Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a infectat cu Covid. „A treia oară n-am scăpat! Izolare totală 14 zile”

0
849
Dominic Fritz

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz (38 de ani, USR-PLUS), a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19 în cursul după-amiezei de miercuri, 13 ianuarie, și intră în „izolare totală timp de 14 zile”. Atribuţiile sale vor fi preluate de viceprimarul Ruben Laţcău (tot de la USR-PLUS).

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru Covid-19. Aseară am simţit dureri musculare şi o stare sub-febrilă, aşa că am făcut un test azi dimineaţă, la prima oră. Rezultatul a venit şi mă obligă la izolare totală timp de 14 zile”, a anunțat Fominic Fritz pe Facebook.

„Nici nu pot să-mi imaginez cum şi de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus”, a explicat primarul Timișoarei.

Viceprimarul Ruben Lațcău, cel care va prelua atribuțiile de primar timp de 14 zile, va avea un eveniment și în familie. „Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare şi îmi pare rău că-i răpesc primele zile cu fiul lui”, a dezvăluit Dominic Fritz.

Anunțul făcut de Dominic Fritz

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru Covid-19.

Aseară am simțit dureri musculare și o stare sub-febrilă, așa că am făcut un test azi dimineață, la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara, pentru că am purtat tot timpul mască.

Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus.

Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău, care va îndeplini atribuțiile de primar ce-i sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îmi pare rău că-i răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără.

Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni, când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare.

Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.

Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare! Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie.”

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here