A fost arestată falsa psiholoagă din Târgoviște, nevasta polițistului-șef care a închis orașul pentru Dragnea

2
10121
Sorin Păun, soțul pseudo-psiholoagei

Escroacei care practica psihologia pe baza unei diplome false i s-a înfundat! A exercitat vreme de 20 de ani profesia de psiholog la Spitalul Județean din Târgoviște fără a avea acest drept, iar astăzi – miercuri, 13 ianuarie – a fost reținută pentru 24 de ore. La audieri, ea a recunoscut că și-a falsificat diploma, potrivit surselor G4Media.ro.

Femeia a fost dusă la audieri de polițiștii de la Direcția de Investigare a Criminalităţii Econonice, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia din Târgoviște.

Potrivit polițiștilor, femeia ar fi depus la dosarul de angajare o diplomă de licență falsificată, „ce atestă faptul că ar fi fost absolventă a unei instituții superioare de învățământ, act în baza căruia și-ar fi exercitat profesia de psiholog în perioada 1999-2019”.

Polițiștii au explicat că, în baza unui atestat de liberă practică falsificat, femeia ar fi obținut și alte avantaje materiale. Ea a fost desemnată, prin decizii ale conducerii spitalului, să facă parte și din comisiile de expertiză medico-legală psihiatrică constituite la nivelul unității medicale. În această calitate, a evaluat cognitiv și neuropsihic pacienții unității spitalicești, personalitatea și mecanismele de adaptare ale acestora, gradul de discernământ, acordând asistență de specialitate. În plus, a completat 1.381 de fișe de observație/evaluare doar în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2018.

Prejudiciul calculat de Poliție, pe baza salariilor încasate, se ridică la peste 350.000 de lei.

Soțul escroacei a închis orașul Târgoviște la ultimul mare miting al lui Dragnea

Escroaca din Târgoviște, care a profesat 20 de ani pe baza unei diplome false, este soția lui Sorin Păun, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dâmboviţa în perioada martie – noiembrie 2018.

Sorin Păun ceste cel care, în calitatea sa de șef al Poliției județului Dâmbovița, a comis abuzuri incredibile la mitingul PSD din 19 mai 2019, când practic a închis orașul Târgoviște pentru a nu deranja în niciun fel evenimentul de partid la care era prezent însuși „ayatollahul” Liviu Dragnea. Șeful IPJ Dâmbovița a impus chiar o parolă de intrare în Târgoviște! Cine n-o știa, nu intra în oraș, chiar dacă voia să meară acasă!

A fost ultimul mare miting al lui Liviu Dragnea. Șapte zile mai târziu, pe 26 mai 2019, PSD era zdrobit la alegerile europarlamentare (PNL 27%, PSD 22,5%, USR-PLUS 22,4%), iar în prima zi de după scrutin, pe 27 mai 2019, Dragnea a fost condamnat definitiv, la 3 ani și 6 luni de închisoare, și încarcerat.

În acea perioadă, ministru de Interne era Carmen Dan, „pulanul” teleormănenan al lui Liviu Dragnea.

VIDEO: Târgoviște – orașul cu parolă (19 mai 2019)

https://www.youtube.com/watch?v=IY6z3IMyj30

Comunicatul Poliției Române 

„Astăzi, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează două percheziții domiciliare, în Târgoviște, la o persoană bănuită de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”

„La data de 13 ianuarie 2021, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Română, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică, efectuează două percheziții domiciliare în Târgoviște, județul Dâmbovița, la o persoană bănuită de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Aceasta este bănuită de inducerea și menținerea în eroare a unei unități spitalicești, prin depunerea la dosarul de angajare a unei diplome de licență falsificate, ce atestă faptul că ar fi fost absolventă a unei instituții superioare de învățământ, act în baza căruia și-ar fi exercitat profesia de psiholog, în perioada 1999-2019.

Totodată, în baza unui atestat de liberă practică falsificat, persoana bănuită ar fi fost desemnată, prin decizii ale conducerii spitalului, să facă parte și din comisiile de expertiză medico-legală psihiatrică constituite la nivelul unității angajatoare.

Astfel, aceasta ar fi evaluat cognitiv și neuropsihic pacienții unității spitalicești, personalitatea și mecanismele de adaptare ale acestora, gradul de discernământ, ar fi acordat asistență de specialitate și ar fi completat 1.381 de fișe de observație/evaluare, doar în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2018.

Prin exercitarea în mod ilegal a profesiei de psiholog (atât ca angajat al spitalului, cât și prin participarea în cadrul comisiilor de specialitate), s-ar fi produs un prejudiciu instituției angajatoare de 367.990 de lei, reprezentând contravaloarea veniturilor salariale încasate, parțial, pentru perioada 2011-2019. Prejudiciul va fi calculat în funcție de întregul material probator ce se va administra în cauză.

Persoana cercetată va fi condusă la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru desfășurarea activităților de urmărire penală.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.