marți, februarie 27, 2024
AcasăMainLa "Avocatul Poporului" se ia și SPOR DE PRAF: 2.500 de lei...

La „Avocatul Poporului” se ia și SPOR DE PRAF: 2.500 de lei pe lună! „E unul din multele sporuri pe bani publici cu care PSD și-a cumpărat liniștea”

-

Unul din directorii angajați la instituția “Avocatul Poporului” primește spor de lucru în praf în valoare de 2.500 de lei pe lună, a dezvăluit marți Cristian Băcanu, deputat PNL și fost secretar de stat la Ministerul Justiției.

Astfel de sporuri au fost inventate de PSD, spune liberalul, pentru a-și cumpăra liniștea și pentru a-și răsplăti clientela politică.

Acest “detaliu” s-a aflat în cursul dezbaterilor de marți, în care s-a început procedura de revocare a Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului.

„Cred că trebuie să taiem răul din rădăcină și să punem stop căpușării bugetului de stat prin astfel de practici PSD-iste“

Cristian Băcanu a scris pe contul său de Facebook: “Sunt liberal şi vă spun: ceva nu este în regulă cu atâtea sporuri! 2500 de lei este sporul de praf și condiții vătămătoare pe care îl primește lunar un director din instituția ”Avocatului Poporului” (da, instituția aceea care în ultimii ani a dovedit că ar trebui să se numească Avocatul Corupților și al cărei singur scop recent pare să fi fost, eliberarea lui Liviu Dragnea din pușcărie și desființarea DNA). 2500 de lei! Adică un salariu minim pe economie. Sau puțin peste 10 alocații majorate. Sau aproape două pensii medii. Și asta pentru că stă, aparent, în praf. Că de lucrat în condiții vătămătoare, mă îndoiesc sincer că o face. Este unul din multele sporuri, plătite din bani publici luați de la investiții în infrastructură, în sănătate, în educație și în alte domenii vitale, cu care PSD și-a cumpărat liniștea și și-a îmbuibat camarila de partid. Și în mediul privat se lucrează cu calculatorul, dar de spor pentru că își obosesc ochii nici nu poate fi vorba. Și nici de spor de stres. Și nici de spor de mediu toxic. Și nici de multe astfel de sporuri, care mai de care mai jignitoare la adresa bunului simț și mai agresive cu banul public. Ban pe care îl varsă la buget, lună de lună, cei care lucrează în mediul privat; de cele mai multe ori în stres, în mediu toxic sau în fața unui calculator. Fără să primească niciun spor, evident! Cred că trebuie să taiem răul din rădăcină și să punem stop căpușării bugetului de stat prin astfel de practici PSD-iste“.

- Advertisement -

https://www.facebook.com/CristiBacanuPF/posts/858847001561270

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a anunțat marți că s-a demarat procedura de revocare a Avocatului Poporului, în două săptămâni urmând ca în plenul Parlamentului să ajungă raportul comisiilor juridice.

Pusă de Dragnea și Tăriceanu în funcția de Avocat al Poporului după plecarea lui Ciorbea, Renate Weber s-a dovedit de o toxicitate ieșită din comun pentru statul român și instituțiile sale. Susținută și lăudată de propaganda rusă, inclusiv de oficiosul Moscovei, Sputnik.md, Weber a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a agrava criza Covid, pentru a îngreuna lupta cu pandemia și pentru a-i încuraja pe cei care încalcă restricțiile.

- Advertisement -

Weber s-a activat și când a fost vorba de eliminarea pensiilor speciale. A sesizat CCR, care a preluat ștafeta și a declarat legea neconstituțională.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Grotesca bataie de joc si desconsiderare a poporului pe care-l considera prost si delasator, permitand clasei conducatoare sa-i suga sangele, CU LEGEA STRAMBA IN MANA, DECI TURMA ACCEPTA FARA SA CRACNEASCA….E SINISTRU!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -