VIDEO. Șoșoacă se teme că fiul ei de 19 ani va fi arestat pentru droguri sau „gagici”. „Vă distrug! Credeți că-mi distrugeți copilul și cu asta o să mă distrugeți pe mine?!”

6
6383
Șoșo

Anarhista conspiraționistă Diana Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani), senatoare ex-AUR, a deschis un nu front nebunesc: zice că a primit un apel telefonic prin care i s-a spus că fiului său de 19 ani i se va înscena un dosar penal pentru „trafic de droguri” sau „băgate tipe pe filiera lui”.

Senatoarea urlătoare îi amenință pe toți magistrații cei care ar avea de gând să-i facă dosar penal fiului ei. „Luați labele de pe copilul meu! Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple”.

„Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere”, a țipat Șoșoacă într-un live pe Facebook, duminică, spre miezul nopții.

Cine plătește denigrarea Șoșocoanei: George Soros sau George Simion?!

Delirul senatoarei este incredibil. În afară de problema fiului ei major, Șoșoacă a abordat – în același registru nebunesc – multe alte teme. Inclusiv de Liviu Dragnea i s-a făcut dor, că prea pătimește la pușcărie!

Șoșoacă etalează deseori o gândire schizofrenică. I se adresează fostului ei șef de partid, george Simion: „Apropo, George, de ce nu recunoști că toată campania de defăimare a mea a fost plătită de AUR?”, la o lună și jumătate după ce spunea că alt George – de peste Ocean – ar fi pungașul: „Soros, în momentul ăsta, pompează bani la greu ca să mă denigreze”!

Șoșoacă despre dosarul fiului său

„Se pune în regie atragerea într-o cursă a fiului meu de 19 ani, astfel încât să-i facă un dosar penal. Ori trafic de droguri, ori băgate tipe pe filiera lui”

* „Am de punctat o problemă foarte importantă. Am fost anunțată de un lucru pe care vreau să-l fac public, astfel încât atunci când se va întâmpla o chestie de genul ăsta, să știți de ce s-a întâmplat.”

* „Având în vedere că nu m-am lăsat nici îngenuncheată, nici înfrântă, s-au gândit să mă atace prin ce? Prin copiii mei! Drept pentru care, la acest moment, se pune în regie atragerea într-o cursă a fiului meu de 19 ani, astfel încât să-i facă un dosar penal. Ori trafic de droguri, ori… nu știu ce-au mai gândit… băgate tipe pe filiera lui… Oricum, în orice caz, ca să mă poată termina pe mine, vor să-i însceneze băiatului meu o chestie care să-l atragă într-un dosar penal.”

* „Băi, băieți, dacă voi credeți că merge cu metodele astea staliniste cu mine, vă înșelați amarnic! Și vă spun că, pas cu pas, voi scoate și eu, și prietenii mei, câte-o probă împotriva voastră.”

„Nu vă puneți cu mine! În calitate de senator pot să fac multe anchete”

* „Să îndrăzniți voi să v-atingeți de copiii mei, că-n momentul ăla nu mai am nimic de pierdut!”

* „Deci, în acest moment, sistemul ăla care îl ajută pe Simion și care nu trebuia să fie devoalat, și care a atras în cursă atât profesioniști, cât și pe mine împreună cu ei, candidând pe listele acestui partid care se dovedește că are grave probleme…”

* „Dacă voi credeți că o să reușiți să-mi distrugeți copilul și cu asta o să mă distrugeți pe mine, vă înșelați amarnic! Deci, nu vă puneți cu mine! Eu atâta vă spun, pentru că nu mă las!”

* „Puteți să mă scoateți din toate comisiile posibile. Puteți să faceți ce vreți voi. Habar nu aveți dispozițiile legale și ce poate face un senator. Chiar dacă nu sunt la Comisia de abuzuri, eu vă spun că în calitate de senator pot să fac multe anchete.”

