VIDEO. Primarul Ciucu nu se joacă: prima mașină confiscată în București pentru transport ilegal de gunoi

2
1489
Mașina confiscată

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu (PNL, susținut și de USR-PLUS), a anunțat sâmbătă seara că a început acțiunea de confiscare a mașinilor care transportă ilegal și aruncă pe unde apucă deșeuri provenite din construcții sau demolări.

Ciprian Ciucu (42 de ani) adăugat și un filmuleț cu mașina confiscată. El are un mesaj pentru cei dispuși să încalce legea: „Nu mai veniți cu gunoaiele în Sectorul 6 dacă nu vreți să rămâneți fără mașini! Constructorii vor fi monitorizați cu precădere. Cea mai bună reformă pe care o putem face în țara asta este să începem să aplicăm legile pe care le avem!”.

Ciucu le amintește celor interesați cum pot scăpa de gunoi în mod legal: „Operatorul de salubrizare, Urban SA, este autorizat să ridice deșeurile provenite din construcții. Sunați la ei, sunați la primărie și vă îndrumăm”.

Anunțul lui Ciprian Ciucu

„Prima mașină confiscată vreodată în București pentru transport ilegal de deșeuri provenite din construcții / demolări. Deci, se poate.

Ciprian Ciucu

De obicei, firmele acestea, contractate pe platforme de mica publicitate, nu au contracte cu gropile de gunoi și aruncă deșeurile pe marginea drumului sau pe câmpuri, murdărindu-ne câmpurile, orașele și drumurile, viața.

Mesajul a fost dat: nu mai veniți în Sectorul 6 dacă nu vreți să rămâneți fără mașini!

Mai am un mesaj: constructorii vor fi monitorizați cu precădere.

Multumesc pentru colaborare Garzii de Mediu, Poliției Naționale Sector 6 si Poliției Locale Sector 6. Cea mai bună reformă pe care o putem face în țara asta este să începem să aplicăm legile pe care le avem!

Operatorul de salubrizare, Urban SA, este autorizat să ridice deșeurile provenite din construcții. Sunați la ei, sunați la primărie și vă îndrumăm.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

    • Acest băiat PROFESIONIST, MUNCITOR și HOTĂRÂT, de la P.N.L. (pe care, repetăm, îl vedeam chiar și ca o BUNĂ candidatură la Primăria-Generală a Capitalei!), ȚINE-PASUL cu ceilalți primari-de-sector ai coaliției de centru-dreapta, U.S.R.-iștii de la 1 și 2!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here