miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsPrimarul Ciucu a găsit în Sectorul 6 un șantier uriaș fără autorizație!...

Primarul Ciucu a găsit în Sectorul 6 un șantier uriaș fără autorizație! Funcționarii Primăriei acopereau ilegalitatea și trimiteau sesizările oamenilor tot la constructor!

-

Caz incredibil descoperit de Ciprian Ciucu, primarul PNL al Sectorului 6: un ditamai șantierul unde treaba mergea din plin, deși constructorul nu avea autorizație de construire! Întreaga operațiune era acoperită de funcționari din primărie, care închideau ochii la lipsa documentelor și, în plus, dirijau plângerile locuitorilor nu către autorități, ci tot către firma care construia ilegal!

Primarul a descins luni la fața locului însoțit de polițiștii locali și, din rândurile scrise, pare exasperat. Ciucu anunță că va demara o anchetă în Primărie, pentru a-i depista pe șpăgarii care au girat întreaga poveste.

Cea mai mare reformă posibilă în România ar fi respectarea legii, crede Ciucu după ce s-a confruntat în ultimele 4 luni cu năravurile administrației moștenite de la PSD.

Rândurile scrise de Ciprian Ciucu după controlul de luni

Azi dau un mesaj

- Advertisement -

Sectorul 6 nu este un sat fără câini. Am primit petiții care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are și autorizație de construire.

Am luat Poliția Locală cu mine și m-am dus sa verific. Nu are. Dar are posibili complici la serviciul de urbanism al primăriei, pentru că petițiile, în loc să fie direcționate către poliția locală si alte instituții abilitate, erau direcționate către… firma care s-a apucat să construiască ilegal. Noaptea minții. Urmează o anchetă.

Sectorul 6 nu este sat fără câini. Nu știu cât mai pot repara din ceea ce a fost deja distrus, voi încerca, dar nu va fi și mai mult distrus în mandatul meu.

- Advertisement -

Nu mă opun dezvoltării, trebuie doar ca aceasta să țină cont și de interesul public si de legi. Cea mai mare reformă pe care am putea să o facem in țara asta este să respectăm și să aplicăm legea.

Dați mai departe ca să se știe! Repet, Sectorul 6 nu mai este sat fără câini.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Ne place MULT (șiii… NU de azi de ieri: ar fi fost o variantă destul de bună și pentru funcția de… primar al întregului București!) de acest băiat (NEapreciat îndeajuns la vârful P.N.L., după părerea noastră cel puțin…), Ciprian Ciucu!!!

    MULT SUCCES, îi dorim!
    Ce să zicem… (să nu-i deochem, cumva!), primarii bucureșteni ai coaliției de centru-dreapta (adică de la Primăria-Generală și de la Sectoarele 1,2 și 6) CHIAR… SUNT PUȘI PE TREABĂ (!), „se-mișcă-cu-talent” în a face, pentru-nceput (!!!), atât de necesara CURĂȚENIE-GENERALĂ (!), după… DEZASTRUL lăsat de BANDIȚII din P.S.D., care au JUPÂNIT-DESPOTIC (!) Bucureștiul… (COMPLET!-)ROȘU, din ultimii patru ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -