Unul dintre cei 9 polițiști care au sechestrat doi trecători, pe un câmp, a urinat pe victima încătușată și bătută de alții 5

4
29111

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în ancheta din dosarul celor 7 polițiști bucureșteni care au sechestrat și torturat doi trecători “vinovați” de a le fi reproșat “oamenilor legii” că nu poartă mască de protecție. Conform surselor judiciare citate de Ziare.com, unul dintre polițiștii Secției 16, care au participat la șocantele incidente, a urinat pe victima încătușată și bătută de alți 5 polițiști!

Cazul, de o gravitate fără precedent, arată nu doar că în Poliție sunt angajați dezaxați și sadici care profită de acoperirea uniformei ca să-și satisfacă pornirile animalice, dar și că presupusele filtre aplicate la angajare nu funcționează deloc. Astfel de demenți ar trebui nu doar eliminați de psihologi la teste, dar și puși sub control, fiind un pericol pentru societate.

Cei 7 au acționat exact în stilul mafiot al găștilor de cartier sau al clanurilor interlope. Între relatările despre practicile Cămătarilor, Cordunenilor și Duduienilor și ce au făcut polițiștii Secției 16 în noaptea de 1 spre 2 septembrie 2020 nu e nicio diferență.

“Oamenii legii” participau la un filtru pe Calea Șerban Vodă când doi tineri care treceau prin preajmă le-au atras atenția că nu poartă mască și, deci, încalcă legeape care sunt puși s-o aplice.

A fost momentul în care s-au umflat mușchii pe cei 7 polițiști. Profitând că au acoperirea uniformei, că sunt mai mulți și că au și armamentul asupra lor, cei 7 au tăbărât pe trecătorii “obraznici”. I-au încătușat, i-au bătut și i-au aruncat în dubă. Pe unul l-au dus pe un câmp, la marginea Bucureștiului, unde victima a fost lovită bestial timp de 30 de minute, iar unul dintre polițiști a urinat pe omul căzut. Victima a fost abandonată acolo.

Celălalt tânăr sechestrat a fost “doar” bătut și aruncat apoi pe stradă pustie și fără becuri.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

4 COMENTARII

  1. bai oameni buni, daca solicitati un control psihologic independent realizat de o comisie din Bulgaria sau Ungaria, institutiile de forta din Romania raman fara personal. Acelasi lucru daca se folosesc comisii de malpraxis straine in cazul medicilor romani!

  2. Si ne mai „minunam” cand la Onesti , Caracal si in toata tara se intampla ceea ce se intampla sub pulpana si pulanul pitecantropilor de militieni. Analfabetii si bestiile se inghesuie sa devina organul represiv al statului… rusine sa va fie nemernicilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here