Târziu, lider AUR, s-a întors în brațele „cocotei masculine” Gâdea. În decembrie se jura că nu mai calcă în emisiunea „inconștientului rujat, vopsit și pomădat…”

2
1497

Cearta “conjugală” dintre liderul AUR, Claudiu Târziu, și șeful Antenei 3, Mihai Gâdea, a luat sfârșit cu o emisiune de împăcare. Claudiu Târziu a revenit, marți seara, în studioul Antenei 3, la “Sinteza zilei”, la două luni după ce jurase că nu va mai călca pe acolo pentru că “e vorbărie calpă, obrăznicie din partea moderatorului, jurnalism de ambuscadă”.

Supărarea l-a ținut pe Claudiu Târziu cam două luni. Conștient că are nevoie de expunere la TV, iar presa onorabilă nu-i va acorda tribuna dorită, politicianul AUR s-a întors la Gâdea, pe care-l caracterizase scârbit ca fiind o “cocotă masculină”, dând impresia că nu-i place să-l vadă rujat.

Cearta între liderul AUR și Gâdea a durat două luni. Marți, el s-a întors la „cocota masculină”, unde i s-a sugerat că ar fi bine să se împace și cu Șoșoacă

Marți seara, când l-a primit din nou în vizită pe Claudiu Târziu, Mihai Gâdea a părut ceva mai discret fardat și rujat decât de obicei

Totuși, e posibil ca Gâdea să fi ținut cont de doleanțele lui Târziu, pentru că la emisiunea de marți seară a părut rujat și fardat ceva mai discret decât de obicei.

Și Șoșoacă e în situația de a reveni spășită la televiziunile mogulilor. După ce s-a certat cu cei de la Antena 3 și a plecat din emisiunea lui Gâdea invocând că i se încalcă dreptul la libera exprimare, acum mișună din nou prin platourile televiziunii deținute de oligarhul Dan Voiculescu.

Marți seara, Târziu și Șoșoacă s-au întâlnit la Antena 3, dar s-au ignorat. Cei doi sunt certați și între ei, nu doar cu posturile Antena 3 și România TV. Dar, la fel ca și în cazul celor două televiziuni, nu se știe cât va dura până la împăcare, pentru că și în această situație, AUR și Șoșoacă au nevoie disperată unii de ceilalți. Deocamdată, conspiraționista a fost dată afară din partid după ce a refuzat să cotizeze, spune ea, din banii pe care-i primește ca senatoare.

Marți seara, Gâdea l-a întrebat pe Târziu de ce s-a certat cu Șoșoacă și, împreună cu o altă conspiraționistă, doctorița Monica Pop, a încercat să-i sugereze că n-ar strica o împăcare.

Lui Târziu pare să fi început să-i placă „jurnalismul de ambuscadă” al luI Gâdea. Marți, acesta i-a înscenat o întâlnire „întâmplătoare” cu Șoșoacă

Târziu pe 10 decembrie 2020: „A fost prima și ultima oară când am mers la emisiunea lui Gâdea. Pierdere de vreme, vorbărie calpă, obrăznicie din partea moderatorului, jurnalism de ambuscadă”

Pe 10 decembrie 2020, în euforia de după surprinzătorul scor obținut de AUR la alegerile parlamentare, Claudiu Târziu l-a desființat pe Gâdea după ce a participat la o emisiune de la Antena 3: „Boxul e șah cu pumnii. Politica, până la măsuri concrete, este box cu vorbe. Eu am făcut și box, am jucat și șah. Însă, pentru a te putea manifesta, este nevoie de un arbitru – taman ce nu a fost Mihai Gîdea, în emisiunea lui de ieri, de la Antena 3, în care am fost invitat. Mă uitam uimit la inconștientul rujat, vopsit și pomădat ca o cocotă masculină. (..) A fost prima și ultima oară cînd am mers la emisiunea lui Gîdea. Pierdere de vreme, vorbărie calpă, obrăznicie din partea moderatorului, ‘jurnalism’ de ambuscadă.Nu există termen de comparație cu prestația lui Răzvan Dumitrescu, de la același post, care s-a purtat corect și civilizat. Prin urmare, nu judec Antenele paușal“.

El și-a șters ulterior aprecierile la adresa lui Gâdea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.