„Dacă le înscenați droguri, gagici, băuturi etc., aveți cuvântul meu de onoare că vă distrug!”

* „Dacă vă prind că puneți mâna pe copiii mei și încercați să le înscenați droguri, gagici, băuturi și așa mai departe, când copilul meu e sportiv de performanță și nu fumează, nu bea, nu se droghează, și de fiecare dată, la două-trei luni, îi fac toate testele, tocmai ca să fie OK la echipa la care joacă, aveți cuvântul meu de onoare că vă distrug! Și vă distrug legal!”

* „Deci, nu încercați să mă amenințați cu copiii, că nu vă merge! Orice aflu și orice plan al vostru mizerabil îl dau pe Facebook!”

* „Știam că din Parlamentul României nu o să permiteți să se spună adevăruri. Adevăruri care vă trimit direct în pușcărie pe toți. Și aveți grijă: știți câte mai am? Și le voi scoate exact cum ați făcut voi: pas cu pas.”

„Pentru fiecare conversație a voastră există stenograme. Înțelegeți unde bat?”

* „Pentru voi, cei care începeți să-mi amenințați copilul, că-i veți înscena, și să am grijă să tac din gură, că altfel băiatul meu o să aibă grave probleme cu justiția, pentru că o să fiți voi capabili să-i înscenați ceva… telefoanele au sistem de înregistrare, în caz că nu ați știut! Și mesajele sunt înregistrate. Și, apropo: pentru fiecare conversație a voastră există stenograme. Înțelegeți unde bat? Dacă tot faceți pe deștepții și mă amenințați pe mine, vă spun că nu vă merge. Nu încercați chestii de genul ăsta cu un avocat, și nu cu un avocat de calibrul meu!”

* „Băieți dragi din Sistem, nu merge cu mine! Dacă voi credeați că după telefonul primit eu o să tac, v-ați înșelat amarnic! Lăsați prostiile că eu trec la PSD!”

„Aveți mare grijă cu ce vă jucați!”

* „Dacă cineva crede că eu o să stau cu mâinile în sân în timp ce voi încercați să înscenați copilului meu cele mai mizerabile porcării și dosare penale… credeți-mă că suntem mai mulți decât vă puteți închipui. Aveți mare grijă cu ce vă jucați! Nu mi-e frică, domnule Iohannis, de tine! Nu mi-e frică, domnule Cîțu… Cîțu! Nu mi-e frică, domnule Orban! Și apropo, domnu’ Arafat: de tine mi-e cel mai puțin teamă, pentru că nu mai ai mult și vei cădea.”

* „Acest live este provocat de un telefon prin care mi s-a spus: «Potolește-te! Ai grijă, deja în momentul ăsta se lucrează la înscenarea unui dosar penal băiatului tău – droguri, băutură, femei, chestii de genul ăsta». Știți ce li s-a mai întâmplat copiilor politicienilor.”

* „Bă, băieți, sunt cu ochii pe voi! Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei, dau și mai mult din tot ce am! Atenție, nu vă jucați cu mine!”

„Știu ce vreți să-i faceți băiatului meu! Știu ce vreți să-mi faceți mie! Știu ce vreți să-i faceți poporului român!”

* „Știu ce vreți să-i faceți băiatului meu! Știu ce vreți să-mi faceți mie! Și mai știu ceva: știu ce vreți să-i faceți poporului român!”

* „Începe adevărata luptă! Ăsta este un live făcut pentru voi toți, ca răspuns la amenințările împotriva copiilor mei. Habar n-aveți cu cine vă luptați!”

* „Știu cam multe, nu? Ideea e că am și dovezi. Asta vă sperie pe voi: faptul că am dovezi.”

* „Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere. Nu m-ați speriat cu telefonul ăla; din contră, m-ați ambiționat. Nimic nu mă doboară!”

VIDEO: Delirul Șoșocoanei

Alte teme abordate de Șoșoacă

„Nu vă puneți cu mine, pentru că am lucrat și în Guvernul României!”

* „Nu vă puneți cu mine, pentru că am lucrat mult prea mult în avocatură! Am lucrat și în Guvernul României și știu cum funcționați și ce faceți! Și știți și voi că nici atunci nu am făcut compromisuri și efectiv mi-am dat demisia, dar numai după ce v-am obligat să anulați toate achizițiile publice pe care mi-ați falsificat semnătura. Ca să se știe de ce am plecat atunci din Guvernul în care ajunsese cine? PDL-ul! Hai, că poate încep să dau și mai multe! Nu vă jucați cu mine!”

* „Domnul primar Chirica de la Iași, prieten cu domnul Simion, nu mi-a aprobat până acum spațiu pentru biroul parlamentar. Prietenii știu de ce!”

„George, să-ți fie rușine! Ai jurat la Țebea”

* „Iar ție, George (George Simion – n. red.), îți spun că dacă faceți chestia pe care vrei s-o faci mâine (luni – n. red.), vei distruge ultima cale… Ții minte ce-ți spuneam în Caravana Recunoștinței? «Cine va trăda AUR-ul, naționalismul și patriotismul, efectiv va fi linșat pe străzi». Eu nu prea v-am mai văzut ieșind pe străzi fără mașinile Parlamentului. Culmea e că eu merg foarte OK pe străzi. Dacă mă duc 100 de metri, o fac în trei ore. Și știi de ce, George? Pentru că oamenii mă iubesc.”

* „Dacă tot te duci la duminică în fiecare duminică, fii creștin adevărat! Te-am cunoscut altfel. Nu am vrut să ascult niciodată ceea ce mi-au spus inclusiv prietenii tăi. Rușine să vă fie tuturor! Știți ce mi-a zis cineva? «Ai băgat niște neica-nimeni în Parlamentul României». Da!”

* „George, să-ți fie rușine! Ai jurat la Țebea. Ai jurat că împreună vom salva România și românii. Ceea ce spui tu acum sunt cele mai mari minciuni și știi foarte bine că pe telefonul meu – Wikileaks de România – sunt toate dovezile împotriva a tot ceea ce spui. Și le voi da publicității pas cu pas. Dacă te șantajează cineva, ieși și spune-o! Ai curajul și spune-o, indiferent cu ce te are la mână!”

„Ai spus într-un bar: «Eu vreau să conduc România! Ca prim-ministru sau ca președinte»”

* „Ți-am spus să nu-ți bați joc, George! Ce ți-au făcut? Sau niciodată nu ai fost cel care ai zis că ești? Hă? Ia zi, George, de ce nu ai vut tupeul să ai o întâlnire cu mine? Cu o săptămână înainte de mizerabila trădare a lui Lavric și Târziu – ce nume predestinate pentru trădători! – ne-am întâlnit în patru la un bar. Și ai spus atât: «Am desființat președinții de filiale» – pentru că vrei să nu provoace nimeni niciun congres, pentru că tu vrei să conduci România – ori în calitate de prim-ministru, ori de președinte. Și te-am întrebat: «Și Călin Georgescu, pe care l-ai susținut?». Și ai spus: «Eu vreau să conduc România!». Sunt doi martori, îți mai aduci aminte?”

* „În spatele AUR se află o echipă de IT-iști puternică, care face tot ceea ce trebuie să facă pe internet. ca să știți de unde vine puterea. Păcat că am aflat prea târziu! Foarte păcat!”

„Trebuia să ai fustă, George! Trebuia să fii femeie, să fi alăptat, să ai copii!”

* „Apropo, George, de ce nu recunoști că toată campania de defăimare a mea a fost plătită de AUR? De ce nu recunoști, George? Pentru că ți s-a părut inadmisibil ca notorietatea mea să fie mai mare decât a ta? Ei, aia e, ce să-ți fac? Trebuia să ai fustă! Trebuia să fii mamă ca să înțelegi durerea unei nații! Trebuia să fii femeie, să fi alăptat, să ai copii! N-ai nici familie, n-ai nici copii! Nu știi cum funcționează o familie, vorbești doar din gură! Habar nu ai cât se chinuie o familie! Habar nu ai ce înseamnă să hrănești două, trei, patru guri! Habar nu ai!”

