recruta personal de pe teritoriul altor state prietene (dictaturi și ele, se-nțelege).

Putin a avut și o surpriză neplăcută: belarușii psihopatului Aleksandr Lukașenko au dat înapoi, la scurtă vreme după ce pătrunseseră în țara vecină. Militarii nu l-au mai ascultat pe dictatorul de la Minsk, refuzând să înainteze. Coloana s-a oprit într-un sat și n-a mai plecat de-acolo. În acest context, și-a dat demisia din funcție chiar Șeful Statului Major, Viktor Gulevici, întrucât nici el n-a mai dorit să se bată cu ucrainenii.

„Putiniștii” s-au orientat mai nou spre războinicii dictatorului sirian Bashar al-Assad, cărora le cer ajutorul pentru acapararea Ucrainei, așa cum și Putin l-a ajutat pe al-Assad să se mențină la putere cu prețul unui măcel și al devastării Siriei.

Duminică, 6 martie, site-ul DeirEzzor24.net anunța că Rusia și-a deschis porțile pentru voluntarii din estul Siriei care vor să se înroleze pentru luptă. Le-a oferit între 200 și 300 de dolari pe lună ca „să meargă în Ucraina și să lucreze ca agenți de securitate timp de 6 luni”. Știrea a fost preluată apoi de publicația ucraineană Novosti Vremia.

„Rușii se pregătesc să-și bombardeze orașele de lângă graniță pentru a acuza armata ucraineană”

Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei (NSDC) avertizează că puterea de la Kremlin va pune în scurtă vreme în aplicare un plan criminal chiar pe teritoriul Rusiei. Mai precis, își va bombarda orașele și satele din zona frontierei cu Ucraina, pentru a da ulterior vina pe forțele armate de la Kiev.

Comunicatul a fost emis oficial pe canalul de Telegram al Centrului de Contracarare a Dezinformării din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare, citat de site-ul Obozrevatel.com.

„Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei raportează că, în condițiile înfrângerii de facto a invaziei militare în Ucraina, autoritățile ruse se pregătesc să implementeze un scenariu probabil de bombardare a zonelor rezidențiale ale orașelor ruse din apropierea graniței cu Ucraina și să acuze în continuare armata ucraineană. Acest lucru, potrivit conducerii de la Kremlin, va fi folosit ca bază pentru declararea unei mobilizări generale în Rusia. Având în vedere acțiunile armatei ruse în Ucraina, provocările din orașele rusești vor fi însoțite de numeroase victime civile, pentru a crea o «imagine frumoasă»”.

Ucrainenii mai informează că Rusia a folosit în mod repetat scenarii similare ca pretext pentru ostilitățile din Afganistan, Cecenia și Abhazia (ultima, în Georgia).

Secretarul NSDC, Aleksei Danilov, afirmase anterior că Rusia pregătește un al doilea val al unei ofensive la scară largă, iar Ucraina ar trebui să fie cât mai unită posibil în fața unei astfel de amenințări.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Garda Națională Rusă, măcelărită la intrarea în Harkov. „Nimeni nu ne va impune dictatura sa!” / „Acest om a venit să «denazifice» Ucraina și acum zace sub zăpadă”

* VIDEO. Putin și-a măsluit întâlnirea cu stewardesele de la Aeroflot, pentru a arăta că stă aproape de oameni, nu ascuns într-un buncăr! Propaganda Kremlinului a suprapus filmări diferite

* DOCUMENT. Militarii ruși morți în Ucraina trebuie aruncați în gropi comune din Belarus! Semnat: adjunctul ministrului Apărării din Rusia

* Șeful Statului Major General al Armatei din Belarus și-a dat demisia, refuzând să-și trimită trupele să lupte în Ucraina

* Oligarhul ucrainean Rinat Ahmetov despre fostul său prieten: „Putin e criminal de război, Rusia e țară agresoare!”

* „Militarii ruși dorm 2-3 ore pe zi. Le e frică, știu că vor fi împușcați de la fiecare fereastră”. Telefoanele invadatorilor sunt ascultate de ucraineni

* Lovitură de teatru: bancherul ucrainean infiltrat la negocierile cu rușii nu e trădător, ci erou! El n-a fost executat de serviciile secrete de la Kiev, ci a murit în timpul unei misiuni speciale pentru Ucraina

* Trei tentative eșuate ale lui Putin de a-l asasina pe Zelenski, prin grupul Wagner, cecenii lui Kadârov și armata Rusiei

* VIDEO. Deputatul ucrainean pro-rus bătut de un jurnalist în direct, la TV, a fost arestat pentru trădare. El le-ar fi divulgat rușilor pozițiile militarilor ucraineni

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Cum vrea Germania să scape de dependența gazelor rusești. Ce plan au pregătit nemții

* Declarații oribile ale lui Daniel Pancu, mare admirator al lui Kadârov: „În Cecenia poți să omori femeile oricând! Ei își păstrează niște tradiții, pe care noi le-am pierdut”

* Abuz grav al Guvernului: a închis „din greșeală”, timp de 18 ore, un site pro-occidental, pe motiv că ar fi pro-rus! Concluzia: nimeni nu e vinovat

* AGENȚII HAOSULUI (7). Grupul parlamentar Ro-Exit, aripa PSD. Susținătorii proiectului legislativ inițiat de sputnik-ul Dan Chitic

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here