Firea dă banii la Antena 3 și pe concerte, iar rablele Primăriei îi calcă pe bucureșteni. Crimă cu premeditare

5
2596

Gravul accident produs luni de un autobuz al STB (fosta RATB) este rezultatul politicii iresponsabile a Primăriei Capitalei în mandatul Gabrielei Firea. Nu se fac investiții serioase în parcul auto al STB, banii sunt risipiți pe concerte cu parandărăt, pe vouchere populiste (biciclete, excursii etc.), pe firme înființate în interesul clientelei PSD și pe contracte cu Antena 3.

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), în care nu se aflau pasageri, a lovit mai multe autoturisme şi s-a oprit apoi într-un bloc nou de pe Şoseaua Orhideelor din Capitală.

Autobuzul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare, arată primele informaţii, citate de News.ro. Conducerea STB s-a repezit însă să dezmintă o asemenea informație, deși n-au fost făcute cercetări de natură tehnică.

Graba cu care șefii politici ai STB (numiți de Gabriela Firea) au comis acest fake-news, anunțând ceea ce nu putea fi anunțat, vehiculând presupuneri și nu certitutini, este extrem de suspectă. Pare rezultatul unui telefon primit de la primăriță sau, la fel de grav, un exemplu de supușenie oarbă, libidinoasă.

De-a dreptul scandaloasă este formularea generalistă: „STB neagă posibilitatea unei defecţiuni la sistemul de frânare sau alte defecţiuni tehnice”. Așadar, penibilii de la conducerea STB știu sigur că autobuzul n-a avut niciun fel de defecțiune tehnică, deși vehiculul n-a fost supus niciunei verificări tehnice! Reaua-credință a conducerii STB este evidentă. În acest context, există mari suspiciuni că verificările tehnice vor fi comunicate obiectiv.

Așadar, STB are certitudini în privința defecțiunilor tehnice, dar recurge la suspiciuni în privința cauzelor accidentului: „suspectează că şoferului autobuzului i s-ar fi făcut rău la volan”.

Comunicare oficială:

 • șoferul a fost dus la spital de un echipaj medical, pentru investigaţii;
 • autobuzul a fost sigilat criminalistic şi transportat la autobaza STB, unde marţi o comisie de specialişti va verifica din punct de vedere tehnic vehiculul.

Ce s-a întâmplat

Şoferul autobuzului STB, care circula pe linia 163 şi în care nu se aflau călători, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit două autoturisme parcate, după care autobuzul s-a oprit într-un bloc de pe Şoseaua Orhideelor din Sectorul 6.

În urma accidentului au fost rănite patru persoane: şoferii autovehiculelor aflate în mişcare şi un pasager al unuia dintre autoturisme. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Universitar.

Parcul auto al STB este unul învechit și lipsit de verificările tehnice necesare, iar autobuzele achiziționate în mandatul Gabrielei Firea – turcisme marca Otokar – au mari probleme de natură tehnică.

În schimb, Gabriela Firea și majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Primăriei Capitalei au aruncat sute de milioane de euro pe cheltuieli clientelare sau populist-electorale.

Nu doar STB suferă din cauza crasei subfinanțări, ci tot  ce ține de investițiile serioase, pe termen lung: traficul rutier (zero șantiere deschise pentru pasaje!), starea bulevardelor (asfaltări insuficiente și de mântuială), rețeaua de distribuție a apei calde etc.

CITIȚI ȘI:

Discurs penibil al primăriței Firea: „Nu-l iau pe Dragnea la mine acasă, nu suntem iubiți. El e cu Irina, eu sunt foarte măritată cu Pandele”

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

5 COMENTARII

 1. Sa nu vorbim urat in aceste zile de Sărbătoare dar as vrea sa o întreb pe aceasta primărița câte troleibuze se puteau achiziționa cu cele 22 milioane de euro aruncate la acești șmecherași de pe la posturile Antene care ne umfla capul cu tot felul de tâmpenii ! Au impresia cei de la Antene ca vom înghiți toate imbecilitatile lor cu salarii uriașe , niște trepadusi care vor sa ne spele creierele!
  Madam Firea dacă Dumneata mai vrei sa fii aleasa când troleibuzele 73,74,76 vechi de pe timpul lui Pazvante chiorul , sunt curios ați circulat de când sunteți la primărie cu aceste mijloace de transport , faci parte din aceeași familie de șmecheri care au sărăcit nu numai bugetul Primăriei cu zeci de mijloace , in batjocora tuturor bucurestenilor. Dumneata ești o venerică venită in Bucuresti din fundul Moldovei, niciodată nu o sa ai suflet pentru București , ca nu ești născuta in acest oraș. Venită după 90’ sa faci ce ? Un al doilea mandat nu o sa-l obtineți ca pur și simplu nu va pasa, sifonați bugetul orașului București, cu tot felul de festivaluri, maratoane, sa fi auzit acum doua săptămâni ce era la gura bucurestenilor ca ați înnebunit toată circulația in București intr-o zi de Duminica. Faceți maratoanele la marginea orașului așa cum se face in toate capitalele europene, speram ca al doilea mandat dumneata sa fii istorie pentru noi bucureștenii , nu avem nevoie de așa primar general la Bucuresti, avem nevoie de un om care sa nu-și bată joc de bucuresteni, sa nu mai arunce cu zeci de milioane de euro pe tot felul de parangheliile!!!!!

  • dar concetatenii d-stra au votat-o pe aceasta analfabeta functionala, auditoriul anetei 3 sunt cei care aduc „plus valoare” oricarei nulitati ai PSD-ului!
   Incercati sa va convingeti macar 2 vecini sa nu mai voteza cu acesti criminali ai natiei si veti vedea ca acestia ar putea cu adevarat sa „devina istorie” pt tarisoara noastra!

 2. Gabriela Firea ne face capul pătrat ca lucrează in cadrul strict legal dar NU respecta hotărârea Curții de Apel București privind cadrul ilegal in care își desfășoară “ activitatea” , împotriva a tot ce înseamnă principiile economiei de piața!
  Doamna Draga arătați bucurestenilor diploma de absolvire a facultății de comunicare in jurnalism de la Universitatea Bucuredti , absolventa unei facultăți care nici nu se născuse.
  si mai lăsați-ne cu concertele pe ARENA NATUONAL CARE A COSTAT BUCUREȘTI PESTE 324 MILIOANE DE EURO (!!!!!) sa mai terminam cu concerte pe gazon care ne costa iarăși o gramada de bani , dar nu din banii personali!!!! STOP LA BANII BUCURESTENILOR !!!!!!

 3. Să fim serioși. Un autobuz bun condus de un şofer cu prea mult acid ureic în sânge. Şoferul a făcut infarct. Nu Firea e de vină.

  Uneori mințim auditorul şi facem bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here