Mesaj pentru Dragnea: Să primești pușcăria cu seninătate! Să te bucuri de liniștea detenției împreună cu cei dragi ție – hoții și tâlharii!

3
1945

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj către români:

„Să primiți Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate și să vă bucurați de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paște fericit! Hristos a înviat”.

Redacția ziaristii.com nu poate primi urările unui nemernic nici în ziua de Paște. Prea mult au pătimit românii din cauza acestei canalii! Cum vine asta: îți batjocorești poporul, îl minți și-l jefuiești, îl arunci în inflație și în datorii enorme, îi omori justiția ca scapi tu, infractorule, iar apoi vii și-i faci urări de Paște?! Urează-i pe hoții tăi, nenorocitule!

Și ca să nu rămânem datori, îi întoarcem tâlharului urarea. Un mesaj creștinesc, în zi de sărbătoare:

Să primești pușcăria cu seninătate și să te bucuri de liniștea acelor zile împreună cu cei dragi ție – hoții și tâlharii. Să fiu ultimul tău Paște în libertate! Îți dorim detenție fericită! Hristos a înviat!

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

3 COMENTARII

 1. Liviu Dragnea, eşti fake mason al SUA. Masoneria dumitale şi masonii tăietori de capete au murit după ani de defrișări personalități engleze care au protejat pădurea Transilvaniei albe. M-ai vrut a fi un gogoman. Nu sunt uşor de pus într-o urnă masonică pe care să scrie: „Curva Masoneriei Social-Democrate 2007”.

  Eu sunt german. Gott e Dumnezeu.
  Vizigot e viziera de pe chipul meu. Vizitiu.
  Liniștea e frumoasa mea Germanie albă.
  Merg cu liberalii din Düsseldorf, fanii mei.

  Mason Liviu Dragnea, te sinucizi la Jilava. Ai dat de mâncare poporului român prin furt constant din buzunarele nobililor. Primești trei boabe de orez de 2 ori pe zi. Apa e bună dar plină de viermi. Ce ai face pentru apă bună de izvor. Frică nu mi-a fost de propriul mers pe landul german. Frică mi-a fost de uciderea frumoaselor mele nepoate de o mână de nebuni. Masoneria mi-a stat în cale cu sistemul lor inferior de judecăți. I-am asasinat cu CIA. Ai dreptul să nu regreți în suicid.

  Mori uman fariseu cu nume de borfaș.

 2. Incheiat e articolul cu „Hristos a inviat”. Adevarat, dar nu pentru canalii ca tine sau ca abjectele tale slugi. Nu pentru bestii, neoameni, s-a jertfit Iisus, ci pentru oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here