Cîțu către Ciolacu: „La pescuit știm ce-ați discutat, ne-a spus Dragnea. Nu știm ce-ați discutat la vânătoare cu teroristul Hayssam”

7
16420
Florin Cîțu - Marcel Ciolacu

Premierul Florin Cîțu (48 de ani) l-a făcut knock-out politic pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, în declarațiile politice din plenul reunit al Parlamentului, pe marginea proiectului de buget pe anul 2021.

Dincolo de cifrele bugetului, dintre care unele spectaculoase, altele chiar curajoase (de exemplu, alocările pentru investiții în infrastructură), Cîțu a magnetizat/agitat Parlamentul prin atacul frontal la PSD, mai ales la președintele acestuia, Marcel Ciolacu.

Șeful Guvernului și-a amintit că șeful PSD a fost cu Liviu Dragnea la pescuit și cu Omar Hayssam la vânătoare. Și a atacat!

Fragmente din discursul premierului Florin Cîțu

* „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din buget, din bani publici.”

* „Drumul României este în Europa și alături de partenerii noștri din Alianța nord-atlantică, nicăieri altundeva! Aceasta este o declarație fermă.”

* „Ajunge! Oprim mafia PSD-istă, care le-a îndestulat buzunarele ani de zile!”

* „D-le președinte Marcel Ciolacu, PSD este campion la distrus companii naționale. Dvs. sunteți unul dintre beneficiarii principali – dvs. și partenerii dvs.! Ar fi bine să explicați astăzi, de la această tribună, cum l-ați ajutat pe Omar Hayssam să beneficieze de privatizările din județul Buzău și, mai ales, de IPRS Băneasa. Apropo: ați discutat cu teroristul Hayssam la vânătoare devalizarea? În acele partide de vânătoare ați discutat, când făceați poze cu el? Că la pescuit știm ce-ați discutat, ne-a spus Dragnea. Nu știm ce-ați discutat la vânătoare cu teroristul Hayssam.”

* „Unele companii pot fi restructurate – și vă spun că Tarom o să fie un astfel de exemplu de succes, a început restructurarea anul trecut – și pot să facă profit. Altele nu pot, dar să știți că nici românii nu pot să mai finanțeze din taxele lor furtul PSD prin aceste companii. Se oprește aici! Costul pentru societate este enorm. De 30 de ani ați fugit de reformă.”

* „Anul acesta, în premieră, vom tăia toate căile prin care se fură banii din bugetul statului. Este promisiunea mea pentru români și este o declarație fermă. Aceasta este cea mai proastă veste pentru voi, cei de la PSD – faptul că nu se mai poate fura din buget. Pentru că era singura voastră sursă de a vă îmbogăți ilegal. Românii trebuie să știe că PSD țipă aici, în Parlament, și țipă la televizor nu pentru că nu este de acord cu bugetul României – pentru că nu l-a citit și nu-l înțelege. Țipă pentru că nu mai poate fura. Este un țipăt al disperării. De asta țipă PSD-iștii! Nu înțeleg bugetul, nu știu ce-i în el, dar își dau seama că nu mai pot fura. Sunt interesați doar de căpușarea bugetului și își dau seama că patru ani de zile, de acum încolo, nu vor mai putea face acest lucru. Țipă și înjură. Și țipă pentru că pentru prima oară în 30 de ani, cineva are curajul să le spună: «Ajunge!».”

VIDEO: Declarațiile din Parlament pe marginea bugetului de stat

Florin Cîțu i-a luat peste picior când aceștia au vociferat pe tema alocațiilor: „Știu, veți primi alocația, dar trebuie să vă înscrieți la școală, nu știu ce să zic… pentru că sunt legate – burse, alocații, sunt legate – ori la grădiniță, ori la școală…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

  1. Nu vi se pare, urmărind ultimile confruntări de la Parlament, că acest PROSTĂLĂU (!) de Ciolacu dejaaa… „i-a-luat-frica” lui Florin Cîțu, adică a ajuns să fie aproape timorat în prezența premierului?!!!

  2. Asa e, după ce au jefuit Romania timp de 75 de ani, banditii bolșevici au început sa plângă de mila săracilor ! Lăsați trucajele și treceți la pușcărie, tovarăși !

  3. Si cand te gandesti ca Ciolacu (fara virgula, pentru ca Ciolacu este o cacofonie el insusi) ii reprosa lui Catu ca a picat treapta a doua, la liceu! Nu stiu motivul pentru care a picat Catu treapta, dar cu siguranta as vrea sa vad foaia matricola de elev „eminent” a lui Ciolacu, acest „bufon de parlament”!

  4. Stati linistiti ca PSD ul are oamenii lui peste tot la toate nivelurile. Deocamdata nu sint interesati de guvernare pentreu ca visteria este goala. Vor astepta pina se umple visteria sa poata fura. PSD este o organizatie infractionala.O sleata de hoti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here