VIDEO. Cum regizează RTV proteste cu Șoșoacă: „Protestați acuma, la final! Faceți gălăgie!”. Urlătoarea: „Auzi, gălăgie! Hai!”

7
13705

Jurnalistul Mălin Bot a surprins un moment halucinant în timpul transmisiei făcute de România TV, miercuri seara, la „protestul” organizat de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă la Arcul de Triumf, împotriva prelungirii stării de alertă.

Aflată în direct, filmată permanent de o cameră a RTV, Senatoarea Urlătoare stătea cu telefonul la ureche, pentru a afla ce se discută în studio și a interveni cu propriile relatări.

La un moment dat, Urlătoarea a primit instrucțiuni din regia de emisie: „Protestați acuma, la final! Protestați acuma, la final! Faceți gălăgie acuma, la final!”.

Senatoarea ex-AUR s-a conformat. S-a întors către micul grup de protestatari (aduși acolo de Partidul Neamul Românesc) și a ordonat: „Auzi, gălăgie! Hai!”.

Imediat, cei câteva zeci de anarhiști (autointitulați „patrioți”) au început să se agite și să scandeze: „Li-ber-ta-te! Li-ber-ta-te!…”

Concluzia lui Mălin Bot: „Marioneta Șosoacă se conformează imediat… Cum este regizat balamucul cu Șosoacă, la televiziunea mogulului penal Sebastian Ghiță”.

VIDEO: Demonstrația de șah-mat făcută de Mălin Bot

 

La protestul stupid de miercuri seara au mai participat deputatul Mihai Lasca (bătăușul penal băgat în Parlament tot de AUR, care apoi s-a dezis de el, dându-l afară din partid) și o altă urlătoare în plină afirmare, Amalia Bellantoni (patroană de restaurant).

În mica agitație de la Arcul de Triumf, promovată generos de România TV, anarhista Șoșoacă a transmis mesaje iresponsabile, instigatoare, de-a dreptul demente.

Aberațiile senatoarei Șoșoacă

 • „Medicii, din salvatori, au ajuns criminali – o parte dintre ei.”
 • „Este măcel la secțiile anti-Covid! Au omorât oameni în spitale!”
 • „Cred că vom intra peste ei la ATI! Vom intra peste medici la Terapie Intensivă și ne vom salva rudele, colegii, prietenii! Îi vom recupera și nu-i vom mai lăsa să fie omorâți în spitale!”
 • „Dezgropăm toți morții din România, facem autopsii, facem tot ce trebuie!”
 • „Este un grup infracțional organizat care se ocupă de genocid împotriva poporului român!”
 • „Românii să nu mai respecte măsurile impuse de Guvern! Studenții să meargă la cursuri, nu online! Elevii să arunce «botnița»!”
 • „Întregul Guvern Orban și întregul Guvern Cîțu – toți trebuie condamnați pe viață!”
 • „Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea!”
 • „Heil Fritz! Da, chiar așa, Heil Fritz, pentru că primarul Timișoarei a luat măsuri naziste împotriva populației.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. Afazic pare sa fie si un stat care nu ia nici-o masura impotriva acestei demente. Nu e luata la intrebari de nimeni, probabil, considerata agenta pro-rusa si potential agent de razvratire a maselor impotriva actualului guvern. Deci ne este frica se acesti agenti. Punct.

  • Serviciile de inteligence decat aduna, analizeaza si trimit mai departe informatiile.
   Poate este o chestie care este tinuta sub control, sau se urmaresc anumite legaturi.
   Hai sa nu ne inflamam ca iese Urlatoarea Nationala
   Sant probleme mult mai importante decat aceasta maimuta dementa.
   Cred ca aia din servicii se joaca cu mintea asteia si se pisa pe ei de ras.

   • Păiii…, atunci să adune, să analizeze și să trimită… MAI REPEDEEEEE (!!!) informațiile alea „mai departe”, pentru ca instituțiile… RESPONSABILE-și-COMPETENTE (JUSTIȚIE șiii… Servicii-de-PSIHIATRIATRIE!) să ia, naibiii…, odatăăă…, MĂSURILE-care-se-… IMPUN!!!!!

    Astaaa…, așaaa…, PÂNĂ N-O SĂ FIE… PREA-TÂRZIU (!): deja DEMENTA a devenit și devine un fel deee… „Dumnezeu-pe-Pământ” (!), pentru (DIN-CE-ÎN-CE-MAI-)MULȚI IMBECILI!!!!!!

    Și trebuie să ținem cont și de faptul că suntem în România, adică în…”Grădina-Maicii-Domnului” (Sic!), care-iiii… MARE (Sic!) și unde, implicit, și PROȘTII sunt… „câtă-frunză-,-câtă-iarbă”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

 2. Daca as merge si eu la un astfel de protest, acum cand sufar de covid-ul asta, desi m-am protejat maxim, sigur as face cativa de acolo sa regrete nepurtarea mastii si nerespectarea celorlate masuri de protectie.
  Fratilor nu e de joaca! Am avut gripe, raceli etc, nu se compara!!!!!! E muuult mai rau! Este impresia ca te-a calcat trenul!!!!! Stare de RAU generala, dureri de cap de parca ai avea cuburi metalice in cap care nu se aranjeaza in nici un fel, dureri de oase, de piele, de par…. Nenorocirea asta exploateaza toate slabiciunile organismului!!!!!!
  Protejati-va!!!!!!

 3. Intr-o tara unde sport national e pupatul mortilor, nu ma mir ca dementa asta e lasata libera pe strazi,ba mai mult si in parlament. Mai grav e ca are si sustinatori care culmea au si drept de vot. Mai rau nu cred ca se poate ajunge. Floricica dansatoarea reloaded.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here