TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

1
6442

Un bărbat de 68 de ani din Onești a sechestrat luni, într-o locuință din Onești (județul Bacău), doi bărbați care efectuau lucrări la un imobil al său. Individul i-a înjunghiat mortal pe cei doi meșteri. A fost un adevărat măcel.

Criminalul a anunțat Poliția, dar se pare că în acel moment unul dintre meșteri era deja mort. Polițiștii au pierdut 5 ore în negocieri eșuate cu agresorul, răpindu-i șansa de supraviețuire celui de-al doilea lucrăror, care a murit ulterior la spital

Informații din anchetă: criminalul era furios că a pierdut un apartament și se pare că a cerut o răscumpărare dezeci de mii de euro pentru a-i elibera pe cei doi muncitori. El i-a legat pe aceștia cu mâinile la spate și i-a înjunghiat de mai multe ori.

În cele din urmă, cu multă întârziere, polițiștii au pătruns în forță în apartament. Criminalul a fost rănit, cu împușcături la picioare. Și el a ajuns la spital, sub paza poliției.

Polițiștii fuseseră sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, doi bărbați care efectuau lucrări de reparații la un imobil care în trecut i-a aparținut agresorului.

La fața locului s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Cei doi bărbați au fost reținuți în locuință luni după-amiază, iar sesizarea poliției a fost făcută de bărbatul care i-a sechestrat, a explicat Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău. Criminalul a anunțat că i-a sechestrat pe cei doi muncitori, susținând că are niște nemulțumiri legate de imobilul în cauză, pe care l-a deținut în trecut.

Dr. Anca Băncescu, director medical la Spitalul din Onești, a declarat la Digi 24: „În jurul orei 15.00 a fost adusă în CPU o persoană în jur de 36 de ani cu multiple plăgi înjunghiate, sternale, toracice anterioare și posterioare. A fost adus în stop cardiorespirator. Inițial, s-a reușit resuscitarea pacientului, dar ulterior a intrat din nou în stop. S-a recurs la toracotomie și la masaj cardiac manual, dar din păcate, în jurul orei 18.00 a fost declarat decesul”.

„Apoi a fost adus agresorul, în jur de 68 de ani, destul de agresiv, cu multiple plăgi împușcate, toracice, membrele superioare, membrele inferioare. După investigațiile din Urgență, acesta a fost dus pe Departamentul de Chirurgie, în vederea continuării investigațiilor și eventual a intervenției chirurgicale și ulterior a monitorizării”, a relatat dr. Anca Băncescu.

Agresorul se află sub paza poliției și era stabil hemodinamic, după primele investigații.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here