miercuri, mai 22, 2024
AcasăMainMecanismul minciunii la Șoșoacă. Studiu de caz: lockdown-ul din Cehia, țara care...

Mecanismul minciunii la Șoșoacă. Studiu de caz: lockdown-ul din Cehia, țara care „a anulat starea de alertă”. Senatoarea mitomană

-

Diana Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani), Senatoarea Urlătoare, este o mașină de mințit. O mitomană fără egal. Fake news-urile zboară din clanța gurii ei cu o cadență incredibilă. E multă nerușinare în acest mod de a trata relația cu publicul, dar e și o uimensă capacitate de a minți. Nu oricine poate face asta!

Caz-școală: situația din Cehia. „Știți că Cehia a anulat starea de alertă și a considerat că nu mai există SARS-CoV-2?”, i s-a adresat Șoșoacă, luni, portarului de la Ministerul Muncii. Realitatea: Cehia e țara cu cea mai grea situație din lume! Are cele mai multe îmbolnăviri pe cap de locuitor, iar Guvernul de la Praga a impus noi restricții, în cadrul unui lockdown parțial.

Guvernul Cehiei a anunţat, vineri seară, că le va impune cetăţenilor săi, de la 1 martie, interdicţia de a circula în afara departamentului unde îşi au reşedinţa. Motivul: rata de infectare cu Covid-19 per locuitor, în Cehia, este cea mai mare din lume, anunță France Presse, citată de Agerpres.

Alte măsuri luate de Guvernul de la Praga:

 • purtarea măştii de protecție în aer liber, în zonele locuite şi la locul de muncă, devine obligatorie;
 • se închid toate şcolile;
 • se închid toate magazinele care vând produse neesenţiale.

Oamenilor li se va permite să iasă din cartierul lor, pe baza unui document justificativ, doar în una din următoarele situații:

- Advertisement -
 • pentru a merge la serviciu;
 • pentru a avea aces la medic;
 • pentru a avea grijă de cei apropiaţi.

Deplasările vor fi posibile doar într-un singur departament, în timp ce sporturile şi plimbările vor fi permise numai în localitatea de reşedinţă.

Ministrul de Interne, Jan Hamacek, a anunțat că măsurile vor rămâne în vigoare timp de trei săptămâni, iar poliţia va efectua controale aleatorii.

“Singurul obiectiv este de a inversa curba ascendentă a noilor infectări şi a pacienţilor la Terapie Intensivă înainte de a fi prea târziu”, le-a declarat Hamacek jurnaliştilor.

- Advertisement -

Interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii, limitarea numărului de persoane care participă la întruniri şi închiderea restaurantelor sunt în vigoare de anul trecut.

Cehia se află în fruntea statisticilor mondiale ca număr de noi infecţii la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile şi se situează pe locul 2, după Slovacia vecină, în ceea ce priveşte rata mortalităţii, potrivit unui bilanţ întocmit de France Presse.

Premierul şpopulist al Cehiei, miliardarul Andrej Babis, a admis că Guvernul său a comis erori în abordarea luptei împotriva coronavirusului, inclusiv comunicarea defectuoasă, dar a cerut populaţiei “o nouă şansă”.

″În următoarele trei săptămâni, avem nevoie ca oamenii să se comporte aşa cum au făcut-o în martie 2020″, când ţara a rezistat relativ bine la primul val, a declarat el.

De la începutul pandemiei de coronavirus, această ţară cu 10,7 milioane de locuitori a înregistrat 1,2 milioane de contaminări şi 20.000 de decese. Numărul de decese este aproximativ egal cu cel al României, care are însă o populație aproape dublă.

Rata zilnică de creştere a infectărilor a ajuns recent la 15.000, iar ministrul Sănătăţii, Jan Blatny, a declarat că se aşteaptă să atingă în curând pragul de 20.000.

Vaccinările sunt mai lente decât era de aşteptat. Medicii cehi au administrat cu puţin peste 600.000 de doze.

Marţi, Ministerul Sănătăţii a declarat că serviciile de Terapie Intensivă se află la limită şi că întregul sistem sanitar se află sub presiune.

Șoșoacă falsifică situația din Cehia, la două zile după ce o falsificase pe cea din Germania

În România, senatoarea Diana Șoșoacă susține peste tot, în spațiul public (la TV și în live-uri pe Facebook), ca “Cehia a anulat starea de alerta si considera ca nu mai exista Sars-Cov-2”.

Luni, 23 februarie, Șoșoacă se certa cu un jandarm la poarta Ministerului Muncii. Senatoarea Urlătoare i s-a adresat astfel: “Ce faci, mă, pui mâna pe mine? Ești jandarm, cum să pui mâna pe un senator? Dă-te de aici! Ia, mai pune mâna o dată pe mine! Nu mă interesează că nu mi se permite accesul. Să vă dați la o parte, vă rog frumos! Faceți ultraj împotriva mea. Nu mă interesează regulile de acces, peste Constituție nu se trece. Hai! Haide, dați-vă la o parte! Știți că la nivel internațional pandemia a luat sfîrșit? Știți că SARS-CoV-2 are o mortalitate de 0,26% la nivel internațional? Știți că Cehia a anulat starea de alertă și a considerat că nu mai există SARS-Cov-2? Știați asta?”.

Cu două zile înainte, îi mințise pe minerii din Lupeni că Germania a redeschis toate minele. În realitate, Germania a închis toate minele, ultima în 2018. Și închise sunt și astăzi!

