Fugara Udrea la televiziunea fugarului Ghiță: „Domnul Dragnea duce o luptă împotriva statului paralel, care încearcă să-l înfunde”

2
2050
Dezmățul penalilor la RTV

Elena Udrea își dă arama pe față: o gândire de PSD-istă sadea, care multă vreme a pozaat în anti-PSD-istă.

După ce a declarat că admiră lupta Antenei 3 cu „statul paralel” și că Dan Voiculescu e o victimă politică, infractoarea fugară deplânge și situația lui Liviu Dragnea, cel „târât prin procese” de același „stat paralel”.

Fostul ministru al Dezvoltării consideră că dosarul privind angajările fictive din Teleorman este o pârghie prin care „statul paralel” încearcă să-l elimine din campania electorală pe șeful PSD.

Și, în fond, ce mare nenorocire a făcut Liviu Dragnea? – ridică un dubiu fugara din Costa Rica. Angajările fictive la stat, pentru oameni care lucrează de fapt la partid, sunt o obișnuință, se întâlnesc peste tot, ne spune fosta „blondă de la Cotroceni”, la RTV – televiziunea altui fugar, Sebastian Ghiță.

Din gândirea de infractoare fugară a Elenei Udrea

  • „Domnul Dragnea, cu acest dosar în prag de campanie, este evident că duce o luptă în care încearcă să se apere împotriva statului paralel, care încearcă să-l înfunde și să-l scoată din campania electorală.”
  • „Liviu Dragnea are acel dosar, despre care nu știu ce să spun, pentru că nu cunosc detalii. Însă dacă DNA s-ar uita la toți președinții de Consilii Județene, la toți primarii care aparțin de un partid politic, vor vedea că au angajați oameni de la partid, care nu vin la serviciu și sunt plătiți din bugetul instituțiilor publice.”
  • „Dacă Dragnea a făcut asta și sunt probe, atunci este vinovat. Dar la fel de vinovați sunt toți în situația dânsului, și sunt foarte mulți.”

CITIȚI ȘI:

Iohannis torpilează Guvernul Dăncilă şi aruncă la coş remanierea. Nicolicea&co. „nu au ţinută”. „Remanierea e un fel de farsă”

PSD nu-şi revine după atacul lui Iohannis. Codrin Ştefănescu: „Se crede vătaf pe moşie”

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

2 COMENTARII

  1. Statul paralel nu e creația lui Băsescu. Fostul preşedinte a menținut prin Dosarul Flota independența justiției practicată de marele mason Adrian Năstase la PSD.

    Cu Iohannis nu e la fel. A criticat sistemul SRI pentru mulți munți de aur şi euro. Iohannis nu concepe un sistem curat. Doar vorbeşte de sistemul în favoarea sa că preşedinte. Dosarele penale DNA cu casele sale din oraşul Sibiu l-au enervat şi a pus sub urmărire judecătorii folosind arhiva SIPA pe care am transferat-o în SUA la dispoziția FBI.

    Vom vedea ce oferă noua Justiție. Poate vom avea parte de mai binele american. Sigur putem mai mult. Soarele nu apune.

    Loja Francmasonică Delaware State nr. 11

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here