„Invadatorii ruși se droghează cu promedol, ca să scape de panică. În multe unități, pastilele sunt împărțite vrac, explicându-se că sunt droguri de luptă testate de Ministerul Apărării”

1
9944

După umilința istorică din regiunea Kiev, armata teroristului planetar Vladimir Putin se afundă în promiscuitate și în Donbass. Nici n-a fost bine regrupată și întărită cu violatorii și ucigașii de civili din zona capitalei ucrainene, că deja au apărut primele conflicte puternice, dezertări, momente de panică și chiar lichidări fizice între invadatori.

Ca să reziste fricii de pe front, militarii Kremlinului au ajuns să se drogheze zilnic cu “pastile de luptă”, dezvăluie postul ucrainean de televiziune Canal 24. Ar fi vorba despre promedol, găsit în trusele vechi de prim-ajutor.

* „În conversațiile dintre ei, necredincioșii ruși notează că nu au unde să se retragă. Pentru a atenua cumva frica, recruții au început să consume droguri. În special, în trusele de prim-ajutor rusești vechi, unii invadatori au găsit promedol cu specificația «50 de grame de primă linie».”

* „După «testul de succes», armata rusă a răscolit farmaciile pe care le avea la dispoziție pentru a găsi tablete sau o soluție din acest medicament.”

* „De îndată ce ofițerii și-au dat seama că este mult mai ușor să conduci recruți, militari pe bază de contract și mobilizați în luptă sub influența drogurilor, cutii întregi de promedol au început să fie livrate în prima linie. În multe unități, pastilele sunt împărțite în vrac, explicându-se că sunt «droguri de luptă testate de Ministerul rus al Apărării».”

* „Pentru militanții locali mobilizați și militarii ruși care au experimentat deja efectele drogului, atacurile de panică s-au oprit pe toată durata administrării pastilelor.”

Drogul rușilor este utilizat ca analgezic pentru leziuni grave și diferite boli însoțite de dureri severe, în pregătirea operațiilor și în perioada postoperatorie

Rimeperidina (Promedol) este un analgezic narcotic. A fost dezvoltat la începutul anilor ’50 în URSS, în timpul studiului medicamentului înrudit petidină.

* Este derivat sintetic al 4-fenilpiperidinei și, conform structurii sale chimice, poate fi considerat un analog al părții fenil-N-metilpiperidină a moleculei de morfină.

* Are o activitate analgezică puternică; efect hipnotic, în principal în legătură cu înlăturarea durerii; efect antispastic moderat asupra mușchilor netezi ai organelor interne și în același timp mărește tonusul.

* Este utilizat ca analgezic pentru leziuni grave și diferite boli însoțite de dureri severe, în pregătirea operațiilor și în perioada postoperatorie.

* Acțiunea promedolului are loc în decurs de 10-20 de minute. Continuă de obicei să aibă efect, după o singură doză, timp de 3-4 ore sau mai mult.

* Introducerea promedolului îmbunătățește analgezia, care ajută la reducerea tahicardiei și la normalizarea tensiunii arteriale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dreptate în Vinerea Mare: ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

* Dezvăluiri uluitoare din combinatul Azovstal. „Sub cuptoare se află un tunel subteran imens, prin care circulă trenurile. Ultimul nivel se află la o adâncime de 50 de metri. Va rezista unei bombe nucleare”

* Ucraina demască fake-ul „întâlnirii” Putin – Șoigu: „Putin stă la televizor, iar Șoigu este montat pe videoclip”

Cresc riscurile unui război NATO – Rusia. Militari ucraineni sunt antrenați în Franța, Germania și Marea Britanie

Ucraina primește armele cerute: Franța livrează autotunuri Caesar și rachete antitanc Milan; Canada și Marea Britanie – tunuri grele; esticii – tancuri T-72 și avioane

Planul terorist al invadatorilor putiniști: adună resturile elicopterelor ucrainene doborâte, le plasează în Rusia, își bombardează propriul teritoriu, apoi dau vina pe armata lui Zelenski

Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

Înalt oficial militar american: Rusia a pierdut 25% din puterea de luptă inițială

Morți suspecte printre oligarhii ruși: acuzați de Putin de „trădare”, ei „se sinucid” după ce-și omoară familiile

Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

Un comandant rus și-a trimis militarii să omoare civili în Dnipropetrovsk, deși acolo locuiesc fiicele sale din prima căsătorie. Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă de teroristul lor tată

Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

AUDIO. Ucrainenii fac astăzi exact ce ar fi trebuit să facă românii în 1917 și 1940. Neagu Djuvara era de aceeași părere

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, are două surse de venit. Soția sa are funcție mare la stat

Autorii rușinii de la Târgul de Turism din New York sunt „cei mai mari sinecuriști”, plătiți de statul român „cu 6.000-12.000 de euro pe lună”

Patronul ziarului „Adevărul”, trimis în judecată în dosarul Romvag Caracal. Prejudiciul: 32,6 milioane de euro. Burci e plecat în Emirate

1 COMENTARIU

  1. Au turnat ca prostii bombe peste orase. Acum ca le-au facut ruina lupta devine si mai apriga pentru ca miza este 1 la 1 intr-un razboi conventional. Mare parte dintre militarii rusi sunt in termen. Un astfel de recrut care sta o perioada in armata nu are antrenamentul necesar pentru a desfasura operatiuni in plin razboi. Sedintele de tragere sunt doar cateva, practic esti fortat sa te adaptezi la razboi ceea ce este imposibil pentru persoane lipsite de experienta cu varste de 20 de ani. Rusia are sigur un contingent de 20.000 rusi bine pregatiti profesional, insa nu vrea sa ii expuna razboiului. Apeleaza la teroristii precum sirienii, libanezii, cecenii, palestinienii pentru a umple golul. In momentul in care Ucraina lanseaza o contraofensiva si are spatele asigurat in armament rusii vor cere armistitiul. O sa le ceara eliberarea teritoriului, inclusiv in Crimeea. Putin este pe tobogan si nu are alta sansa decat sa-si toace armata in Ucraina de teama rusinii. Embargoul este binevenit, sanctiunile, pentru ca slabesc Rusia foarte tare. Nicio tara nu-si doreste revenirea Rusiei la momentul invadarii, ci sa fie cat mai jos financiar. Militarii in termen sunt obositi dupa ce i-a frecat in manevre prin Belarus o perioada. Cata vreme Ucraina gandeste si consuma resursele scotand din joc trupe nu au cum sa nu-i prinda intr-un moment cand soarta se va schimba complet. Intre timp ne-am prins cine joaca alaturi de Rusia in Europa: Ungaria, Serbia, Austria, Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here