„Victor Ciorbea, Avocatul Roșu al Infractorilor, pregătește ultima lovitură înainte de expirarea mandatului”

1
7596
Victor Ciorbea, din specia "omul fără caracter"

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, avertizează că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, își încheie „mandatul rușinos” printr-o nouă ticăloșie: „crearea imposibilităţii contestării la CCR” a oricărei ordonanţe de urgenţă, pe timpul interimatului la instituția Avocatului Poporului.

Ciorbea „a întinat cu prezenţa sa aceasta instituţie, transformându-se într-un veritabil Avocat Roşu al Infractorilor”, a scris Tomac pe Facebook, într-un mesaj postat pe 7 mai.

Mesajul lui Eugen Tomac

„Victor Ciorbea pregătește ultima lovitură înainte de expirarea mandatului”

„Pe 14 mai se termină mandatul ruşinos al lui Victor Ciorbea ca Avocat al Poporului. În ultimii cinci ani, acest om s-a umplut de atâta ruşine, încât orice ar face, nu se va mai reabilita niciodată. Prin tăcerea, pasivitatea şi obedienţa sa faţă de Liviu Dragnea, în schimbul firimiturilor căzute de la masa acestuia de la Scroviştea, Ciorbea a permis asaltul PSD-ALDE asupra instituţiilor statului prin tot soiul de Ordonanţe de Urgenţă pe care le analizează şi acum, neluând niciodată o decizie.

Eugen Tomac

A întinat cu prezenţa sa aceasta instituţie, transformându-se într-un veritabil Avocat Roşu al Infractorilor. În loc să îşi îndeplinească atribuţiile legale, Ciorbea a stat mai mult prin concendii, permiţând ca, în timpul mandatului său, Jandarmeria să reprime violent o manifestaţie paşnică de protest în Piaţa Victoriei, iar el nici până acum nu a avut vreo reacţie.

Acum, la sfârşit, când nici măcar Dragnea nu s-a decis dacă îi prelungeşte mandatul acestui lacheu, este pe punctul de a mai da o lovitură. După propriile declaraţii, Avocatul Poporului este «o autoritate publică unipersonală». Dacă mandatul lui Ciorbea expiră, nu există instituţia interimatului, la fel cum delegarea responsabilităţii se poate face greu. Ultima lovitură a acestei slugi ar putea fi crearea imposibilităţii contestării la CCR a Ordonanţei de Urgenţă pe care se pregăteşte să o dea Dăncilă pentru a creşte artificial pragul în cazul referendumului pe Justiţie declanşat de şeful statului.

Ca observaţie generală, Dragnea a ajuns în postura să-şi aleagă propriul complet de judecată la ÎCCJ, să stăpânească CSM, să numească procurori (DIICOT, PG şi DNA), judecători (la CCR chiar astăzi) şi chiar şi Avocatul Poporului. Iată de ce trebuie oprit la vot pe 26 mai.”

CITIȚI ȘI:

Băsescu: „Doi rătăciți prin Europa, Liviu Dragnea şi Viktor Orban, par a fi înfiaţi de maşinăria de propagandă a Moscovei”

„Ciumaţii” Europei, interzişi la Sibiu! Supăraţi, Dragnea şi Dăncilă se pregătesc să sară în barca lui Putin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here