miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainȘoșoacă, demență în direct: "Heil Fritz!" / "Vom intra peste medici, la...

Șoșoacă, demență în direct: „Heil Fritz!” / „Vom intra peste medici, la Terapie Intensivă, și ne vom salva rudele, colegii, prietenii!”

-

Senatoarea urlătoare Diana Iovanovici-Șoșoacă și deputatul bătăuș Mihai Lasca, deveniți parlamentari pe listele AUR și apoi excluși din partid (deocamdată declarativ), au participat miercuri seară la un protest la Arcul de Triumf, împotriva prelungirii stării de alertă.

La miting au fost prezenți câteva zeci de membri ai Partidului Neamul Românesc (înființat și condus de conspiraționistul anarhist Ninel Peia, fost deputat PSD în mandatul 2012-2016).

Protestul a fost confiscat vocal de Senatoarea Urlătoare, care a lansat aberații scandaloase, unele de-a dreptul penale. De exemplu, când s-a referit la primarul Timișoarei (cetățean german), a strigat cu repetiție: „Heil Fritz! Heil Fritz!”, forțând o comparație bolnavă cu „Heil Hitler!”.

Discursul Șoșocoanei, transmis în direct de România TV (televiziunea penalului fugar Sebastian Ghiță), a fost plin de minciuni și jigniri.

- Advertisement -

Prostiile debitate de Șoșoacă la Arcul de Triumf

 • „Medicii, din salvatori, au ajuns criminali – o parte dintre ei.”
 • „Este măcel la secțiile anti-Covid! Au omorât oameni în spitale!”
 • „Cred că vom intra peste ei la ATI! Vom intra peste medici la Terapie Intensivă și ne vom salva rudele, colegii, prietenii! Îi vom recupera și nu-i vom mai lăsa să fie omorâți în spitale!”
 • „Dezgropăm toți morții din România, facem autopsii, facem tot ce trebuie!”
 • „Este un grup infracțional organizat care se ocupă de genocid împotriva poporului român!”
 • „Românii să nu mai respecte măsurile impuse de Guvern! Studenții să meargă la cursuri, nu online! Elevii să arunce «botnița»!”
 • „Întregul Guvern Orban și întregul Guvern Cîțu – toți trebuie condamnați pe viață!”
 • „Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea!”
 • „Heil Fritz! Da, chiar așa, Heil Fritz, pentru că primarul Timișoarei a luat măsuri naziste împotriva populației.”

VIDEO: Șoșoacă și șoșocarii ei, în blasfemia de la Arcul de Triumf

https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/1263937490669614/

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Repetăm, există DOAR (!) două (2!) soluții pentru STOPAREA-RĂULUI cauzat de către această CREATURĂ, care devine, pe zi ce trece, din ce în ce mai PERICULOASĂ pentru Stat și pentru fiecare cetățean:

  1. CODUL-PENAL!;
  2. CĂMAȘA-de-FORȚĂ!

 2. Dupa mine incepe sa semene a haos ceea ce se-ntampla! Daca nimeni n-o opreste pe scrantita asta sa emita asemenea aberatii, inseamna ca se doreste haosul!!!
  Asta nu mai e stat, E BALAMUC!!!

  • Și noi începem să ne întrebăm ACELAȘI lucru: NU CUMVA… SE DOREȘTE/URMĂREȘTE, (ȘI!!!!!) de către uneleee… „structuri” (Sic!) PUTERNICE în acest Stat (ÎNCĂ!) ROMÂN (!), instaurarea unei stări deee… TOTALĂ-DEBANDADĂ (!!!), un soi deee… „APE-(CÂT-MAI-)TULBURI”, în care… PUTIN să poată pescui… „ceva”????!!!!!!!

   Mai pe ȘLEAU: NU cumva unii… OAMENI-IMPORTANȚI/DETERMINANȚI din S.R.I. și din alte „Servicii-Secrete” din România… TRĂDEAZĂ (DIN NOU!) și fac jocul VEȘNICEI-AMENINȚĂRI de la Răsărit?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Dacă statul nu e în stare s-o oprească acestă maimuță, desfințați-vă, nu e permis nici ca un ales de niște proști să urle toată ziua și șă incite la nerespectarea legilor !!!

 4. Organizatia aia pentru combaterea discriminarii n-ar trebui sa se sesizeze in cazul Sosoacei, ca „bate campii” de mult, deja a depasit limita „declaratiilor politice” care-i confera imunitate? Sau se sesizeaza numai in cazul ANUMITOR cetateni!?

 5. Asta e nebuna suta la suta!!!!! O descreierata isi bate joc de o tara intreaga, eu inteleg libertatea cuvantului dar asta e deja prea mult, femeia e de balamuc, oare chiar nu i-o fi rusine de ce face?! Iar faptul ca sunt si idioti care se afiseaza alaturi de ea ori o sustin, e si mai rau!!!!! Incultii si tembelii si-au gasit omul ideal, o sosoaca proasta de bubuie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -