sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainContinuă delirul conspiraționist al senatoarei Șoșoacă: "Bogdan Stanoevici, moartea ta va fi...

Continuă delirul conspiraționist al senatoarei Șoșoacă: „Bogdan Stanoevici, moartea ta va fi răzbunată!”

-

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani) își continuă delirul conspiraționist după moartea actorului Bogdan Stanoevici (aproape 63 de ani). Acesta, mare agitator împotriva măștii de protecție, a fost internat în spital după ce s-a infectat cu Covid-19, a ajuns la Terapie Intensivă, iar marți în zori a murit.

Senatoarea Șoșoacă (AUR), de meserie avocată, a reacționat inițial spunând că Stanoevici nu a murit de Covid și formulând o acuzație dementă la adresa medicilor:

„Pentru toți «deștepții» din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de Covid! Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață, care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”

Ulterior, mahalagioaica ajunsă senatoare a plusat, într-o nouă postare pe Facebook. Ea a distribuit un articol în care Stanoevici afirma (chiar din titlu): „Aș vrea ca fiecare femeie să fie regina cuiva. Și fiecare din noi, bărbații, să ne înclinăm capul cu respect, atunci când trecem prin fața ei”.

- Advertisement -

Șoșoacă adugat următorul comentariu:

„Te iubim, Bogdan Stanoevici! Te iubim dincolo de moarte! Ești un prieten minunat, care ai iubit femeia și i-ai ridicat un piedestal ca nimeni altul! Pentru noi vei trăi în eternitate! Și moartea ta va fi răzbunată! Așa cum mi-ai cerut: voi lupta până la capăt! Indiferent care va fi sfârșitul! Noi aprindem lumina!”

- Advertisement -

„Moartea ta va fi răzbunată” – este o afirmație în aceeași notă conspiraționistă, care insinuează apăsat că Bogdan Stanoevici a fost omorât de cineva. De sistemul medical pe care-l incrima în prima postare, se deduce dacă alăturăm cele două postări.

Stanoevici și Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă folosește moartea lui Stanoevici cu același cinism cu care Alexandru Cumpănașu a folosit, în 2019, moartea nepoatei sale (rudă foooooarte îndepărtată) Alexandra Măceșanu: ca pe o trambulină politică, pentru creșterea notorietății.

Amândoi – și Cumpănașu, și Șoșoacă – recurg la fake news-uri în cascadă pentru a-și atinge scopul.

Cumpănașu mințea că Alexandra trăiește, pe Luiza Melencu (cealaltă victimă a monstrului Gheorghe Dincă din Caracal) a anunțat că a și găsit-o în Italia (se întâmpla cu două zile înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale).

Șoșoacă minte că Stanoevici n-a murit de Covid, deși Covidul l-a băgat în spital și la Terapie Intensivă, iar afirmația senatoarei AUR nu se bazează pe vreo comunicare medicală. Mai mult, agitata nr. 1 a Parlamentului i-a acuzat pe medici că l-au omorât Stanoevici și că moartea lui va fi „răzbunată”, deși de asemena nu există nicio dovadă în acest sens.

Șoșoacă și Stanoevici

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Asta-iii… DIS-PE-RA-TĂ după (PROPRIA-)PUBLICITATE și PARVENIRE!!!
    Combinată cu o PROSTIE fenomenală și cu o NEBUNIE în-fază-periculoasă, pe un fond de LIPSĂ-de-CARACTER totală, foamea asta de… „lipire de sufletu’ boborului”, CU-ORICE PREȚ, a creat, în doar câteva luni, (ÎNCĂ!) o MONSTRUOZITATE, în spațiul public mioritico-dâmbovițean (care oricum NU ducea lipsă de așa ceva, de asemenea CATASTROFE PENIBILE adică: bună paralela cu DERBEDEUL ăla de Cumpănașu!)…

    • DIN NENOROCIRE, ca și Cumpănașu sau alții de TEAPA lor, (ȘI!) Șoșo(L)o(AN)ca asta are… priză-la/în-TÂMPIME: „Le spune, dom’leee…, le spuneee…, ce maiii…”, auzi din ce în ce mai des „în-bobor”, și despre CREATURA asta ORIBILĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -