Dragnea, Tudorele, ați mai violat o fată!

0
446

Legile pro-infractori, impuse de coaliția PSD-ALDE, provoacă tot mai multe nenorociri. Abominabilul recurs compensatoriu a scos peste 9.000 de infractori din închisori înainte de termen, doar în acest an.

După fata tâlhărită la lift, în Alba Iulia, a venit și violul. S-a întâmplat la Iași, iar autorul este un violator recidivist.

Eugen Buliga (foto), zis „Jan”, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi ieşeni, a fost arestat într-un dosar de viol şi lipsire de libertate. El a racolat o minoră de 17 ani într-un club din Iași, apoi a violat-o.

Buliga, supranumit „regele puşcăriilor”, fusese eliberat în primăvara acestui an, după ce i s-a scăzut un an din pedeapsă prin recursul compensatoriu.

Mai violase două minore

Precedenta condamnare a lui Buliga a fost de 13 ani, primită tot pentru viol. Ieşeanul a fost întemnițat în 2006, pentru că a violat două minore. El a avut comportament violent și în pușcărie, față de gardieni și de alți deținuți, motiv pentru care judecătorii n-au acceptat nicio cerere de eliberare condiționată a sa. Anul trecut, de exemplu, judecătorii ieşeni spuneau despre Buliga că „are un potenţial criminogen ridicat”.

Dar a venit recursul compensatoriu, o reglementare legală pro-pușcăriași, iar judecătorii nu s-au mai putut opune eliberării lui Buliga. Din acel moment, violarea unei minore a fost o chestiune de timp. Buliga s-a întors în temniță, dar a mai lăsat în urmă o victimă traumatizată.

Liviu Dragnea, Tudorel Toader și C. C. C. P. Tăriceanu sunt autorii morali (și) ai acestui viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here