Mobilizare în diaspora. „Dacă nu vrei ca infractorul Dragnea să te gonească din țara ta, ieşi la vot!”

2
4055

Dragnea, diaspora nu te iartă! Diaspora Milano, unul dintre grupurile civice cele mai active ale românilor din afara granițelor, mobilizează oamenii la vot. „Dacă nu vrei ca infractorul Dragnea să te gonească din țara ta, ieşi la vot!”

Grupul civic din „capitala economică” a Italiei, care s-a remarcat prin prezența la marile protestele din diaspora şi din România, a declanşat o amplă campanie de informare a cetățenilor români din diaspora în ceea ce priveşte importanța prezenței la referendumul şi la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Unul dintre organizatori a declarat:

Suntem prezenți la proteste la Milano încă din ianuarie 2017, când odioasa Ordonanță 13 ne-a obligat să ieşim spontan în fața Consulatului Român din Milano pentru a ne striga indignarea. 

Au urmat zeci de duminici răpite familiilor noastre, zeci de zile în care grupul s-a creat şi s-a întărit, cu speranța că vom atrage atenția că acest guvern de infractori distruge democrația din România.

Ne-am deplasat în România la marile proteste din ultimii doi ani şi am încercat să mobilizăm cât mai mulți români în a se implica în această luptă pentru supraviețuirea țării noastre.

Scopul final al luptei şi al sacrificiilor noastre a fost acela de a convinge oamenii că VOTUL este fundamental şi că doar aşa vom da jos acest guvern de infractori. Aşa că, pe 26 mai, toți la vot!”

Diaspora Milano a creat un eveniment pe Facebook, pe pagina oficială a grupului, în care îndeamnă românii din nordul Italiei să voteze pe 26 mai.

„Grupul Diaspora Milano îndeamnă toată comunitatea românească din Milano şi din împrejurimi să participe la votul pentru alegerile europarlamentare, care va avea loc în data de 26 mai, la Consulatul Român din Milano.

După doi ani de guvernare PSD-ALDE (cu ajutorul trădătorilor din UDMR + Minorități), România este pe punctul de a fi dată afară din Europa. Justiția a fost masacrată de un grup de infractori, care distrug o țară pentru a scăpa de puşcărie.

Am stat mai mult de doi ani în stradă pentru a încerca să oprim aceşti mafioți de la guvernare să distrugă justiția. Instituțiile internaționale ne-au sărit în ajutor, dar nu este de ajuns!

Vina pentru situația în care a ajuns România o avem noi, cetățenii de rând, pentru că ne-am pişat pe el de vot! Am lăsat țara pe mâna unor mafioți analfabeți, care ne-au gonit de la casele şi din țara noastră, în timp ce ei se lăfăie în bogății inimaginabile. Fură avuția poporului, îşi pun odraslele şi curvele să ne conducă… Este doar vina noastră, pentru că NE-AM PIŞAT PE EL DE VOT!

Avem posibilitatea să arătăm că am învățat lecția şi că nu ne lăsăm manipulați de propaganda pesedisto-rusă, care ne spune că toate partidele sunt la fel. NU, NU SUNT TOATE LA FEL!

Avem unde vota, trebuie doar să ne facem datoria de români”.

VOTAȚI PE ZIARISTII.COM!

SONDAJ: Cine merită votat, dintre candidații de pe locul 1 ai partidelor la europarlamentare?

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

2 COMENTARII

  1. Caraghiosi mai suntem cu expresia legata de ce-am facut cu votul in decembrie 2016…acum ne ia groaza de ce vedem ca rezultat…Spuneti la cat mai multi oameni ca nu-i de saga!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here