Barometrul IMAS. PNL – locul 1 şi a doua lună consecutiv peste PSD. Scad ALDE şi Alianţa 2020 USR-PLUS, cresc Pro România, UDMR şi PMP

1
7579

Dacă alegerile europarlamentare ar avea loc acum, liberalii ar câştiga cele mai multe voturi – arată barometrul pentru luna aprilie, realizat de IMAS la comanda Europa FM.

Este a doua lună la rând când PNL depăşeşte PSD în intenţiile de vot – cu aproape 4 procente, adunând mai mult de un sfert din opţiunile electoratului care anunţă că se prezintă la vot în luna aprilie: 25,6% pentru PNL.

PSD are 21,7%, iar pe locul al treilea se clasează Alianţa 2020, formată din USR şi PLUS, cu 16,4% – în scădere cu mai mult de un procent faţă de luna martie (17,7%).

Cresc, însă, în preferinţele alegătorilor: Pro România (formaţiunea condusă de Victor Ponta) – 11,7%, UDMR si PMP – 5,6% intenţie de vot fiecare.

ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, mai pierde jumătate de procent faţă de luna trecută şi ajunge la 12,2%, mai arată barometrul Europa FM pe aprilie.

Barometrul IMAS pe luna aprilie 2019

 1. PNL ……………….. 25,6 %
 2. PSD ……………….. 21,7 %
 3. USR-PLUS …….. 16,4 %
 4. ALDE ……………… 12,2 %
 5. Pro România ….. 11,7 %
 6. PMP …………………. 5,6%
 7. UDMR ………………. 5,6 %
 8. Alt partid …………. 1,1 %

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

1 COMENTARIU

 1. Mersul la vot contează foarte mult. Doar votând împotriva PSD, ei fiind cei care au stins lumina în România şi China în noiembrie 2018, şi vroiau să fugă dar nu mai aveau avioane, avioanele fiind proprietatea Delaware State America, numai prin vot masiv vom putea închide şansa PSD de a exista în întuneric. Trebuie să-i ucidem printr-o lege clară cum am făcut cu PASOK Grecia ca mersul lor pe pământ să fie stopat brutal. Nu toate partidele de stânga sunt rele. Dar PSD sunt capul relelor. Pentru dolari şi-ar ucide mamele de Paşte. Eu sunt altfel. Nu văd bine lumea dacă PSD rămâne.

  Zorii Aurii Grecia este cu PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here