miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsSoția lui Ilie Năstase nu s-a mai întors acasă după ce a...

Soția lui Ilie Năstase nu s-a mai întors acasă după ce a fost bătută de fostul tenismen. „Am plecat cu ce aveam pe mine”

-

Ioana Năstase Simon (45 de ani), soția Ilie Năstase (74 de ani), a părăsit locuința conjugală doar cu hainele pe care le avea pe ea și s-a refugiat în Constanța, după ce a fost bătută de fostul tenismen. Potrivit Playsport.ro, care a dialogat cu Ioana Năstase, aceasta n-a mai luat legătura cu soțul său, după incidentul produs pe 8 ianuarie. Dar nici el n-a sunat-o să-i spună că regretă!

Ioana Năstase, fostă Simion, s-a căsătorit în 2019 cu Ilie Năstase. Acum, ea spune că nu e decisă dacă să ceară divorț sau nu, dar și că Ilie Năstase n-a dat niciun semn că ar regreta cele făcute.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun SMS, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate“.

Câteva afirmații făcute de Nick Rădoi (58 de ani), un om de afaceri român din SUA, iritat-o în mod deosebit pe Ioana Năstase. Bărbatul, fost iubit al Ioanei, a pretins că a sunat-o pe aceasta să-i spună „La mulți ani!” de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie, motiv pentru Ilie Năstase să devină gelos și s-o bată.

- Advertisement -

Însă Ioana Năstase neagă vehement:Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții“.

Ilie Năstase neagă vehement orice altercație cu soția sa și susține că totul nu este decât o mare minciună. Dar Ioana Năstase a sunat la 112 și spune că n-ar fi făcut-o dacă ar fi fost agresată doar verbal, nu și fizic.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -