Carmen Dan – „sluga obedientă și ticăloasă a infractorului-șef al PSD”. Liviu Dragnea – „victima unor asasini închipuiți”

1
2273
Carmen Dan, Liviu Dragnea, PSD
Carmen Dan susține că voturile Vioricăi Dăncilă din Teleorman sunt, de fapt, ale lui Liviu Dragnea

Discursul Opoziției la adresa PSD se radicalizează, pe fundalul unor acțiuni sau declarații abominabile ale actualilor guvernanți. Președintele PNL, Ludovic Orban, a emis marți un comunicat devastator.

Înfuriat de solicitarea ministrului-marionetă de la Interne, Carmen Dan, de a fi anchetați protestatarii anti-PSD de la Iași sau Galați, Ludovic Orban o numește pe aceasta „sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea”, care la rândul său este „infractorul-șef al PSD”.

Liderul PNL constată că Dragnea se află „într-un delir al minciunilor și al scenariilor de cea mai joasă speță”. De asemenea, Orban denunță „închipuirea a tot felul de amenințări” din partea unor inamici fictivi.

Comunicatul lui Ludovic Orban

„Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției. Să înceteze de îndată represaliile împotriva românilor revoltați de PSD!”

„Sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea de la Interne, Carmen Dan, recurge în mod abject la anchetarea manifestanților anti-PSD, pentru a intimida oamenii care protestează legitim și pașnic împotriva guvernării lor dezastruoase.

Infractorul-șef al PSD, Liviu Dragnea, pozează absurd și penibil în victima unor asasini și bătăuși închipuiți, în timp ce folosește Jandarmeria și toate forțele de ordine ale statului pentru a-l apăra de revolta oamenilor care s-au săturat de o guvernare care de doi ani și jumătate face legi doar pentru eliberarea infractorilor din pușcării.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a atins culmea josniciei în această funcție care ar trebui să apere drepturile și libertățile cetățenilor la manifestare liberă și pașnică a nemulțumirilor lor față de guvernarea țării.

În schimb, Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției de ministru de Interne împotriva unor cetățeni care protestează pașnic și trece de la folosirea forței împotriva lor, așa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august, la amenințări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea și a infractorilor din PSD.

Ministerul de Interne nu e la dispoziția lui Dragnea, nici a diversiunilor acestuia, ci a românilor! Nimeni nu a văzut presupusele violențe clamate de Dragnea. De altfel, liderul PSD este într-un delir al minciunilor și al scenariilor de cea mai joasă speță, cu care încearcă să-și acopere prăbușirea și izolarea de români și de partenerii europeni ai României.

Vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru Liviu Dragnea și acoliții lui, care se folosesc de instituțiile statului împotriva cetățenilor: să înceteze imediat orice formă de intimidare și de represalii împotriva celor care protestează pașnic în această țară!

Închipuirea a tot felul de amenințări pentru a vă apăra cu toate forțele de ordine pe care le aveți la dispoziție de revolta oamenilor cinstiți are un singur leac: votul cetățenilor din 26 mai, când românii vor vota pentru a scăpa România de infractori și de PSD. De ceea ce vă este frică, nu scăpați!”

CITIȚI ȘI:

Prin maneaua lui Guță, PSD face propagandă Rusiei într-un clip oficial! Steagul Rusiei și un avion Aeroflot, alături de Dragnea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here