Fake-ul cu „travestiți USR-PLUS alungați de popor”, produs la Voluntari de clanul Pandele-Firea. Printre cei care au propagat minciuna: un acolit al lui D. C. Popescu, candidatul PSD la Sectorul 2

0
2741

Firele filmulețului intens propagat pe Facebook cu falși voluntari USR-PLUS, bărbați travestiți în femei care erau alungați de oameni, par să ducă (previzibil) la PSD și la clanul Florentin Pandele – Gabriela Firea.

Scenele cu bărbații purtând peruci, sutiene, poșete și blugi rupți la fund, cu tricouri de campanie USR-PLUS, apostrofați și huiduiți de locuitorii ieșiți pe la porți, au fost filmate chiar în spatele Primăriei lui Pandele, în orașul Voluntari. Ziaristii.com a scris vineri despre ce s-a întâmplat.

Prima zi de campanie electorală – vineri, 28 august – a consemnat și prima manipulare grosolană din partea PSD. Filmarea cu scenele de pe strada Amza Pellea, din spatele Primăriei Voluntari, a fost urcată pe Facebook și, instantaneu, preluată de sute de postaci și membri PSD, care au difuzat-o masiv – ceea ce arată caracterul organizat și premeditat al acțiunii.

Reacția USR-PLUS: “Condamnăm campania murdară. PSD face ce știe mai bine de 30 de ani, să mintă, să fure și să incite la ură

Cei vizați de această înscenare abjectă au reacționat la câteva ore distanță, dezvăluind că printre cei care s-au grăbit să propage fake-ul s-a numărat și un acolit al traseistului Dan Cristian Popescu, candidat al PSD la Sectorul 2.

Comunicatul USR-PLUS

Alianța USR-PLUS condamnă campania murdară a PSD și cere instituțiilor statului să se sesizeze!

Alianța USR-PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe rețelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale și îmbrăcate cu tricouri false USR-PLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR-PLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR-PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze.

PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu, consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”.

„Clipul fake distribuit de PSD a fost filmat pe strada Amza Pellea din Voluntari, chiar în spatele Primăriei. Pandele a transformat orașul în propria feudă”

La scurt timp după primul comunicat, USR-PLUS a adus noi amănunte.

Revenim cu un update legat de clipul fake distribuit de PSD chiar în prima zi a campaniei electorale. Am descoperit că a fost filmat pe strada Amza Pelea din Voluntari, chiar în spatele Primăriei din Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

La Voluntari, în urmă cu câteva zile, primarul Pandele a încercat să invalideze candidaturile USR-PLUS la alegerile locale, dar ne-am luptat pentru a candida în instanță și am câștigat!

Tot în Voluntari, primarul Pandele a încercat să oprească și campania #FaraPenali și a trimis poliția locală să îi someze pe voluntarii care strângeau semnături să părăsească «imediat» domeniul public.

Pandele este un individ care a transformat orașul în propria feudă. Acum s-a trezit că e pe cale să-și piardă funcția de primar. Altfel spus, USR-PLUS îi strică liniștea. Continuăm. S-a dus vremea celor de teapa lui Florentin Pandele!“.

Tacticile primăriței de București și ale primarului din Voluntari se înscriu perfect în strategiile de campanie ale PSD, moștenite de la Partidul Comunist

Înscrisă perfect în metodele moștenite de PSD de la Partidul Comunist (din care s-a înființat în 1989, inițial sub numele de FSN), tactica minciunilor, intimidărilor, înscenărilor și calomniilor e folosită cu nesaț de clanul Pandele-Firea. Atunci când nu pun pe Facebook filmulețe ipocrite în care-și folosesc fără scrupule și copiii minori, pretinzându-se cucernici creștini și mari credincioși, primarii din Voluntari și București au cu totul alte preocupări.

Pandele – “părintele spiritual” al Gabrielei Firea în privința inventării companiilor municipale bugetofage și ilegale, “aspiratoare” de clientelă politică plătită regește ca să nu facă nimic – a încercat să blocheze candidatura USR-PLUS în Voluntari. N-a reușit, acțiunea lui rămânând doar un abuz după ce instanța i-a invalidat tentativa.

Firea a fost mai din topor la București: și-a trimis haidamacii de-a dreptul peste Nicușor Dan, la conferințele de presă, ca să-l intimideze și să-l împiedice să vorbească. Primărița PSD a Capitalei nu doar că nu s-a dezis de bătăușii trimiși peste candidatul Opoziției, dar chiar a recunoscut că e implicată în incidente, pe motiv că Nicușor Dan „nu trebuia lăsat să spună minciuni”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.