Mecanismul minciunii e același. Iar cadența fake news-urilor e infernală: într-un singur discurs, la Lupeni, unde a răcnit iresponsabil „Jos mascaaaaa!”, Șoșoacă a lansat 12 neadevăruri grosolane.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Scene grotești cu isterica Șoșoacă la spital. Răcnete tribale către Vlad Voiculescu, Beatrice Mahler și un bodyguard

* Șoșoacă a participat doi ani la hoțiile Guvernului Năstase! A văzut cum „se vinde țara”, dar a tăcut 18 ani. A dat-o afară PDL, în 2005

* Nicușor Dan, PNL și USR-PLUS au găsit cea mai bună formulă pentru București: suspendarea pe un an a PUZ-urilor de sector. Nu pe 2 ani, nu pe 3 luni!

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. Nu minte intentionat, ce este greu de inteles?
  Biata de ea nu poate face fata stresului, are o capacitate de intelegere limitata.
  Este proasta saraca, nu o ajuta capul, e tampita, intelege lucrurile pe dos, are nevoie de Lecitina, sufera de un grav handicap mental.
  Ii este imposibil sa inteleaga lucruri elementare, are mintea confuza, nu pricepe nici macar lucruri marunte, amesteca realitatea cu imaginatia si crede ca senatorii au puteri supranaturale si incepe sa urle.

  Oamenii ar trebui sa nu se enerveze, dar desigur nu pot fi opriti sa rada.
  Isi face familia de rusine si pe toti cei care i-au fost apropiati.
  Astfel trebuie intelese lucrurile si prezentate,

 2. Nu inteleg de ce face asta? O fi cretina? Parca nu-mi vine sa cred. In esenta urmareste SA INCITE MASELE SA SE REVOLTE, chiar daca nu se bazeaza pe adevar. Ea se bazeaza pe PROSTIA endemica a maselor ! Stie ca cine urla mai tare face masele sa se cutremure!!! Stie ca avem o masa imensa de idioti crescuti de mass media mafiota in ultimii 30 de ani. Acestia o cred pe Sosoaca!!!

 3. Această „Miss-Piggy”-de-Dâmbovitza, „Gingășia-Porcului”, face parte din categoria NEBUNILOR-BUFONI (!) cu (NEMERITATĂ/ANORMALĂ!) expunere-publică: „să-se-ia-de-mână” (daaa’… repede-repede, până nu o să le fie puse… CĂMĂȘILE-de-FORȚĂ!) cu aldeee… Cumpănașu, Radu Moraru (FOST – !!!!! – jurnalist), Adina Alberts (șoția luiViorel Cataramă, și ea mare-adeptă a teoriilor „conspirașioniste”) și ceilalți ȚIGNIȚI de TEAPA lor!

 4. Daca stie sa scrie si sa citeasca minte intentionat.
  Alege franturi,numai care-i convin ei, si incearca o manipulare grosolana care tine cumva la astia mai naivi sa zicem.
  Vad ca este mare luptatoare cu masca,cu chilotii, Conventii,Declaratii.
  Conventia Europeana a Drepturilor omulu
  „ARTICOLUL 15
  Derogarea în caz de stare de urgenţă
  1. În caz de război sau de alt pericol public ce ameninţă viaţa
  naţiunii, orice Înaltă Parte Contractantă poate lua măsuri care derogă
  de la obligaţiile prevăzute de prezenta Convenţie, în măsura strictă în care situaţia o impune şi cu condiţia ca aceste măsuri să nu fie în contradicţie cu alte obligaţii care decurg din dreptul internaţional.
  2. Dispoziţia precedentă nu permite nicio derogare de la
  articolul 2, cu excepţia cazului de deces rezultând din acte licite de
  război, şi nici de la articolele 3, 4 (paragraful1) şi 7.
  3. Orice Înaltă Parte Contractantă ce exercită acest drept de
  derogare îl informează pe deplin pe Secretarul General al Consiliului
  Europei cu privire la măsurile luate şi la motivele care le-au
  determinat. Aceasta trebuie, de asemenea, să informeze Secretarul
  General al Consiliului Europei şi asupra datei la care aceste măsuri au
  încetat a fi în vigoare şi dispoziţiile Convenţiei devin din nou deplin
  aplicabile.”
  Deci singurele drepturi care nu pot fi limitate este art 2- Dreptul la viata, art 3 -Tortura, art 4- sclavia si munca fortata.

  Conventia de la Oviedo. Aia despre care mananca rahat pe orice televiziune se duce (eu daca eram in locul lui Grigore o intrebam unde este Oviedo, in sudul sau in nordul Portugaliei, si vaca punea botul)

  „CAPITOLUL IX: Relaţia dintre prezenta convenţie şi alte dispoziţii

  CAPITOLUL IX: Relaţia dintre prezenta convenţie şi alte dispoziţii
  Art. 26: Restricţii la exercitarea drepturilor
  1.Exercitarea drepturilor şi dispoziţiilor de protecţie conţinute în prezenta convenţie nu
  poate face obiectul altor restricţii decât cele care, prevăzute de lege, constituie măsuri
  necesare într-o societate democratică pentru siguranţa publică, prevenirea infracţiunilor
  penale, ocrotirea sănătăţii publice sau protecţia drepturilor şi libertăţilor altora.”

  Cam asta este cu drepturile Suinei Asudate.
  Este total pe langa lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -