VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

3
3688

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare începe în forţă, cu atacuri, incidente, gesturi mizerabile şi nelipsitele minciuni pe bandă rulantă, marca PSD-ALDE.

Dar în centrul atenţiei nu intră doar marii jucători, ci şi „piticii”. Este cazul lui Ilie Năstase, fost mare jucător de tenis devenit un candidat mic pe listele unui partid şi mai mic: UNPR.

În lipsa unor idei mai bune (oricum Năstase nu excelează la acest capitol), candidatul UNPR recurge la acţiuni de scandal – singurele care-l pot aduce în centrul atenţiei.

Aşa se face că a fost surprins în timp ce împroşca zeflemitor cafea peste chipul lui Traian Băsescu, impregnat pe un cort al PMP.

Imaginile au fost postate pe Facebook de preşedintele filialei PMP Bucuresti, Cristian Petrescu.

„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare. Poţi să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decenţă, cu un minim bun simţ şi mai ales cu respectarea legii.

PMP Bucuresti va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă li cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales să ajungă un mare GOLAN”, a scris pe Facebook Cristian Petrescu, citat de Aktual24.ro.

3 COMENTARII

  1. Ilie Nastase s-a prostit la Bătrânețe ! Degeaba candidează la europarlamentare ca UNPR nu are nicio șansa! Au un candidat care nu-și respecta oponenții politici! Păcat ca a fost un mare sportiv!

  2. Ilie Năstase e geniu. Eram la coada de bilete la teatrul său ieftin. Dar Băsescu se supără că nu este respectat pentru marea lui specilaizare: austeritate antimasonică.

    Ilie Năstase e un mare caracter. Mi-a luat cafeaua pe care am plătit 6 lei şi i-a dat-o în plex şi chipul profund unui cetățean Traian Băsescu care nu a construit cu generalul Florian Mihail Coldea nimic. 10 ani pierduți degeaba. Liberalii nu mai au răbdare. Freemason la guvernare. Acum imediat fără pofte nelegale. Un şovin a fost Băsescu şi nu intră la balamuc.

  3. Ce cretin, Ilie Nstase! Mai bine-si arunca, cafeaua, pe”inteligenta”lui… Pacat c-a imbatranit, asa de urat!! Nici cand a fost tanar, n-a fost el prea „grozav”, insa acum , intrece orice masura de bun simt. Sa-i fie rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here