În timp ce Șoșoacă și liderii AUR luptau în stradă contra măștii, a vaccinului și a restricțiilor, la Timișoara murea de Covid fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar

4
7805

În timp ce, pe străzile marilor orașe, sute de oameni incitați de propaganda rusă și de populiști, în frunte cu lideri AUR, protestau împotriva restricțiilor acuzând conspirații mondiale, la Timișoara era răpus de Covid, în spital, muzicianul Adi Bărar, fondatorul celebrei trupe rock “Cargo”.

Tragedia s-a produs în seara zilei de duminică, 7 martie. Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, era descris de apropiați ca un tip deosebit de puternic, fără afecțiuni medicale majore, capabil să țină concerte și timp de câteva ore.

Cu toate acestea, virusul l-a devastat. A fost internat pe 23 februarie, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. În noaptea de duminică spre luni, după o lungă perioadă în care a luptat cu curaj împotriva afecțiunii care-i vătămase grav plămânii, Adi Bărar s-a stins.

Colegii săi din trupa “Cargo” au făcut anunțul, cutremurați, pe Facebook: “Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

” Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Dacă legile din România sunt făcute ca hoții să scape, ce te mai miri, America fix-pix pe lângă noi, țară cu cele mai multe posibilități (de a fura, de a eluda legea, de a te realiza prin fentarea legii !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here