luni, martie 4, 2024
AcasăMass-mediaConspiraționistul Mădălin Ionescu și-a găsit de lucru: la televiziunea lui Pandele, Voluntari...

Conspiraționistul Mădălin Ionescu și-a găsit de lucru: la televiziunea lui Pandele, Voluntari TV!

-

Mădălin Ionescu se întoarce în pe micile ecrane, după câțiva ani de pauză, anunță Paginademedia.ro. Cel care în trecut a prezentat „Miezul Problemei” (la Național TV), „Acces Direct” (la Antena 1), „Drept la țintă” și „WowBiz” (la Kanal D) urmează să realizeze o emisiune la Metropola TV, postul deținut de Consiliul Local Voluntari, condus de Florentin Pandele.

Mădălin Ionescu a bătut palma cu Metropola TV și ar urma să intre cu o emisiune de seară. Televiziunea finanțată din banii cetățenilor din Voluntari l-a mai angajat, ca director, și pe Alexandru Căutiș, fost jurnalist la „Academia Cațavencu” și „Kamikaze”.

Revenirea lui Mădălin Ionescu vine în contextul în care la Metropola TV lucrează și Claudiu Perusco, fost producător general la Antena 1, cel care l-a adus pe realizatorul TV de la Național TV la postul Intact, în urmă cu mulți ani.

În ultimii ani, Mădălin Ionescu a realizat o serie de interviuri online și s-a ocupat, ca producător, de conținut pentru diverși clienți online. De când cu pandemia, s-a lansat în teorii conspiraționiste privind virusul SARS-CoV-2 și „Oculta Mondială” care vrea să ne facă rău.

- Advertisement -

Emisiuni realizate de-a lungul vremii de Mădălin Ionescu

 • Realitatea TV – „Adevărul din spatele adevărului”
 • Național TV – „Miezul Problemei”
 • Antena 1 – „Acces Direct”
 • Kanal D – „Drept la țintă” și „WowBiz” (alături de Andreea Mantea).

Mădălin Ionescu a intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani, când Silviu Prigoană lansa postul de știri Realitatea TV. Silviu Prigoană a povestit acele începuturi la Interviurile Paginademedia: „A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus: «Aș vrea să prezint știrile la dumneavoastră». A încercat el de vreo două ori să prezinte știrile. N-a ținut cu știrile și i-am zis: «Măi, tu trebuie să faci, totuși, un talk-show social». Am reușit cu domnul Mădălin Ionescu. Am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, și am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o «Adevărul din spatele adevărului», care se ocupa în general de masonerie și tot felul de lucruri mai puțin cunoscute de public, care atrăgeau și făceau rating”.

Așadar, conspiraționismul actual al lui Mădălin Ionescu are rădăcini vechi și i-a fost cultivat de Silviu Prigoană…

La Metropola TV (Voluntari TV / Pandele TV), Mădălin Ionescu va aborda probabil și chestiuni politice, pentru că leafa vine prin bunăvoința clanului Firea-Pandele.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Am înțeles că la acea televiziune a soților… Firea-Pandele (bineînțeles: Firea – SOȚ și Pandele – SOȚIE, cum altfel…!) – Sic! –, apare-DES șiii… „FANTOMAS-de/din-Voluntari”, „OMU’-SPÂN” care cică eee… (aprig-)anti-P.S.D.-ist…

  Poate ne lămurește cineva care prinde postul șiii… a înțeles la cine ne referim!

  • PRECIZARE: individu’/ziaristu’ cu-pricina este anti-P.S.D.-ist… (CEL-MULT:)de-obicei, în timp ceee… ANTI-U.S.R.-ist este… TOT-TIMPU”!

   D’aia si suntem curioși și ne-aruncăm cu întrebarea de mai sus: ȘI la televiziunea AMICULUI SĂU, primarul Voluntariului, localitate-(bucureștean-)metropolitană în care personajul în discuție rezidențiază – și-ncă așaaa…, să zicem…”(HIPER-)VILOS”! –, toooot anti-P.S.D.-ist se arată/manifestă, aiii… ?????!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -