De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

4
3062

Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3: „De sărbători stau cu familia. Am reușit în prima zi, a doua zi de Paște, să avem pe masă numai produse românești. Am roșii și bulion făcut acasă”.

Recent, la Snagov, ayatollahul PSD se pregătea ideologic pentru Paște: „Noi de ce nu avem dreptul să mâncăm produse româneşti? În schimb, avem dreptul şi obligaţia să mâncăm mere, pere, prune, roşii pline de otravă. Să o spunem deschis, e otravă!”

Acum e satisfăcut: va avea un Paște fericit, cu masa plină de produse românești, nimic de import. Cum să mănânci din import, când de acolo vine otrava?! Or, se știe, la ferma lui Dragnea-junior totul e pe bază de bălegar, balegă curată, balegă românească, de calitate.

Iar pentru a nu-și otrăvi trupul feciorelnic cu chimicalele hapsânilor de străini, Dragnea a hotărât să pună pe masa de Paște banane de Giurgiu, portocale de Ialomița, mango de Călărași, avocado de Dolj, kiwi de Constanța și măsline (de capră) de la Ferma Salcia.

Don Livio pune și carne pe masă, dar carne românească. Mielul Karakul îl ia de pe la vreo stână carpatină, vita Kobe de la Belina, iar purcelul îl dezgroapă de la pesta porcină africană.

Nicio masă fără pește! Deci, rechin de pe Dâmbovița, pește-spadă de pe Jiu, calamar de Mehedinți și, obligatoriu, caracatiță de Teleorman.

În acest timp, în curtea căsuței din Alexandria sunt aliniate Mercedes-uri fabricate la Videle, BMW-uri de Bolintin și vreun Lamborghini de Ciorogârla.

Îndrăgostitul domn Liviu îi va dărui dragei sale odicolon Christian Dior de Balș, Channel de Pătârlagele, o poșetă Pierre Cardin de Băilești, dar și un Adidas făcut în subsol, la Pionierul.

În jurul mesei cu produse exclusiv românești se fac și planuri de vacanță. Și unde poate fi mai frumos decât la Fortaleza de Prahova, în Dubaiul Vasluiului sau în Maldive de Tulcea?!

Vedeți că se poate trăi numai cu produse românești? Dacă ești patriot, desigur. Nu ca trădătorii care mănâncă măsline grecești, portocale spaniole, banane costaricane și își fac vacanța pe litoralul bulgăresc!

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

4 COMENTARII

 1. Fiecare mănâncă ce poate. Ai bani puțini fumezi şi bei bere sau vin. Citeşti puțin şi critici mieii, boii şi bocitoarele. Caprele dorm bine dacă sunt măsurate cu anii de pus pe dalmoj. Parte şi împarte.

  Ai bani publici dormi în puf. Puful de gâscă refuzat la export. Banul face şi desface suflete reci şi crude. Cazne de pus la numărătoare. Oameni cu ştaif.

  Ai nebuni nu-ți trebuie bani şi bere. Doar un zâmbet ai nevoie. Unul de şmecher. Posacii dorm mult şi se încruntă. Unii se perpelesc. Alți se poruncesc. Binele e cavoul în care mă voi odihni. Râzi? Râd.

 2. Pentru mine, ca romanca, solutia aia este total IMORALA

  Dar eu cred ca poporul asta
  care se scuipa ca tiganii in piata prin internet,
  invrajbit de sobolanii rosii care l-au despuiat cel mai mult, EVIDENT
  sau de altii care s-au scurs cu valul ca sa le mearga si lor calul,
  … care latra doar la luna ca nimic nu iau in mana de se vad si husari in loc sa fie oameni mari…
  CA si de hotii maruntei
  ajunsi mari BOSI dupa ce-au busit combinatele si ei
  =
  tigani, romani, la drojdia societatii acum
  de care nu apuci doua randuri ca sa scrii ca intra deja in pandalii
  ,
  n-o sa ajunga asa iute la liniste.

  In cel mai rau caz izbucneste un razboi civil
  …de-i mai ia-n mana sobolanu debil…
  De aceea cred intre timp ca un dictator i-ar face cel mai bine, altfel ramane la haraiala si hotiile care vor lua sfarsit cand… Dumnezeu stie, asa cum stie si ce ar urma atunci.

  Oare, nu i-a fost mai bine sub Ceausescu?
  Nu era UNIT sub el…?
  … sau vad doar eu DEZBINAREA
  Ca am plecat pana sa faceti socotelile-ntr-un fel
  Incat cred si ca de-aceea mai mult de-atata n-a iesit
  … decat in bani sa vai fi besit…

  https://oamenicasobolani.wordpress.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here