vineri, aprilie 12, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaAUDIO. Invadator rus către mama sa: "Am vrut să ne împușcăm unul...

AUDIO. Invadator rus către mama sa: „Am vrut să ne împușcăm unul pe altul în picioare, ca să ne întoarcem la spital”

-

Situația de pe front devine una de-a dreptul disperată atât pentru invadatorii ruși, care se roagă să scape teferi din bătălia cu ucrainenii. Disperarea a pus stăpânire și pe familiile militarilor ruși. Într-unul din dialogurile interceptate de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), un soldat de-al lui Putin îi dezvăluie mamei sale detalii incredibile.

La un moment dat, văzând că pierd teren în fața armatei lui Zelenski, mai mulți ruși au pus la cale un plan nebunesc: să caute cartușe ucrainene pentru a se împușca reciproc în picioare, cu scopul de a ajunge la spital și de a scăpa de coșmarul războiului. Un scurt fragment al conversației a fost postat de serviciul de presă al SBU pe site-ul instituției și pe YouTube.

SBU a subliniat că, indiferent de modul în care Putin încearcă să ascundă pierderile, amploarea acestora îi sperie chiar și pe soldații din armata rusă. Și, cel mai important, îi încurajează să dezerteze.

De la începutul invaziei (24 februarie) și până astăzi (17 martie), în aproape 22 de zile de război, Kremlinul a rămas fără cel puțin 14.000 de oameni, dar și fără o cantitate enormă de tehnică de luptă: 444 de tancuri, 108 elicoptere, 86 de avioane etc.

- Advertisement -

VIDEO: Dialogul dintre militarul rus și mama sa

„Brigada noastră nu mai e pregătită pentru luptă. Dacă ne atacă, ne termină pe toți. Nu avem tancuri, toate au fost spulberate de artileria ucraineană”

Militar rus: Bună!

Mama militarului: O, bunăăă!

- Advertisement -

Militar rus: Ce faci?

Mama militarului (cu o voce disperată, aproape că plânge): Vreau să plec la comandamentul militar, la unitatea ta, să le spun că eu sunt singură și că am nevoie de ajutor pentru a te aduce acasă.

Militar rus: Nu mă vor înapoia. Aici, oamenii care au refuzat au primit deja 8 ani.

Mama militarului (oftează): Dar de ce?

Militar rus: 120 de persoane de la noi din brigadă au fost trimise înapoi la spital cu răni. Avem încă aproximativ 320 de persoane rănite și alte 350 de persoane – „marfa a 200-a” (se referă la faptul că sunt incapabili să lupte sau sunt neprofesioniști – n. red.).

Mama militarului: Nu e nevoie. Să trăiești, drăguțul meu!

Militar rus: Brigada noastră nu mai e pregătită pentru luptă. Dacă ne atacă, ne termină pe toți. Nu avem tancuri, toate au fost spulberate de artileria ucraineană. Știi ce am vrut să facem? Îți spun ca pe un secret. Am vrut să găsim cartușe ucrainene și să ne împușcăm unul pe altul în picioare, ca să ne întoarcem la spital.

Mama militarului (izbucnește în plâns):

Militar rus (repetă o dată în plus ce i-a zis mamei sale): Am vrut să ne împușcăm unul pe altul în picioare, ca să ne transporte la spital… Să dea Dumnezeu să trăim până atunci!

Mama militarului (plânge, e disperată): Să dea Dumnezeu! Să dea Dumnezeu! Să dea Dumnezeu, odorul meu!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Putin se teme: într-un discurs „à la Ceaușescu”, le-a spus rușilor că „Occidentul îi va folosi pe trădători” ca să „provoace confruntări civile”. Trădători sunt rușii cu vederi occidentale, democratice, dar și cei care „își câștigă banii aici și trăiesc acolo”. Soarta acestora va fi cruntă, anunță Putin: „îi vom scuipa ca pe o gânganie care-ți intră în gură”

* Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

„Vom începe contraofensiva. Vom împinge inamicul peste graniță. Avem nevoie de o înfrângere militară completă a Rusiei”

COMUNICAT: „Putin se confruntă cu demiterea forțată sau cu distrugerea fizică din partea celor din jur”. Tiranul a fost izolat, dictatura sa se apropie de sfârșit. Doar trei oligarhi mai comunică personal cu el. Nici ministrul Apărării nu mai are acces direct la scelerat

Povestea teribilă a unei mame-eroină. Olga avea 12 copii, dar a plecat la război. A murit împușcată de ruși, la 48 de ani. Alți 5 membri ai familiei luptă cu arma în mână

AUDIO. Disperare în armata rusă: „Este un război dat dracului! Avem 80% pierderi. 80%! Pe Arsalan l-au luat fără picioare și un braț. Altuia i-au smuls capul. Dorjik a rezistat, dar este invalid pe viață”

„Cine vine la noi cu sabia, de sabie va muri!” Detașamentul „Azov” l-a ucis pe generalul rus Mitaev – al 5-lea general lichidat de ucraineni în 3 săptămâni de război

* Comandantul Legiunii Naționale Georgiene: „Rusia va înceta să mai existe cu o populație atât de teroristă precum cea de astăzi”

Rușii au suferit o înfrângere cruntă lângă Nikolaev. Au fugit înapoi în Crimeea anexată. „Puteți fi 99% siguri că inamicul nu va fi lăsat să ajungă la Kiev”

„Ce e în neregulă cu armata rusă?” Analiza amiralului Stavridis, ex-comandant NATO: „Rușii se prezintă nu ca o armată sofisticată din Secolul XXI, ci ca o forță brută din Al Doilea Război Mondial. Modernizarea a eșuat”

Ilustru academician rus: „Putin e criminal de război la toate categoriile!” / „Are o imaginație iremediabil bolnvă” / „Nu știe nici cât costă înghețata în țara sa. A cumpărat-o de la o angajată a FSB” / „Armata lui e comandată de un parvenit care n-a slujit-o nici măcar o zi”

Surse militare britanice: armata Rusiei mai are resurse pentru ofensivă „cel mult 14 zile”, după care „forța de rezistență a Ucrainei ar trebui să devină mai mare decât forța de atac a Rusiei”

Putin și Șoigu au ordonat „tăierea totală” a pădurilor și parcurilor din Ucraina, pentru a finanța astfel armata rusă invadatoare

China a luat frica sancțiunilor occidentale, după ce a văzut cum a fost pedepsită Rusia. Xi Jinping ezită să-l ajute pe Putin și și-a pierdut elanul în privința invadării Taiwanului

Panică la Kremlin: Planul A de invazie a expirat, iar un Plan B nu există! În fostul KGB „au loc represiuni”

Ucrainenii l-au lichidat pe odiosul colonel rus Porohnia, „măcelarul din Cecenia”. În 1994-1999 a ucis civili pașnici în războaiele din Caucaz

Putin a fost trădat, în capturarea Ucrainei, chiar de finul său, care a furat un miliard de dolari din banii alocați „activităților subversive”. După eșecul „Coloanei a 5-a”, Medvedciuk a vrut să se sinucidă

Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

Marele trădător al Ucrainei ar fi agent KGB! Au apărut documentele

Gravida rănită în bombardamentul maternității din Mariupol a murit. Rușii pretindeau că era o actriță ucraineană pusă să joace rolul mai multor victime

AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Putinista Şoşoacă, plasată oficial de Facebook „sub controlul Guvernului rus”. Senatoarea Urlătoare strigă „Neutralitate!”, adică să ieșim din NATO, ca să ne invadeze Rusia când vrea

O rușine mondială: directorul Teatrului Național București, numit recent de ministrul Romașcanu (PSD)! Mircea Rusu se opune solidarizării cu Ucraina, pe motiv că „se știe ce pățesc românii la Cernăuți și Cahul”, iar „ucrainenii ne-au făcut multe rele”

* Dan Voiculescu primește o lovitură năprasnică de la CEDO: decizie în unanimitate împotriva oligarhului pușcăriaș! Condamnarea din 2014 a fost perfect legală, nici vorbă de „proces politic”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -