luni, aprilie 15, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaCOMUNICAT: "Putin se confruntă cu demiterea forțată sau cu distrugerea fizică din...

COMUNICAT: „Putin se confruntă cu demiterea forțată sau cu distrugerea fizică din partea celor din jur”. Tiranul a fost izolat, dictatura sa se apropie de sfârșit. Doar trei oligarhi mai comunică personal cu el. Nici ministrul Apărării nu mai are acces direct la scelerat

-

După 22 de ani de putere absolută în Rusia, lui Vladimir Putin i s-a apropiat funia de par. Își joacă probabil ultimele „roluri” de șef de stat și de dictator criminal. Destinul său amintește de cel al tiranului român Nicolae Ceaușescu, cel care la final era părăsit de aproape toți acoliții săi. Și în cazul fostului șef al KGB, situația e cam aceeași.

Informațiile din presa de la Kiev nu au apărut pe surse. Sunt chiar oficiale. Au fost făcute publice de Centrul de Contracarare a Dezinformării din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei.

Conform comunicatului postat pe pagina oficială de Facebook a instituției ucrainene, se confirmă că Putin a mai rămas înconjurat doar de trei oligarhi „de buzunar” și că nu mai discută personal cu nimeni altcineva. Nici măcar cu Serghei Șoigu, ministru Apărării, cel care-i trimite scrisori autentificate atunci când trebuie să-i comunice ceva de urgență.

Comunicatul Centrului de Contracarare a Dezinformării

„Comitetul Central al Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei confirmă că Putin își pierde sprijinul celui mai apropiat cerc de oligarhi. Acest lucru creează condițiile prealabile pentru o revoltă și schimbarea forțată a Guvernului în Rusia.

Au rămas oligarhii «de buzunar» Iuri Kovalciuk, Ghennadi Timcenko și Serghei Cemezov, care pot comunica direct cu el. Echipa de oligarhi din «epoca Elțîn» se retrage în mod demonstrativ din comunicarea personală, și tocmai de la ei Putin se teme de o «lovitură în spate».

Și Roman Abramovici, Volodimir Potanin, Oleg Deripaska, Mihailo Prohorov, Oleksandr Abramov, Andrei Melnicenko și-au pierdut deja și continuă să-și piardă bunurile și averea, din cauza sancțiunilor occidentale.

Afacerile nu pot tolera politicile unei persoane care au dus la consecințe atât de devastatoare asupra situației sale financiare. Prin urmare, ei sunt gata să ia măsuri decisive pentru a schimba situația actuală. Și, dacă Putin nu este de acord cu termenii lor, el se confruntă cu demiterea forțată sau cu distrugerea fizică din partea celor din jur.”

Ultimii 3 oligarhi de nădejde ai lui Putin

Iuri Kovalciuk (70 de ani)

 • Om de afaceri rus, acționar majoritar și fost președinte al Consiliului de Administrație al Băncii Rusiei.
 • Are o avere de 1,5 miliarde de dolari (Forbes, 2022).
 • Pe 20 martie 2014, el a fost supus sancțiunilor financiare și de viză ale SUA împotriva cetățenilor ruși implicați în anexarea Crimeei. Un comunicat al Departamentului de Trezorerie al SUA spunea că Iuri Kovalciuk se află în „cercul interior” al lui Putin și că era „casierul său personal”.
 • La 30 iulie 2014, Kovalciuk a fost inclus pe „Lista neagră a UE”. Consiliul Uniunii Europene a remarcat că oligarhul este de multă vreme prieten al președintelui Putin. De asemenea, Kovalciuk este co-fondator al Cooperativei Lake Country, unde se adună oamenii influenți în jurul lui.
 • Kovalciuk beneficiază de legături cu factorii de decizie ruși. El este președintele Russia Bank și cel mai mare acționar al acesteia. Russia Bank este considerată banca personală a înalților oficiali ruși. După anexarea ilegală a Crimeei, Russia Bank a deschis sucursale în Sevastopol și în alte localități, întărindu-și astfel afilierea cu Federația Rusă. În plus, banca deține acțiuni mari la National Media Group, trust ce controlează canalele TV pro-ruse și face politica Guvernului rus de destabilizare a Ucrainei.

Ghennadi Timcenko (69 de ani)

 • Oligarh ruso-finlandez, membru al clanului lui Putin.
 • Are o avere de 14,2 miliarde de dolari (Forbes, 2022):
 • Proprietar al grupului de investiții private Volga Group, care este specializat în investiții în active de energie, transport și infrastructură.
 • Președinte al Consiliului Economic al Camerei de Comerț și Industrie Franco-Ruse. Fost coproprietar al grupului Gunvor.
 • Președinte al Consiliului de Administrație al Ligii Continentale de Hochei pe Gheață și președinte al clubului de hochei SKA din Sankt Petersburg.
 • Membru al Consiliului de administrație al Societății Geografice Ruse.
 • Cavaler al Legiunii de Onoare.
 • Aliatul lui Putin în privatizarea întreprinderilor din Sankt Petersburg în anii ’90.
 • Deținător fictiv al acțiunilor proprietarului actual, Vladimir Putin. Se ocupă de gestionarea banilor lui Putin în afara Rusiei, în principal în afacerile cu petrol și gaze.

Serghei Cemezov (69 de ani)

 • Fost agent KGB, cu gradul de general-colonel.
 • Are o avere de peste 6,5 milioane de dolari (Forbes, 2021).
 • Director general al Rostech Corporation (fost director general al Rosoboronexport).
 • Președinte al Uniunii Constructorilor de Mașini din Rusia.
 • Membru al biroului Consiliului Suprem al Partidului Rusia Unită (PRU), partidul lui Putin.
 • Este un apropiat al lui Vladimir Putin.
 • În 2014 a fost inclus pe listele de sancțiuni ale UE și SUA din cauza războiului cu Ucraina în Donbass și a anexării Crimeei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Cine vine la noi cu sabia, de sabie va muri!” Detașamentul „Azov” l-a ucis pe generalul rus Mitaev – al 5-lea general lichidat de ucraineni în 3 săptămâni de război

* Zelenski, un pas tactic înapoi: „Ucraina nu va face parte niciodată din NATO”. Blocați, rămași fără provizii și rezerve, rușii au devenit și ei mai „realiști” la tratative

* Rușii au suferit o înfrângere cruntă lângă Nikolaev. Au fugit înapoi în Crimeea anexată. „Puteți fi 99% siguri că inamicul nu va fi lăsat să ajungă la Kiev”

* „Ce e în neregulă cu armata rusă?” Analiza amiralului Stavridis, ex-comandant NATO: „Rușii se prezintă nu ca o armată sofisticată din Secolul XXI, ci ca o forță brută din Al Doilea Război Mondial. Modernizarea a eșuat”

Ilustru academician rus: „Putin e criminal de război la toate categoriile!” / „Are o imaginație iremediabil bolnvă” / „Nu știe nici cât costă înghețata în țara sa. A cumpărat-o de la o angajată a FSB” / „Armata lui e comandată de un parvenit care n-a slujit-o nici măcar o zi”

Surse militare britanice: armata Rusiei mai are resurse pentru ofensivă „cel mult 14 zile”, după care „forța de rezistență a Ucrainei ar trebui să devină mai mare decât forța de atac a Rusiei”

Putin și Șoigu au ordonat „tăierea totală” a pădurilor și parcurilor din Ucraina, pentru a finanța astfel armata rusă invadatoare

China a luat frica sancțiunilor occidentale, după ce a văzut cum a fost pedepsită Rusia. Xi Jinping ezită să-l ajute pe Putin și și-a pierdut elanul în privința invadării Taiwanului

Putinista Şoşoacă, plasată oficial de Facebook „sub controlul Guvernului rus”. Senatoarea Urlătoare strigă „Neutralitate!”, adică să ieșim din NATO, ca să ne invadeze Rusia când vrea

Panică la Kremlin: Planul A de invazie a expirat, iar un Plan B nu există! În fostul KGB „au loc represiuni”

Ucrainenii l-au lichidat pe odiosul colonel rus Porohnia, „măcelarul din Cecenia”. În 1994-1999 a ucis civili pașnici în războaiele din Caucaz

Putin a fost trădat, în capturarea Ucrainei, chiar de finul său, care a furat un miliard de dolari din banii alocați „activităților subversive”. După eșecul „Coloanei a 5-a”, Medvedciuk a vrut să se sinucidă

Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

Marele trădător al Ucrainei ar fi agent KGB! Au apărut documentele

Gravida rănită în bombardamentul maternității din Mariupol a murit. Rușii pretindeau că era o actriță ucraineană pusă să joace rolul mai multor victime

AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

O rușine mondială: directorul Teatrului Național București, numit recent de ministrul Romașcanu (PSD)! Mircea Rusu se opune solidarizării cu Ucraina, pe motiv că „se știe ce pățesc românii la Cernăuți și Cahul”, iar „ucrainenii ne-au făcut multe rele”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. Singura sansa pentru Rusia si oligarhii care au degustat placerile occidentului este sa-l aresteze pe dezaxat si sa faca un simulacru de proces in care sa fie condamnat la moarte pentru distrugerea a doua tari. Vor mai pune in boxa pe Soigu si alti lingari si gata procesul. Noua conducere se va intelege ulterior cu marile puteri occidentale sa plateasca pagubele din Ucraina, se vor retrage din Dombas si Crimea. Insa toata arunca o va lua asupra sa Putin. Asa s-a intamplat cu Ceausescu care a murit singur impuscat ca un caine, asa a murit Hitler in bunker. Putin va fi gasit tap ispasitor, iar daca este viteaz pana la capat se sinucide onorabil. Odata dexazatul mort fiecare oligarh iti va negocia revenirea la luxul initial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -