Dan Bittman: „Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Șoșoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot. Doamna Șoșoacă este un om credibil”

8
2597
Dan Bittman - Diana Șoșoacă

Interviu de pomină: s-au întâlnit o jurnalistă conspiraționistă (Adriana Bahmuțeanu) cu un cântăreț conspiraționist (Dan Bittman) și au elogiat-o pe o mama conspiraționismului și a mahalagismului din politică (Diana Iovanovici-Șoșoacă). Bittman a făcut câteva afirmații de cetățean plecat cu sorcova!

În interviul acordat mult-divorțatei Adriana Bahmuțeanu (fosta soție a lui Silviu Prigoană), Dan Bittman a declarat: „Doamna Șoșoacă este un om credibil. Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șoșoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot”.

În momentul în care Bittman s-a plâns de lipsa unor politicieni care „să fie pentru țară, să acționeze independent de interesele altora”, Adriana Bahmuțeanu a intervenit (pe principiul „s-a-ntâlnit tusea cu junghiul”): „Acum avem un politician independent, doamna Diana Șoșoacă!”.

Reacția lui Bittman a fost pe placul Bahmuțencei: „Ah, da, o salut și, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șoșoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot”.

Bittman susține că Șoșoacă „se luptă pentru drepturile” românilor, care „au uitat să-și ceară drepturile, nu știu nici ce drepturi au”.

„Unii sunt deranjați de modul în care ea se exprimă. Ea e femeie, iar în România misogină, femeile trebuie călcate în picioare. Dar este o femeie care cunoaște legile, este o femeie care apară legile și vorbește în numele legii. Suntem într-o țară, România, în care nimeni nu apără legea în fața autorităților. Nu avem o lege a răspunderii prezidențiale – pentru că președintele încalcă legea în fiecare zi”, a aberat cântărețul finanțat masiv de PSD.

„Doamna Șoșoacă este un om credibil, ar putea fi un lider… dar are nevoie de consilieri buni”, a elogiat-o Bittman pe Senatoarea Urlătoare.

După mintea cântărețului, anarhista Șoșoacă este „un adevărat avocat al poporului!”.

„Alții dau cu invective în ea… pentru că… e pe interese. Întreaga presă e pe interes, e plătită… presa liberă e o poveste. Fără îndoială, Diana Șoșoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul partid al ei nu au știut să renunțe la orgolii. Diana Șoșoacă trebuia menținută, pentru că face treabă. Ea face treabă, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mișcare civică, o invităm și pe Diana Șoșoacă și facem o mișcare civică adevărată”, a mai spus Bittman.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

8 COMENTARII

 1. Pe acest Dan Bittman îl știm de NĂTĂRĂU, GOLAN și LICHEA încă din adolescența-noastră (plus prima-tinerețe), sfârșitul anilor 70 și începutul deceniului nouă, când lucram în vacanțe pe Litoral (în Mamaia, mai ales) și eram, vară-de-vară în mijlocul… trepidantei-vieți (mai ales… „de-noapte”!) de pe-aici: un BIȘNIȚAR, ESCROC și CURVAR, asta era D.B.!!!

  Ceva mai târziu (din 1990), când deja scriam la „Contrast”, apoi la „Telegraf”, și făceam știri și emisiuni la T.V. SOTI-„Neptun”, am avut iarăși de-a face, tot aici, pe litoral, de data aceasta chiar „în-interes-profesional”, cu acest individ… ABSOLUT-JEGOS (!) din punct de vedere MORAL (un CARACTER… INFECT!): să nu dea Bunul-Dumnezeu să ne enervăm noi mai tare și să povestim cam ce făcea DERBEDEUL ăsta pe-aici, pe „la-mare”, înainte și după 1990…

  Un singur lucru îl spunem/scriem… DEOCAMDATĂ (!!!!!): TOATĂ LUMEA SEEE… CAM FEREA DE EL (!!!!!!), înainte de 1990, căci… ERA SUSPECTAT (NUUU… pe-DEGEABA!) CĂĂĂ… „STROPEȘTE”/”SIFONEAZĂ” PE LA MILIȚIE ȘI SECURITATE, probabil și pentru că îl strângeau ăia deee… hai să le zicem „degete” (Sic!), avându-l la mână cu destuleee… „chestii-neplăcute” (Sic!), comise în București, pe litoral sau prin turnee!

 2. Cei mai periculosi oameni sunt cei cu notorietate care deschid pliscul sa indemne oamenii la miscari civice impotriva statului dand impresia de veridic in ceea ce afirma. Dan Bittman e groaznic. Absolut groaznic s-o sustina pe Sosoaca….ce-or fi crezand masele needucate ca este Suedia daca el le spune ca am fi Suedia cu politicieni ca Sosoaca?!…Adica Sosoaca e un reper de civilizatie?!!! Ti se ridica parul maciuca in cap…Bittman face pe prostul in sensul cel mai jegos posibil!!!! Execrabil!!!

 3. Oare toti ne tragem din aceeasi maimuta?
  Cred ca pe parcurs au avut loc ceva accidente genetice sau ceva incrucisari dubioase.
  Nu-mi explic de unde tot apar dezarticulati genetic din astia.
  Aici este vorba de slabiciunea institutiilor statului si lipsa de fermitate a guvernantilor..
  Legi dure, ai bagat un fake, o incitare la anarhie- 100 mii lei amenda. O data, de doua ori, si pe urma retrasa licenta sau te duci in faliment.
  Nu poti sa urmaresti o stire de interes ca esti invadat cu Sosoace,Catarame,Bittmani……
  Acum au inceput cu Futanzela Suprema- Futrea.

 4. Dacă Bittman are asemenea „convingeri” e treaba lui. Să peroreze la o berică cu amicii cât poftește. Dar să se folosească de notorietatea lui pentru a-și propaga ideile, este absolut scandalos. Și mai poate însemna și că este modul lui de a semnala AUR-ului că ar vrea în barca lor politică. Dacă despre asta este vorba, pariază prost de tot, pe un cal mort. Această bulă de săpun, Șoșoacă-AUR are o existență efemeră. Au intrat în Parlament, însă după acest mandat vor dispărea. Înainte de asta, Șoșoaca se va scufunda în ridicol ca într-o hazna neacoperită. Individa și pute deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.