Trista soartă a slugilor: Tudorel – „ievaluat” și revocat de mafioții săi în ziua în care Lazăr și-a încheiat mandatul „în picioare”

3
2068
Augustin Lazăr și Tudorel Toader

Ziua de joi, 25 aprilie a consemnat o dublă ieșire din prim-planul Justiției: au plecat și ministrul Tudorel Toader, și procurorul general Augustin Lazăr.

Cei doi rivali au părăsit scena în mod diferit. După aproape un an în care ministrul Justiției l-a vânat pe procurorul general, „ievaluându-l” cu rea-credință și încercând să-l revoce, soarta a decis exact pe dos.

Augustin Lazăr și-a dus mandatul de trei ani la bun sfârșit. El iese la pensie direct din funcția de procuror general.

În schimb, Tudorel Toader a fost aruncat ca o măsea stricată. Cei care l-au trimis la plimbare, printr-o „ievaluare” la partid și o revocare-fulger, au fost tocmai cei pe care i-a slugărit timp de doi ani și trei luni: Liviu Dragnea și coaliția PSD-ALDE.

În numele acestora, Tudorel Toader a comis fapte abominabile, fiind principala unealtă a lui Dragnea de distrugere a justiției.

Bumerangul „ievaluărilor”: Toader a insista să-l revoce pe Lazăr, dar a fost revocat el însuși! Penibil a guvernat, ridicol a ieșit din scenă.

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

3 COMENTARII

 1. O sluga ordinara, care primeste un sut in fund ca n-a fost ordinara pana la capat! Aviz amatorilor si amatoarelor de la justitie, mai nou, cumatra birchall.
  Procuror Augustin Lazar, ma bucur ca iesiti ”in picioare” din aceasta functie, si n-au reusit sa va ingenuncheze javrele psd-alde-udmr si minoritatile, dusmanii acestei natii! Sper sa nu le mai auzim de nume dupa 26 mai, decat pentru a-i demite in bloc, prin alegeri anticipate.

 2. Tudorel Toader a comis destule greșeli şi a plecat. Să se ascundă în peșteră. Un om care visează sărăcia Bibliei şi corupție peste tot nu putea conduce lumea din România ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla. Omul acesta a fost malefic la toate joburile. Merita pensie mai târziu.

  Augustin Lazăr mi-e suflet şi exigent. Mi-a notat romanele cu nota 9,50. Mai mult nici eu nu speram. Sunt mulțumit de faptul că procurorii militari au terminat Dosarul Revoluției de care Familia Rockefeller e interesată. A muncit Lazăr cot la cot cu tinerii şi a păstrat independența procurorilor. Un mare pas înainte.

  Tudorel Toader, m-ai supărat. Ce alegi? Glonțul sau Sabia de Aur. Habemus Papam!

 3. Prin anii ’90 un procuror, cunoștință din Oradea, a ajuns in schimb de experiență, pe partea profesională, în câteva judete din zona Moldovei. La întoarcere am auzit exprimandu-si părerea, că justiția de acolo de face după „interpretare locală”. M-am bucurat că părinții mei care mosteneau ceva terenuri in zona Vrancei, nu erau în litigiu cu statul, căci ar fi murit de supărare, în urma „dreptelor sentințe” date acolo. Din zona Vrancea a plecat pe „drumul gloriei” profesionale și T.Toader.
  La bătrânețe, în loc să rămână cu ceva bun în amintirea celor pe care i-a „oblăduit cu dreptatea” lui, din acei ani, a plecat ca un „șoarece de gunoi politic” în care s-a băgat să scurme. O altă eminenta de rușine, postdecembrista, a „României furate”, și la capitolul dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here