marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsVIDEO. Fenomen de masă în Parlament: aleși AUR și PSD prinși votând...

VIDEO. Fenomen de masă în Parlament: aleși AUR și PSD prinși votând multiplu de zeci de ori. Explicații năucitoare

-

Dezbaterea amendamentelor la Legea Bugetului pe 2021 a generat hoții masive chiar în plenul Parlamentului, unde membri AUR și PSD au fost surprinși, de zeci de ori, votând multiplu. Dacă gestul PSD-iștilor nu surprinde pe nimeni, în schimb cei de la AUR – care pretind că vor să aducă schimbarea clasei politice – au oferit explicații năucitoare.

Parlamentarii USR-PLUS au sesizat că vecinii de la PSD și AUR votau masiv “la două mâini”, inclusiv pentru colegii care le lăsaseră cartelele și chiuleau. Regulamentul este extrem de clar și simplu: este interzis cu desărvârșire ca o persoană să voteze în numele altora. Cei prezenți au dreptul, fiecare, la un singur vot.

Parlamentar AUR prins furând la vot: „Colegul mi-a dat mandat!”

Când au văzut că fenomenul nu e izolat, cei de la USR-PLUS au început să-i filmeze pe colegii de la PSD și AUR.

Deputatul Filip Havarneanu (USR-PLUS) l-a surprins în flagrant pe un parlamentar AUR votând pentru cineva care absenta. Când i-a reproșat că e a noua oară când face acest lucru, alesul AUR i-a dat un răspuns surprinzător: “Colegul mi-a dat mandat!”. Havarneanu i-a răspuns: “Nu există că v-a dat mandat! Fiecare vot se face la o singură cartelă! Vorbim de schimbare și facem PSD-isme d-astea?“.

- Advertisement -

Un alt ales AUR recunoaște senin: „Și eu am făcut la fel! E prietenul meu, fratele meu! Venim din Anglia după 11 ani!”

În discuție a intervenit rapid un alt parlamentar AUR care, atunci când i se atrage atenția că mai fuseseră observați doi colegi care votaseră la mai multe mâini, recunoaște, nonșalant: “Și eu am făcut la fel! E colegul meu! Colegul meu, prietenul meu, fratele meu! Venim din Anglia după 11 ani de zile!”.

Ceea ce surprinde este că parlamentarii AUR au părut, pur și simplu, să nu înțeleagă de ce e rău să fure la vot.

- Advertisement -

În final, în discuție intervine un alt parlamentar AUR care admite că nu e normal și spune că acest lucru nu se va mai repeta.

Ulterior, pe Facebook, Havarneanu a comentat: AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”.

Și senatorul Iriniel Darău (USR-PLUS) l-a surprins pe Ciprian-Titi Stoica (AUR) votând la două mâini. Darău a comentat pe Facebook: „Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!”.

PSD-iștii, în schimb, au făcut frauda nu din neștiință, ci în virtutea vechilor lor obiceiuri. Matilda Goleac, deputată PSD apropiată de Clanul Sportivilor și soția fostului șef al ADP Sectorul 1 care-și falsificase diplomele de studii, a fost filmată votând pentru o altă PSD-istă, Laura Vicol-Ciorbă, care lipsea. Când i s-a atras atenția că parlamentarii PSD votează multiplu, liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis, a luat în râs furtul, sugerând ironic să se repete votul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. Si stau saracii , amaratii si prostii cu gura cascata ca noii hoti alesi de ei [care sa lauda cu corectitudinea lor furand , mintind si prostindu-i] sa-i faca fericiti si daca se poate fara munca . Pe Burebista , Mihai Viteazul , Cuza , regele Mihai , Ceausescu si altii i-au tradat , exilat si mazilit pentru ca nu-i lasau pe golani sa bea , sa violeze sa fure si sa distruga tot ce facea poporul . Asta-i cruntul adevar in tara asta ca suntem un popor blestemat . Puteti sa-mi spuneti un om de valoare si de caracter care a putut face ceva bun in tara asta si sa nu aibe probleme de tot felul cu golanii care au condus fiind obligati sa plece in lumea larga ?. Asta-i parerea mea .

    • Burebista (Sic!) și Ceaușescu…, puși alături de Majestatea Sa Regele Mihai (măcar dacă-i scriai titlul-regal cum trebuie: Regele, cu inițială-majusculă!): acum, la… casieria (!) Ambasadei-RUSE, așa vă învață???!

    • Roșul-COMUNIST ÎMPREUNĂ cu… verdele-FASCIST: combinația-TOXICĂ (adeseori: chiar…LETALĂ, la-propriu!) a „Țarului-bolșevic”, SPURCĂCIUNEA de Putin!!!!!

  2. S-a așteptat cineva ca aur să fie altceva decât ne-a obișnuit psd, toți de un leu, țara nimenui , ahoției, hoții sunt mai respectați decât puținii oameni cinstiți !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -