VIDEO. Dragnea, Manda, Olguța, iată adevărata „iubire” a Craiovei față de voi! Una sinceră, nu plătită cu bani furați

4
15716

O răbufnire energică, spontană a suporterilor craioveni, împotriva „hoților de la PSD”, a clanului Olguța Vasilescu – Claudiu Manda, arată care e pulsul electoral în capitala Olteniei.

Deși vechi de câteva luni, imaginile nu au fost difuzate de televiziunile centrale, nici măcar cu biiip-biiip. Aparent, cauza blocadei este limbajul obscen folosit de miile de suporteri ai echipei de fotbal Universitatea Craiova. În realitate, acesta este un pretext. Adevăratul motiv al refuzului de a difuza imaginile este influența masivă a PSD în mass-media din România.

Dincolo de limbajul folosit, mult mai important este mesajul politic transmis de fanii olteni. Această furie ant-PSD transmite un mesaj și pentru alegerile din 26 mai, dar și spre cele ce se vor succeda în 2019-2020.

Chiar și felul în care este transmis mesajul are legătură cu ura pe care PSD o stârnește în societate. O guvernare obscenă primește la schimb „urări” obscene.

Vizați de scandările fanilor olteni au fost și jandarmii: „Sclavii lui Dragnea”.

Protestul anti-PSD al suporterilor arată falsitatea recentului miting al PSD, la care au fost aduși activiști de partid, interlopi și pomanagii de prin orașele și satele Doljului.

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

4 COMENTARII

  1. Interlopii care tot apar pe lângă primul borfaș din PSD , sa ne spună Jandarmeria cu subiect și predicat cine sunt, sunt încadrați , au cazier , sa știm cu cine s—a încârligat acest partid care tot bate toba ca este social democrat dar nu este nici pe departe!!!! O sa vadă la europarlamentare și sa le fie Rușine ( nu au ) ca tot îl țin in brațe pe acest mafiot de Zdragnea care a transformat PSD in SRL personal !!!!

  2. Filmatul este de la meciul Stiintei ( cum o alinta oltenii pe adevarata FC Craiova) contra echipei gazda a lui Dragnea JR care nu a permis accesul suporterilor Stiintei in tribune la meciul dintre cele doua echipe, iar aceasta a fost replica acestora.

  3. Fiecare pasare pe limba ei piere așa și PSD cu paranoicul asta de Zdragnea îl duce acolo unde le este locul: in lada de gunoi a istoriei! Niște hoți, bandiți de prim rang care au dat de pământ cu toate relațiile României in lumea araba, urâți din ce in ce mai mukt de toți romanii cu scaun la cap!!!!
    Asta se datorează acestui borfaș de Zdragnea care tine cu dinții sa mu fie dat afara din PSD din Ciracii care încă mai susțin pe acest necioplit de politician , îmbogățit din politica!!!! Toată averea a acestui infractor sa fie confiscata de stat , începând cu bunuri mobile, imobile, absolut tot!!!!
    PSD a pierdut toată bruma de simpatie de după 2016 datorită acestui politician mediocru, fără viziune , Charisma , fricos, slab și ignorant!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here