Acasă News "Dragnea, fugi până nu e prea târziu! Du-te!" A doua umilință suferită...

„Dragnea, fugi până nu e prea târziu! Du-te!” A doua umilință suferită de jupânul PSD la Iaşi

Bloggerul Paul Enache, cunoscut în mediul online pentru postările sale anti-guvern, are o analiză extrem de realistă despre dezastrul înregistrat de Liviu Dragnea la Iaşi, cu ocazia mitingului electoral al PSD.

El remarcă faptul că „sictirul şi scârba se citesc şi pe chipul acestor nefericiți patetici”, „mulți dintre ei fără să ştie de ce au fost aduşi acolo şi aşteptând cu nerăbdare să plece mai repede acasă”.

Pancartele aruncate pe jos încă înainte de terminarea mitingului şi mizeria lăsată în urmă întregesc tabloul dezolant al unei mulțimi aduse cu microbuzele închiriate de primarii PSD. Asistați social şi bugetari obligați să participe la miting, sub amenințări diverse – aceasta este cruda realitate din spatele mitingurilor PSD.

Postarea lui Paul Enache

„S-a mai fâsâit un miting al PSD-ului!

Aproape că nu mai contează unde adună penalul slugile să îl aclame. Sunt aceleeași mutre tâmpe, aceiași alcoolici, care nu știu ce caută pe acolo, plus aceleași babe acre, nostalgice după vremurile când îl aplaudau pe «Ceașcă»…

Sictirul și scârba se citesc până și pe chipul acestor nefericiți patetici. Se vede din felul cum aruncă pancartele și steagurile pesedelei pe caldarâm, cu dispreț, încă înainte să se anunțe încheierea manifestației.

Astăzi, însă, ieșenii au fost la înălțime! I-au strigat, de peste gardurile duble făcute de jandarmi, Nimicului: „PSD, partid de hoți, nu-i poți cumpăra pe toți!” Și asta s-a auzit cel mai tare!!!

Dragneo, dacă n-ai fi bolnav, până și tu ai putea să-ți dai seama de asta!

Fugi până nu e prea târziu! Du-te!”

Dragnea, huiduit oriunde, oricând

Liviu Dragnea a fost aprig contestat de mii de protestatari, care au scandat pe toată durata întâlnirii, în multe momente acoperind discursurile liderilor social-democrați. După terminarea mitingului PSD, aceştia au ocupat piața, cu acordul jandarmilor, scandând în continuare lozinci anti-PSD şi pro-europene.

Este a doua umilință pentru Liviu Dragnea, suferită în capitala Moldovei în mai puțin de o lună, arătând că orice ieşire în public a acestuia a devenit motiv de proteste pentru oamenii de rând.

CITIȚI ȘI:

loading...

2 COMENTARII

  1. Ori acest PSD si guvern PSD nu-și da seama ca prin tot ce fac atâta furia romanilor can pe unde se duc.
    Agenda politica a lui Dragnea și DANCILA este expirata și la votul din 26 mai 2019 , votul romanilor va fi usturător pentru partidul social democrați , respectiv pentru cei doi politicieni de mucava, care s-au trezit cocoțați in fruntea unui partid respectiv guvern fără niciun fel de legitimitate din partea membrilor PSD!!! Amândoi sunt așa de penibili ca nu de alta sunt fluierați prin țara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările