Atac dement al propagandistului PSD din prime-time-ul TVR 1: „Iohannis a mitraliat Justiția! A ajuns măcelarul Justiției!”. Marea frică: să nu fie redeschis dosarul 10 August

10
2817

Luarea de poziție a președintelui Klaus Iohannis după mușamalizarea în Justiție a dosarului „10 august“ a provocat, joi seara, o criză de isterie la TVR. Ionuț Cristache – “Sărmăluță”, omul plantat de Dan Voiculescu să facă pe bani publici agenda oligarhului, a lansat în emisiunea “România 9”, difuzată în prime-time, atacuri furibunde la adresa șefului statului.

Cristache a transformat TVR în Antena 3 timp de oră. L-a acuzat pe Iohannis că dă ordine miniștrilor să se bage peste magistrați și că este “măcelarul justiției”.

Clasarea dosarului 10 august a generat reacția furioasă a societății civile și amenințarea că lucrurile se vor tranșa la CEDO. Joi, a urmat o declarație a șefului statului, care a cerut o reacție a ministrului Justiției după ce o judecătoare de la Tribunalul București a clasat definitiv violențele comise de Jandarmerie asupra manifestanților anticorupție pe 10 august 2018.

Invitații lui Cristache la TVR1: Dana Gârbovan, pe care PSD a vrut s-o pună ministru al Justiției, și Iosif Buble, fost angajat al lui Voiculescu însurat cu deputată PSD

Ionuț Cristache s-a comportat pur și simplu isteric: “Iohannis a mitraliat astăzi justiția, a dat ordine miniștrilor Justiției și de Interne să facă ce ar trebui să facă judecătorii! Din apărător, Iohannis a ajuns măcelarul Justiției din România! Democratul și europeanul Iohannis, fără nicio jenă, dă ordine miniștrilor și le cere să se substituie unui judecător. Așa arată România normală pe care ați promis-o în campanie?”.

În studio, Cristache a adus toată clientela Antenei 3: Dana Gârbovan (pe care PSD a vrut s-o pună ministru al Justiției), Iosif Buble (fost angajat al lui Dan Voiculescu, căsătorit cu o deputată PSD și proprietar al site-ului stiripesurse.ro, oficină a social-democraților).

Miza e mare, pentru că îngroparea dosarului îi salvează pe liderii PSD și pe șefii Jandarmeriei care au executat ordinele criminale, reprimând cu plăcere sadică o manifestație pașnică în care introduseseră elemente provocatoare. Cucoș, Sindile, Paraschiv și toți ceilalți șefi ai Jandarmeriei din 10 august 2018 au jucat cu entuziasm rolul de bâte în mâinile lui Dragnea și Carmen Dan. Apoi au fost scăpați de sistemul mafiot care sufocă instituțiile de forță ale României.

După clasarea dosarului, ministrul Justiției a dat asigurări că nu acesta este finalul investigației privind violențele din 10 august.

Povestea unui dosar îngropat de Mafia din sistem după modelul celor ale Revoluției și Mineriadelor

Ancheta represiunii a fost mutată, mai întâi de la Parchetul Militar la DIICOT. Pentru a justifica această trecere, Cucoș și Sindile au depus plângere pentru tentativă de lovitură de stat pe 10 august. Cauzele au fost conexate și dosarul a ajuns unde își doreau.

La DIICOT, procurorii au “pierdut” sutele de probe video care demonstrau vinovăția șefilor Jandarmeriei și brutalitățile jandarmilor obișnuiți asupra oamenilor nevinovați. Timp de aproape doi ani, ancheta n-a mișcat deloc. N-a fost audiat niciun martor, nu s-a luat nicio declarație, nu s-a căutat nicio probă.

În final, DIICOT a dat rezoluție de clasare, stabilind că violenți au fost manifestanții și nu jandarmii, care-și acoperiseră cu leucoplast numerele de identificare de pe căști – semn clar că întreaga operațiune de reprimare a manifestației fusese plănuită.

Presiunea opiniei publice a dus la o cerere de redeschidere a urmării penale. Însă Tribunalul București a stabilit miercuri că nu e cazul de așa ceva și a clasat definitiv dosarul.

Marea grijă a oamenilor sistemului este că dosarul s-ar putea redeschide dacă apar elemente noi. Acesta este și mobilul atacului lansat de “Sărmăluță”: “Iohannis induce în mentalul colectiv ideea că nu funcționează Justiția! Unde sunt ambasadele, unde sunt liderii europeni care își rupeau cămășile?”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

10 COMENTARII

 1. ANTIPATICUL-ABSOLUT (!) de Cristache-„Sărmăluță”, o LICHEA-SCÂRBOASĂ (!!) și un DERBEDEU-ÎMPUȚIT (!!!), își varsă ultimele picături deee… VENIN-VARANIST (căăă… doar de-acolo provine, de la „Latrina3”!), „pe-ultima-sută-de-metri”, chiar înainte de a fi… ZBURAT (!) din T.V.R. – la-braț cu șefa sa, directoarea Gradea, zisă „GINGĂȘIA-PORCULUI” (Sic!) –!!!!!

  • Are GOLANUL ăsta de Cristache-„Sărmăluță” o MUTRĂ așaaa…, parcă… CERE-PALME (!!!): o „MOACĂ-de-BIDON-TURTIT”, ce maiii…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • COREEEEEECT, SUBSCRIEM (100000%!!!): o întrebare-MAI-MULT-DECÂT-LEGITIMĂ (!!!!), pentru… ÎNTREAGA (!) coaliție MAJORITARĂ (!!!!!!) guvernamental-PARLAMENTARĂ (!) de centru-dreapta, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Este interesantă abordarea partizană a doamnei Gârbovan. Adică peste doamna judecătoare, (cea care a decis să nu țină cont de fapte, nu a observat dispariția din dosar a probelor video, nu a observat că după procesul de al Nurnberg executanții unor ordine aberante, ilegale, sunt pasibili de pedeapsă) este mai presus decât președintele ales al României. Dacă ar fi după mine, în acest caz, executanții au făcut doar exces de zel. Ordinele au fost cele care au fost, chiar dacă indirect transmise. Cum nu eu, ci legea e cea căreia ne supunem toți, în primul rând judecătorii plătiți copios tpcmai pentru a impune tuturor aplicare ei, cred că judecătoarea trebuie să explice pe înțelesul nostru al celor care ne supunem legii, (chiar dacă nu suntem de acord cu ea); ce a fost în capul domniei sale. E de înțeles la câte (intervenții) au fost „pe capul domniei sale”! Din păcate înțelegem mai greu diferența între a influența judecătorul în cauza pe care o are de judecat și a critica o judecată care, omenește, poate fi eronată, sau, cum cred că e acum cazul, incurajatoare pentru cei tentați să abuzeze de drepturile acordate de statul român, prea generos, unor iresponsabili. Repet, în opinia mea cei acuzați nu sunt vinovați decât de slugărnicie, de exces de zel, dar, legea e lege !

 3. Batausii si aparatorii lor, gen Sarmaluta si compania fac pe ei de frica ca vinovatii care au batut si gazat lumea pasnica pe 10 August vor fi scosi la lumina!!!!!!!! Carmencito, fata tatii, badulescule, codrine, livache, precum si capii politiei si jamdarmeriei, animalele alea in uniforma si care au dat in oameni fara nicio mila, iar aveti cosmaruri!!!!!!!
  Sa dea D-zeu sa vedem candva dreptate pentru 10 August, si sa plateasca nu numai capii ci si cei care au executat odiosul ordin!!!!! Testoasele ninja trebuie sa plateasca pt crime contra poporului roman!!!!!!
  Ochi pt ochi, dinte pentru dinte, asta e dreptate, altceva in afara de dreptate sunt doar vorbe si nemernicie din partea celor care trebuiau sa ii gsseasca pe vinovati! Procurori incapabili care iau bani si pensii pt nimic!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here