Delirul propagandei PSD: Clotilde Armand, acuzată că a adus „drăcoaice fără sutien” la Primăria Sectorului 1! În realitate, sunt statui făcute de studenții la Scupltură

3
2266

Delirul și manipularea propagandei PSD ating cote paroxistice, de balamuc: televiziunile oligarhilor o acuză pe Clotilde Armand că a adus simboluri sataniste la Primăria Sectorului 1. În realitate, în holul clădirii s-a amenajat o expoziție cu lucrările de artă ale studenților de la Sculptură!

Ultima manipulare a aparatului de propagandă al PSD și al oligarhilor nu este absurdă decât la prima vedere. În realitate, face parte din mai lungul fir narativ cu care social-democrații își îndobitocesc electoratul captiv, discurs potrivit căruia USR-PLUS este un partid satanist, creat de Oculta Mondială în cooperare cu serviciile secrete.

Cum a ajuns o expoziție de artă venită în ajutorul studenților care n-au bani să-și expună sculpturile o temă de dezbatere a propagandei PSD

Situația este deja penibilă și pare desprinsă din alte evuri: Clotilde Armand a fost nevoită să publice pe contul său de Facebook lămuriri prin care să arate că e vorba despre o expoziție de artă cu lucrări ale studenților și nu un altar închinat lui Baphomet!

Primărița a explicat că în manipulare este implicat fostul primar Daniel Tudorache, împreună cu avocatul său rămas fără contracte cu Primăria Sectorului 1: „Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD sunt supărați că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: «Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand», «Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!». Doar că ce să vezi? Nu sunt nici «Drăcoaice» și nici «înconjurată de drăcoaice». Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.

PS: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme «Coloana fără de sfârșit» de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui «decadentă» și au refuzat moștenirea lui.

PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante“.

Retorică național-comunistă cu reflexe de Ev Mediu, în care populația mai puțin educată e speriată cu spectrul sataniștilor și al globaliștilor care vor să ne transforme în sclavi

Retorica PSD, continuatoare a discursului din propaganda național-comunistă și cu reflexe de Ev Mediu, a putut fi întâlnită frecvent în timpul protestelor anticorupție din 2017-2018, în atins apogeul la personaje ca Liviu Dragnea și, foarte des, clanul Pandele – Firea.

Odată imprimată linia, tema a fost preluată de mașinăria de propagandă: televiziunile, site-urile și armatele de postaci – aceștia din urmă, plătiți cel mai adesea din bani publici, ei fiind plasați de PSD în administrația centrală sau locală.

Nu trebuie uitată nici înscenarea din debutul campaniei electorale pentru alegerile locale de anul trecut, și care a mers pe același fir narativ. Pe o străduță din Voluntari, oamenii lui Pandele au filmat o scenă cu travestiți îmbrăcați în tricouri inscripționate cu sigla USR-PLUS, huiduiți și alungați de locuitori. USR-PLUS a făcut plângere, dar Poliția a mușamalizat cazul.

Ținta acestui discurs al urii de un nivel foarte primitiv este publicul mai puțin educat, deja îndoctrinat cu sperietori precum “sataniștii și homosexualii vin și ne iau copiii”, “vor să ne vaccineze ca să ne bage CIP-ul cu semnul Fiarei” sau “USR-PLUS vrea să ne ucidă, să ne taie pensiile și salariile, să ne facă sclavii Occidentului” etc.

Referendumul pentru Familie, de acum câțiva ani, a mers pe aceeași idee a homosexualilor care ar vrea să ne fure și să ne pervertească urmașii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Paradoxul-paradoxurilor: „NAȚIONAL-COMUNISMUL” lui Ceaușescu (care era îndreptat împotriva Occidentului, dar și împotriva… IMPERIALISMULUI-RUS/SOVIETIC!) a ajuns să fie preluat și folosit aici, în România, de… RUSIA-PUTINISTĂ, prin cozile-de-topor românești aflate în solda ei!

  Astfel s-a ajuns la… ABERAȚII de genul: reabilitarea imaginii lui Ion Antonescu, chiar cu banii… rușilor (!), care, ne amintim, au protestat… OFICIAL (!) atunci când Ceaușescu a ordonat… exact același lucru, în anii ’70 (dacă n-ar fi să evocăm decât momentul, din 1975, al apariției romanului „Delirul”, scris de Marin Preda!)…

  Acum se merge pe linia acelui „borș-rusesc(CU-DE-TOATE!)” al lui Putin: ȚARISMUL NAȚIONALIST/IZOLAȚIONIST, FASCIST-PRIMITIV-HIPERCONSERVATOR-ULTRAORTODOX-ȘOVIN/RASIST-ANTISEMIT, puternic ANTIDEMOCRATIC-și-ANTIOCCIDENTAL, cu… BOLȘEVISMUL-STALINIST, INTERNAȚIONALIST dar la fel de… ANTIDEMOCRATIC-și-ANTIOCCIDENTAL!!!

  Bineee…, au apărut în arsenalul-propagandistic livrat de la Moskva și elemente noi, de genul… CONSPIRAȚIILOR-INTERSTELARE, de pildă!
  Ca să nu mai vorbim despre resuscitarea temei/marotei NAZISTE (dar și… STALINISTE!) a… „complotului global al ocultei iudeo-masonice mondiale”!

  Bineee…, totul se condimentează cu… elemente/simboluri-LOCALE (!): la noi, de pildă, este puternic promovată… „DACOPATIA” (în dauna… LATINISMULUI, desigur!) și, DIN PĂCATE…, „EMINESCOPATIA” ori „BRÂNCOVEANOPATIA”, printre alte „PAT(OLOG)II”, PENIBILE și, bineînțeles, teribil de PERICULOASE!!!

  • Păiii… siguuuurrr…, vine SATANISTAAA…, franțuzoica „PAPISTAȘĂĂĂ”…, să ne bage-nouă, poporului din „Grădina-Maicii-Domnuluiiiii”…, din „Noul-Ierusalim”…, creștini-ORTODOCȘI încă de pe vremea… (zeu)lui Zamolxe al dacilor (Sic!), în Primăria Preacu(R)vioasei Firea-din-Voluntari…, statui-PĂGÂNE, ca să ne spurce „râu’, ramu’, și nevoile (nu celeee… naturale/”lumești”, desigur – N.n.), și neamu'(-PROST! – N.n.)!!!

 2. Lasati bai pesedacilor ca voua va aduce Firoaica la Voluntari mumia lui Lenin pe post de statuie.
  Sa vezi pelerini acolo. Mai pune de un banut Pandele.
  Ce sa ai bai fratilor cu niste picturi sau sculpturi? Incerci sa intelegi mesajul artistului. Asta daca ai ceva minte.
  Astia cred ca au ramas la nivelul Donald,Tom si Jerry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here