Carmen Avram, propagandistă penibilă. „Klaus Iohannis face foarte mult rău României. Fiecare om care îl va susține pe Klaus Iohannis va vota împotriva României”

10
5024
Carmen Avram e mândră că se află pe lista PSD alături de personaje sinistre precum răspopitul Chris Terheș

Cele mai caraghioase afirmații politice din ultima vreme nu i-au aparținut nici Vasilicăi Dăncilă, nici lui Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea, Florin Iordache sau Liviu Dragnea, ci noii achiziții a PSD, Carmen Avram.

În Sâmbăta Mare, fosta realizatoare TV a făcut câteva declarații atinse de sminteală. În cadrul emisiunii „News Magazine” de la Antena 3, soția propagandistului Adrian Ursu a arătat că poate deveni și ea propagandistă feroce. Mandatul de europarlamentar pe care i l-a oferit PSD – cinci ani bine plătiți la Bruxelles – a convins-o să renunțe la aparențele unui ziarist decent. Nicio diferență între discursul actual al lui Carmen Avram și cel al Olguței Vasilescu!

Carmen Avram nu e deranjată de jihadul anti-justiție al PSD, care transformă România în ciumatul Europei. Ex-jurnalista înfierează, cu vorbe evadate de la balamuc, reacția verbală a președintelui la acțiunile banditești ale PSD.

Apropo: după mintea zdruncinată a lui Carmen Avram, cel care „face foarte mult rău României” nu este Liviu Dragnea, ci Klaus Iohannis!

Bazaconiile spuse de Carmen Avram

 • „Klaus Iohannis pune România în pericol. Klaus Iohannis face rău electoratului PNL, din care eu am făcut parte până acum câțiva ani și inclusiv din cauza lui Klaus Iohannis eu am ieșit din rândul simpatizanților PNL și am trecut la PSD. Face foarte mult rău României.”
 • „Klaus Iohannis are un discurs care seamănă foarte mult cu al extremei drepte din Europa. Împărțim țara în două tabere, împarte țara între PSD-iști și români. Vreau să întreb care este diferența între a împărți țara între oamenii înalți, blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor sau între oameni de o anumită etnie și o altă etnie?”
 • „Domnul Iohannis crede că face rău PSD-ului, dar când Manfred Weber a dat un interviu și a spus că vor fi tăiate fondurile europene nu a spus pentru PSD, a spus pentru România.”
 • „Fiecare om care îl va susține pe Klaus Iohannis va vota împotriva României, pentru că la Bruxelles nu se face deosebirea cum face domnul Iohannis, între PSD-iști și români. Pentru ei există o singură țară.”

CITIȚI ȘI:

* De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

10 COMENTARII

 1. PSD exploateaza femeile, le pune sa faca prostitutie politica sau sa-si asume ilegalitati, prin semnatura.
  Pe Viorica au incercat sa o puna sa-si asume talhariile puse la cale de grupul Dragnea – Valcov.
  Ioana Ene, in articolul de azi, descrie o scena hidoasa cand grupul Dragnea – Valcov – O Vasilescu – Manta o umileste pe Viorica Dancila, procedand exact ca stapanii de sclavi rromi: aroganta, ignorarea persoanei puse sa-i serveasca. Cu atat mai penibil, cu cat din grup facea parte si o femeie.
  S-ar parea ca biata Carmen Avran a fost vanduta chiar de cinicul ei sot si obligata sa presteze lucruri penibile. Nu eram fan al ei, dar se spunea ca e o ziarista desteapta. Comportamentul acesta prostesc nu e in regula. Sau actioneaza cumva asupre mintii ei, sau ea procedeaza asa ca un semnal de alarma, un strigat de ajutor.

 2. Si aceasta individa (alaturi de Dinescu, Buscu, Aligica…etc.) are un pret iar pt acei bani …presteaza, simplu!
  Se discuta atat despre niste indivizi care si-au dat masura valorii intelectuale si profesionale, dar mai ales al caracterului,oameni de 2 bani( un monah spunea ca ” traim vremuri scumpe dar cu oameni ieftini”) !

 3. Totusi ce la face PSDragnea de ii transforma din oameni in rusini ale umanitatii?! In trecut, Carmen Avram a dat dovada de curaj dezvaluind coruptia din politie, privatizari, de intelegere a problemelor si realitatilor urate ale Romaniei ca saracia extrema si traficul de persoane , dar dintr-o data se comporta de parca i-ar fi fost mancate si inima si creierul de zombii din PSDragnea! PSDragnea este cel mai misogin partid din lume, nu este misoginie mai mare decat de a pune femeiile in situatii si pozitii in care se fac de ras.

  • Nu e o problema. Vespasian era Consul la Roma si a Introdus taxa pe buzile publice( inca nu se numeau WC). Titus, imparatu l/a criticcat ca banii din pisoare put! Vespasian a intins palma cu denari si a spus Non olet…banii nu put. Si a avut dreptate, dar oamenii put!

 4. Putin distinsa doama Carmen Avram!Ma bucur ca nu am avotat niciodata PNL, dar nici PSD! cu toate acestea votul meu a fost acolo unde trebuie!
  Dv n/o sa votati cu Johanis si o sa plecati la Bruxeles, Eu am sa votez cu el si ramin in Romania MEA!
  Ne vedem prin Europa!

 5. Nu e o problema. Vespasian era Consul la Roma si a Introdus taxa pe buzile publice( inca nu se numeau WC). Titus, imparatu l/a criticcat ca banii din pisoare put! Vespasian a intins palma cu denari si a spus Non olet…banii nu put. Si a avut dreptate, dar oamenii put!

 6. Klaus Iohannis a cuplat economiile la Europa. El muncește în felul lui, mai încet dar mai sigur. E omul lui une Ceauşescu.

  Realizare dumnealui pe plan local:
  România are fonduri europene nelimitat. Întotdeauna vor fi oraşe de construit.
  Pentru autostrăzi Germania a alocat 16.000.000 euro km de autostradă în România. Sângele curat aşa se face.

  Mai bine nu se poate. Mahl Zeit!

  Rareş Bogdan vrea să fie preşedintele PNL la Palatul Cotroceni. O fi binele? Nu.

 7. Doamna Avram …Ursu ! Nu credeam că o să PRESTEZI atât de bine pentru PSD. Dar ce nu face omul pentru…Bruxelles…ca sa nu zic bani. Bravo Doamna! Dupa ce ai arătat lumii ce „mizerii” există In România, de ne-ai făcut de râsul lumii, acum scoti perla asta cu Iohannis „face rău României” . Stii că nu puteam să privesc la filmele tale din cauza milei , dar si din cauza revoltei că nici o imagine nu arăta că in România există locuri unde se trăieste ca si afară …sau chiar mai natural decât afară.Ce deziluzie esti cucoana! ©e zace in tine …este peste toate așteptările mele negre !

 8. Mai mult rău decât face PSD-ul prin politica sa şi prin slugile lui, printre care şi respectiva ziaristă, care m a dezamăgit TOTAL ,NU POATE face nimeni.Preşedintele Iohannis este un om integru, cu coloană vertebrală ,serios care reprezintă țara cu succes mai bine decåt predecesorii săi(mai puțin,Dl.E Constrantinescu o personalitate incontestabilă)restul au fost SECĂTURI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here