Cum îl scoate Guşă pe Dragnea din puşcărie. „Ar putea să fie liber până la Sfânta Maria”

4
12755
Guşă şi cu Hoandră au îngropat prima televiziune de ştiri

Câtă vreme l-a avut în faţă de Traian Băsescu, la emisiunea de campanie electorală, Guşă a stat cu botul pe labe. N-a îndrăznit să-l atace pe fostul preşedinte cu idei inspirate de Liviu Dragnea.

Minunea a ţinut trei zile. Nici n-a intrat bine la puşcărie Liviu Dragnea, că adeptul său în materie de conspiraţii a trecut la treabă.

Televiziunea pe care a adus-o în faliment a devenit mai radicală decât posturile „clasice” în materie de luptă anti-justiţie. În timp ce înşişi PSD-iştii anunţă că s-a încheiat lupta cu „statul paralel”, odată cu intrarea lui Dragnea în puşcărie, Guşă TV nu renunţă!

Postul controlat de un alt fost condamnat penal pentru hoţie (Maricel Păcuraru) repetă azi continuu ştiri despre cum au avut de suferit unii baroni de pe urma „statului paralel”.

Este cazul lui Paul Stănescu, la care Guşă s-a dus cu săru-mâna săptămânile trecute, la Slatina, pentru a-l colinda cu emisiunea lui.

Odă lui Paul Stănescu

Iar azi, ce s-a gândit fostul PSD-ist ajuns baron TV? Să facă tam-tam pe tema „suferinţelor” îndurate de sărmanul milionar al Oltului, „scuipat” de Dragnea de la Ministerul Dezvoltării, acolo unde se risipesc banii românilor prin celebrul program PNDL.

Stănescu poveşteşte gingaş cum a fost el invitat la audieri în Camera Preliminară şi a văzut pe masa judecătorului „celebrul plic galben”. Încă o „şopârlă” securistică de tipul statului paralel menită să sugereze că magistraţii primeau sentinţele în plic pe filiere obscure. Exact ce s-au tot chinuit mai bine de doi ani să demonstreze alde Dragnea, Vâlcov, Tăriceanu&co.

De ce face Guşă TV asta? Bună întrebare. Cea mai plauzibilă explicaţie e că vrea să-i facă reclamă lui Paul Stănescu în aceste zile în care se împarte puterea în PSD, post-Liviu Dragnea. Dacă baronul de Olt pune iar mâna pe un post gras, cu jdemilioane de euro buget? Atunci zău că merită pariat pe el, nu?

Şi cum s-o faci în aşa fel încât să dea bine la PSD-ismul nostalgic după Daddy? Prezentându-l pe Paul Stănescu drept mare victimă a statului paralel.

Editorialistul pe care nu l-a citit nimeni

A a doua aberaţie alimentată insistent la ştirile Guşă Tv este ideea că Dragnea va ieşi repede din puşcărie. Ştirea rulează din oră în oră, iar sursa ei este un pretins „editorial” semnat de Cozmin Guşă (el n-a scris în viaţa lui editoriale!). Unde l-a scris, nu mai contează. Probabil pe vreo foaie A4, în visele lui de editorialist ratat.

„Cozmin Guşă, ipoteză-şoc: Cum ar putea Dragnea să fie liber până de Sfântă Maria!”, este titlul ştirii citate intens de Realitatea TV. Evident, o jalnică încercare de a invita public pentru audienţă la emisiunea lui Denis Rifai, din această seară, unde „co-patronul” vine ca la el acasă să facă pe ziaristul. Iată mesajul din ştirea ca la Socola:

„Consultantul politic dezvoltă în această seară scenariul-bombă lansat săptămâna trecută într-un editorial, în care scria: <<doar decizia CCR din 5 iunie i-ar putea rezolva lui Dragnea problema libertății, dar asta înseamnă una-două luni petrecute deja de către Liviu Dragnea în sistemul penitenciar>>”.

„În același editorial, Cozmin Gușă scria că <<în această perspectivă capătă o importanță crucială atât oficializarea candidaturii lui Dragnea la prezidențiale, cât și felul în care colegii lui vor fi sau nu solidari cu el pe perioada scurtei detenții>>”.

Însă repetarea cu obstinenţă a ideii (care nu se bazează pe nimic concret în afară de halucinaţii) că Liviu Dragnea va ieşi rapid din puşcărie trebuie privită şi ea în contextul combinaţiilor tip Guşă TV.

Altfel nu are nicio noimă să continui să baţi câmpii pe discursul care l-a dus pe însuşi autorul lui după gratii.

P.S.: Paul Stănescu tocmai a fost ales preşedinte executiv interimar al PSD. Deschideţi larg buzunarele!

CITIȚI ȘI:

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Măcel în PSD! Un deputat către noii șefi: „#Slugilor! Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Ștefănescu și pe Lia Olguța Vasilescu?”

Moștenirea lui Dragnea: un PSD sfâșiat între găști. Primarul Bacăului: „Nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

4 COMENTARII

  1. Gusa e un cretin, si distruge sistematic realitatea tv, care de vreo juma de an s-a transformat in realitatea3, credincios sustinator, asemeni latrinelor tv. E clar, diseara este absolut nefrecventabila emisiunea lui rifai.

  2. Cred ca a vrut sa spuna Sfanta Asteapta! Dan Diaconescu este extrem de suparat pe Gusa. El avea exclusivitate la bombe cu…faina alba. Cata naivitate la acesta si sulfurosul sau subaltern, Hoandra.

  3. Care naivitate, acest dubios de Gusa vrea sa intretina speranta taberei mafiote ca vremea lor n-a trecut…cred ca asta i s-a dat drept comanda de catre agentii rusi cu care e in cardasie: ca spiritul antieuropean sa nu moara, iar mafia sustinuta de Moscova sa simta ca e intretinuta mentalitatea post-sovietica a batjocurei si urii fata de vest !!! Eu in cheia asta interpretez soparleasca atitudine gusista!:)

  4. Nu va legănați, fiți în garda: PSD mai poate încă putin timp sa uzeze de majoritatea parlamentara si sa-l suspende pe Johannis. E un scenariu de groaza dar nu imposibil, ticăloșii ăștia fac orice inimaginabil „pentru ca pot”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here