Judecător clujean de la Secția Penală, surprins la marșul AUR împotriva „botniței”, a vaccinării și a restricțiilor anti-Covid

6
1309

Judecătorul Lucian Buta, de la Secția Penală a Judecătoriei Cluj, a fost fotografiat în timp ce participa la marșul organizat duminică de AUR împotriva Ocultei Mondiale, a restricțiilor Covid și a vaccinării, arată portalul Clujust.ro.

În trei dintre fotografiile încărcate pe Facebook chiar de către Ilie Alin Colesa, șeful filialei Cluj a AUR, apare și judecătorul Lucian Buta.

În două dintre ele, magistratul are gura și nasul acoperite cu ceea ce pare un fular.

În cealaltă, el este fără mască, în marș pe străzile Clujului, cu o coală A4 pe care scrie: “Corpul meu, alegerea mea! Nu obligativității vaccinării!“.

Pentru a-și ține “calzi” fanii, partidul conspiraționist AUR a organizat duminică, în toată țara, mitinguri și marșuri împotriva Ocultei Mondiale, a restricțiilor Covid și a unei presupuse vaccinări obligatorii. Deși autoritățile au spus de nenumărate ori că nu se pune problema de a forța pe cineva să se vaccineze împotriva Covid, AUR continuă să vehiculeze această temă.

Judecătorul clujean, al 5-lea din dreapta, a venit la mitingul AUR cu nasul și gura acoperite, dar pe parcurs s-a „împuternicit” să-și dea jos masca

La Cluj au ieșit în stradă câteva zeci de persoane. S-a scris și s-a strigat “stop dictaturii!” și “libertate”, într-o caricatură derizorie a evenimentelor tragice din decembrie 1989, atunci când armata chiar a tras în oameni pe străzile Clujului.

Acum, cele 20-30 de persoane de la protest n-au fost băgate în seamă de nimeni, ceea ce nu le-a împiedicat să strige că se simt în dictatură și să ceară “libertate”.

În timp ce liderii AUR scoteau oamenii în stradă la lupta cu conspirația mondială și cu vaccinurile, în secțiile de terapie intensivă erau internate 1.098 de persoane. Chiar în ziua mitingurilor mureau din cauza Covid 63 de persoane, între care și chitaristul și fondatorul trupei rock Cargo, Adrian Bărar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Sunt golani , javre , hoti si violatori in toate structurile si paturile societatii noastre deoarece nu este nici un sistem de triere corect care sa nu permita acestora sa bulverseze societatea .

  2. Si acest judecator poate sa fie impartial cand da o decizie? El nu are voie, prin specificul profesiei sale, la păreri personale. El trebuie să aplice legea. Ce caută în magistratură?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here