Paleologu, de partea lui Iohannis: „Votez împotriva Vioricăi Dăncilă! Mă aștept la un scor zdrobitor”

3
5287
Theodor Paleologu, fost candidat la președinție din partea PMP, a anunțat că votează cu Iohannis, deși în campanie l-a criticat intens

Theodor Paleologu a anunțat joi seară că va vota cu Klaus Iohannis în turul 2. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul candidat la președinție, susținut de PMP, a spus că votul în turul 2 e unul împotrivă, iar el va vota împotriva Vioricăi Dăncilă.

De asemenea, Paleologu îi îndeamnă pe susținătorii săi să facă același lucru, făcând și previziunea că Viorica Dăncilă va fi învinsă cu un “scor zdrobitor”.

”Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota pentru. Voi vota împotrivă: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini. N-am nici un dubiu că majoritatea covârşitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeaşi decizie pe cont propriu. Mă aştept la un scor zdrobitor”, a scris Theodor Paleologu.

În primul tur candidatul PMP s-a clasat pe locul 5, după Mircea Diaconu, câștigând 5,7% din voturile valabil exprimate.

Acest rezultat care este la fel cu scorul partidului a provocat reacții critice din partea deputatului PMP Robert Turcescu care a l-a atacat pe Paleologu.

Klaus Iohannis, în cazul în care prezența la urne se situează în jurul cifrei de 45%, are prima șansă de a obține cel de-al doilea mandat de președinte al României.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Dezbatere” sinucigașă: Dăncilă a fost strivită sub propriile minciuni. Ziariștii au făcut-o să dea în bâlbăială

* VIDEO. Victor Rebengiuc, apel pentru salvarea României de „mahalagism” şi „ţăţism” marca Dăncilă: „Ieşiţi la vot! PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări”

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

* Oana Pellea: „Nu subestimați pericolul PSD! Putem distruge România prin neprezentare. Iohannis este unica opțiune”

* Procurorii demontează fake news-ul „Dăncilă la DNA”, lansat pe filiera PSD-istă Buble-Ciutacu: „Informații FALSE!”

* DOCUMENT. Raportul integral „10 august”, secretizat de Guvernul Dăncilă și desecretizat de Guvernul Orban

* A murit unul dintre marii profitori ai Revoluției. Avea indemnizație de revoluționar și pensie specială de parlamentar

* Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

* Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

* Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist!

* Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

3 COMENTARII

    • Ce tot o dai cu s-a vrut,electoratul a vrut asa, poponatule,ce tot il regreti pe barnev,un mediocru cu orgoliu cat casa care a facut ca marea majoritate a romanilor sa-i dea o lectie ,votand Iohannis,iar diaspora dorind realegerea lui Iohannis din primul tur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here