* „Am îmbrăcat cămașa morții! Foarte bine: omorâți-mă! Știți că toate dovezile sunt împărțite peste tot? Omorâți-mă, mă! Ce-o să mai faceți? Nu puteți să mă opriți!”

„Apropo, George, ce profesie ai? Câte cărți ai scris tu, de te numești scriitor?”

* „Apropo, George, ce profesie ai? Câte cărți ai scris tu, de te numești scriitor? În ce uniune a scriitorilor ești tu? Cum putem să-ți vedem profesia? Care profesie? Ce antreprenoriat faci tu? Hotelul Bliss, în care au fost cazați parlamentarii și le-ai spus că numai acolo pot să fie cazați? Și că imediat cum intrăm în Parlament suntem obligați să ne luăm câte o Dacie Logan de la societatea unui prieten de-al tău, în leasing, cu 2.000 de lei pe lună? Păi, cu 2.000 de lei pe lună îmi iau Porsche, frate! Pă bune?”

* „Hai, că încep să dau! Vrei să mai dau? Vrei să dau și toate mesajele pe care mi le-ai trimis cu toată chestia asta? Dau tot, pentru că adevărul trebuie să iasă la iveală: ați trădat cu toții! Care de acolo nu ați trădat? Nu vă e rușine?”

„Ce șoc, să-i văd pe toți «îmbotnițați», deși în campanie nu era nimeni «îmbotnițat»! O șleahtă de trădători de patrie și popor!”

* „Ce scandal am putut să am… cât de supărat a putut să fie Târziu pentru faptul că pe 6 decembrie, la interviuri, am spus că primul lucru pe care-l facem este suspendarea lui Iohannis! De ce? Pentru că ei nu vor. Am rămas șocată: «Băi, băieți, în campanie asta am cerut». «Asta vrei tu, nu noi». Prima bombă. Apoi, să-i văd pe toți «îmbotnițați», deși în campanie nu era nimeni «îmbotnițat». Apoi, să-i văd că «vaccinarea e OK». «Băi, băieți, păi ce-am vorbit?» «Sunt doar părerile tale și lupta ta!». Aha… Păi, dacă sunt doar părerile mele și lupta mea, vor fi strict doar părerile mele și lupta mea! Decât cu o șleahtă de trădători de patrie și popor, mai bine singură, demnă și verticală!”

* „De ce nu vrei Congres? De ce nu le-ai spus tuturor că președintele partidului este Marius Lulea? Când apar actele cu voi doi – tu și Claudiu Târziu – în calitate de președinți?”

Aceeași Șoșo

„Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră, să văd cum își bat joc de dvs.”

 •  „Hai să vă spun bmba bombelor. De ce s-au speriat… Cu două zile înainte să înceapă scandalul (scandalul din AUR – n. red.), am primit un telefon – telefoanele noastre sunt ascultate, eram la birou… Era cineva din partea domnului Dragnea. Vă mai aduceți aminte de domnul Dragnea? OUG 13? PSD-ul real? Mi s-a comunicat că împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar și că mi se solicită să mă duc să văd halul în care este tratat Dragnea. Și am acceptat.”
 • „Săptămâna asta trebuia să mă duc la penitenciar, să văd în cel hal nu se respectă legea în penitenciare.”
 • „Eu, săptămâna asta, trebuia să mă duc n vizită la Dragnea, să văd ce se întâmplă cu abuzurile cu care am fost sesizată. Să știe și PSD-ul, să știe și PNL-ul, să știe și USR-ul!”
 • „Apropo, #reziștilor, pă unde sunteți, mă? Că erați 300.000. Arăta Rareș Bogdan cum creștea numărul vostru și când ați aprins luminițele… Eram acasă, călcam și mă uitam la televizor și mă întrebam: Băi, frate, de unsde s-au adunat ăștia atâția?! Băi, da de unde au știut ei să pună luminițele alea pe cer?! Toți odată, 300.000 de oameni. Mamă, ce telepatie funcționează în 300.000 de oameni! Păi, nu vă e rușine să vă fie?!”
 • „Mă acuzați pe mine că sunt #Rezist? Da, frate, sunt #rezistentă! Sunt #rezistentă, da nu #reziștii ăia care erau luminițele, că pe mine nu m-a plătit nimeni!”
 • „Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră, să văd cum își bat joc de dvs. și de ceilalți deținuți.”
 • „Să-ți bați joc de un om, să-l umilești punându-l să spele WC-uri, când voi aveți acolo personal care spală WC-uri… Asta faceți cu deținuții politici: îi umiliți, îi scuipați, îi bateți… Asta este România? Păi da’ Uniunea Europeană ce face?”
 • „Cumva tot ajung eu la domnul Dragnea!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. Am fugit sa fac provizii.
  Incepe spectacolul cu prosti.
  Totusi eu nu pot sa cred ca in tara asta exista oameni atat de naivi,sa nu folosesc alt cuvant, care sa se uite in gura acestui specimen.
  Pentru mine asta reprezinta tot de ceea ce mi-a fost scarba in viata.

 2. Înseamnă că știe ea câte ceva, despre apucăturile fiului ei…

  Și-a ieșit public, cu gura/RÂTU’-mare, așaaa…, preventiv (!), LA-INTIMIDARE (!!!), pe stilul „câinelui-vinovat(-care latră-primul)”!!!

  • EXCELENT recurs-la-istorie: da, așa ne-a fost nouă predată la școală istoria, cu comuniștii-„ilegaliști”, „câtă-frunză-,-câtă-iarbă”, care se piteau prin catacombele și subteranele orașelor, luptând aprig cu „burghezo-moșierimea”!

   Ca să aflăm apoi, după 1990, că cei vreo… 800-900 (!) de comuniști din întreaga-țară (90%… alogeni!), erau, de fapt, ULTRA-cunoscuți (nume, ocupație – dac-ooo… aveau! –, adresă, rude, legături, bani-primiți-din-U.R.S.S. ș.a.m.d.) de către autoritățile competente-și-responsabile (Siguranța-Statului, Poliție și Jandarmerie), mai ales după ce Constantin Pârvulescu (stalinistul semi-analfabet care a lătrat public la/către Ceaușescu, în timpul Congresului al XII-lea al P.C.R., din noiembrie 1979, certându-l că s-a rupt de „linia” tovarășilor sovietici!) se îmbătase (cum avea obiceiu’, că era un bețiv-petrecăreț și cunoscut mare-curvar!) și… uitase într-un taxi, în care-și transportase amanta la al lor alcov dintr-un hotel bucureștean, un ghiozdan burdușit cu… toate registrele de evidențe-interne ale bolșevicilor „români”, iar taximetristul a dus obiectul-pierdut… „glonț” la Siguranță!

   • Când se obrăzniceau comuniștii–lu’-pește prea tare, îi mai adunau pe la Jilava sau Doftana, dar… cea mai mare pedeapsă era „să-i-facă-pachet” și să-i trimită peste… Nistru, la tovarășii lor sovietici: RAREORI… se mai întorcea vreunu’ (VIU) de-acolo, că Stalin îi considera… trădători, deveniți spioni ai serviciilor-secrete din România (ceea ceee… adeseori chiar era adevărat!) și-iii… (cam) executa!!!!!

 3. Cum dna urla tot timpul ca in calitate de demnitar are voie sa intre oriunde, rog un spital de psihiatrie sa o invite la o consultatie medicala gratuita, eventual sa-i propuna un sejur pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here